2016 Nisan Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri


  • Ankete Katılan
    380
Iki haftalik derken. Benimki 4.haFta icinde ama.
benim şüpheli ilişkim 16sıydı regl tarihim 26sı ama ben 24ünde erken gebelik yaptım çıkmadı sonra günüm geçti 28,inde test yaptım çok çok silik çıktı hatta çıkmadı gibiydi bi gün sonra erken gebelik yaptım onda kabak gibi çıktı ikinci çizgi. hormon yeni salgılanmaya başlandı muhtemelen. doktor da çok yeni dedi. ölçtürücem bakalım çarşamba tekrar doktora gidicem ama ben dayanamayıp pazartesi de bi ölçüm yaptırırım. hayırlısıysa sağlıklıysa zaten bana tututunur bebeğim.
 
Kese ne kadar zamanda görülüyor ?? Senin ultrasonda bakıldı mı ?
Evet ben de fazla hareket etmemeye çalışıyorum.
Ben 66 kiloyum boyum 1.70
Bakalım kaçla bitiricez :))
 

Bir de bende müthiş bir şişkinlik var. Çok rahatsız edici. Sende de var mı aynı durum ?
 
Bir de bende müthiş bir şişkinlik var. Çok rahatsız edici. Sende de var mı aynı durum ?

:)) evet karnım çok şiş hatta şimdiden 4-5 aylık gibi şişti.Benim hiç göbeğim yoktu. şuan baya var.ama sonradan iniyormuş galiba. kabız gibiyim gaz sancısı da var. Göğüslerim şişti ve gündüz çok uyukluyorum. tüm belirtilerimi yazcam sana hergün bakalım aynımı gidiyor :)))
 

Evet ya buradan yazışalım tarihlerimiz aynı gidiyor :) Benim de göğüslerim fena halde acıyor :) Rabbim inş sıkıntısız bir şekilde kucağımıza almayı nasip eder.
 
Kese ne kadar zamanda görülüyor ?? Senin ultrasonda bakıldı mı ?
Evet ben de fazla hareket etmemeye çalışıyorum.
Ben 66 kiloyum boyum 1.70
Bakalım kaçla bitiricez :))

bu arada cevap veremedim soruna.ultrasonla bakılmadı daha salı günü bakılcak keseyi merakla bekliyorum :)) kese 5 haftadan sonra görülüyor genelde.çünkü çok küçük minnak bişey :)) yerleşmesi ve kendini göstermesi anca ama sonra çok çabuk büyücek :)
 
Kızlar merhaba , hamile arkadaslar hepinize hayırlı olsun, isteyenlerinde darısı başına inş.
Benimde bat 28 temmuzdu tüp bebek için tedaviye başlamıştık ve reglimi bekliyorduk. Pko hastası oldugum için pek düzenli regl olmuyorum sadece son 3 aydır düzenliydi. 3 günüm gecince evdeki testlerdwn birini yaptım çift çizgiyi görünce aptal oldum resmen hemen kan testi yaptırdım dün değerim 253 cıktı. Hala cok şaşkınım ben tüp için yğraaırken kendiliğinden oluverdi çok şükür
 
Canim 6.6 ne zaman çıktı. Benim dr um kanda hcg baktır dedi ancak henüz daha 16. Gun . Bu kadar erken kanda çıkması imkansız değilmi.
Benim muhtemel ilişkinin 6. günü 6.6 çıktı. Bugün de kesemizi gördük. Baştan daha çok küçük göremeyebiliriz dedi doktor. Sonra bi baktı aaa orda işte dedi. 2 hafta sonra da kalp atışını duymak için randevu verdi
 
Tebrik ederim canım ne güzel. Bakalım inş. Sağlıkla bebisler bizi çok bekletmeden gelirler. Benim dr çok erken gebelik testi yap dedi. Biraz garipsedim açıkçası. Olmazsa hafta ici bir kan testi veririm. Ama pek ümitli degilim
 
selam kızlar.daha önce buraya yazmıştım.bende nisan annesi olcam inş. son adet tarihine göre 6 haftalık bebiş. ara ara kasık batması göğüslerde acıma uçlarda belirginleşme var.mide bulantısı yok henüz ama, ara ara midede yanma var.pazartesi ilk kontrolümüz var inş görünür bebişim. ALlahım hepimize sağlıklı güzel bebişler nasip etsin.
 
Benimde sag tarafimda agri var


Tebrik ediyorum inşallah yukselir

İnşallah yukselmistir ben daha once yasamadim dis gebelik kimyasal gebelik ise bilmiyorum cunku fakedemeyebilirmisiz
merhaba canım..bugün yine test yaptırdım beta hcg 91,98 çıktı doktor yoktu pazartesi tekrar test yapılacak sonucu ona göre değerlendirecek sanırım..inşallah normal olur herşey..
 

canım bugün tekrar test yaptırdım 91,98 çıktı.inşallah tutunurlar allah kimseye kötü bişey yaşatmasın..aynı zamanlarda olacak bebişler o zaman :)
 

cnm inşallah görmüşsündür keseyi..bugün ölçtürdüm bende 91,98 çıktı ama hala düşük sanki biraz üzüldüm..
 
kizlar merhaba benim yumurtlama günümden tahminimce tam 14 günü gecti dün yani dün batimdi ama batdan birgün önce cok cok silik cizgi gördüm...dün tekrarladim tekrar cok azdi ve bugünde ayni sekilde yok denicek kadar..yani ne var bilmiyorum ama normalde cizgi eger hamile olsaydim koyulasmasi gerekiyodu degilmi?
 
merhaba...bişey sormak istiyorum...benim muhtemel yumurtlama tarihim temmuz 24...bizim 25 temmuzda ilişki oldu...bu duruma göre eger dölenme gercekleştiyse...7 gün olmuş olacak...sizce adetimi beklemeden kan tahlili yaptırsam...yada evde teset yapsam belli olur mu acaba
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…