2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Ooo maşallah neler olmuş yaa girmeyeli. vorones biliyordum da mavitepe ile. diger kızlardan haberim yoktu. yesilcan86 sende mi ikinciyi yaptın? maşallah iyi cesaret kızlar. allah analı babalı büyütsün uzun ömür versin. hamile olanları da bi avazda kurtarsın. birazcık özendim sanki.. ama biz ecemle tek tabancayız. eşim ikinciye istekli değil henüz. benim de kafam karışık ama o istemeyince bende istemem. zaten bilemiyorum beni çok zorlar. cünkü yapayalnızız..

Babannesi bKiyor ama artik zor olmaya başladı. Evden cikamiyorlar zorlaniyor aslinda.. yavaştan okul dusunmek lazim galiba
okul derken kreşi kastediyorsun sanırım. ben işe girdiğimde kv bakacaktı. bi kaç ay baktı evi birbirine katıp gitti. 18,5 aylıkken kreşe verdim kızımı. ama içim gide gide. ortamın en kücügüydü .. yine de iyi uyum sağlamıştı. ama benim işim çok seyahat gerektiriyordu. ayrıca bi takım sorunlarda vardı, işten çıktım. bi süre kızımla olacağım.en azından iki yaşını doldursun,2,5 yaşına dogru yeniden iş düşünebilirim. ama hiç istemiyorum şu kafamla. öyle özlemişim ki yavrumu. doya doya beraber olalım istiyorum

Ah canım yaaa. Né diyim allahım gönlüne göre versin .ben başladım sukr . K.v. bakio bebeklere insallah bi Problem çıkmaz da. Yaz tatiline kadar

Ah canım yaaa. Né diyim allahım gönlüne göre versin .ben başladım sukr . K.v. bakio bebeklere insallah bi Problem çıkmaz da. Yaz tatiline kadar

şimdiye kadar çıkmadı ise çıkmaz canım. benim kv evde kızıma bakarken sen benim oglumun parasını mı yiyosun bakim diye laf sokuodu. söyleyince de işte ben şaka yaptım!
işe girdik evde tartışma çıkınca oglunu doldurmuş. benm çalışmamla hiç sorunu olmayan aksine destekleyen eşim 3 kuruş para kazanınca şımardın demeye başladı. yok iyi anne değilmişim de bilmem neymişim. yok evladımı kreşe bırakıyormuşum da. annesi gitmese bırakmak zorunda kalmazdım sanki bilmiyorlar. öyle böyle derken burnumdan getirdiler herşeyi. bi yandan kızımdan ayrı kalma baskkısı bi yandan bunların baskısı bi yandan iş yerinde sorun lar en sonunda patladım ben de. 2 hafta kadar olacak valla adam daha iyi oldu yumuş yumuş. ben de oda. iyi böyle

baksın evine ben kızıma bakıcam şimdi işe mişe girmek istemiyorum :)

Canım hoşgeldin öncelikle ama bende daha ikinci yok malesef, evde iki çocuk var ama malum biri eltimin kızı.
Valla ne yalan söyleyeyim istiyorum artık ikinci olsun da bu yaz tatile gitmek istiyorum, kendi kafamca tatilden sonra olsun diyorum ama tabi Rabbim herşeyin en iyisini bilir, bugün de verse başımın üstünde yeri var.
Eh madem artık evdesin artık ozletmezsin kendini

Kızlar sizce hangisini alıyım, zaten seneye olmayacak ama yinede en rahatıni almak istiyorum karar veremedim, orda birileri varsa anne gözüyle bi bakıp fikir versin bana lütfen

Eklentiler

• v598902frontcivil1200.jpg
    66,2 KB · Görüntüleme: 38
  • Vicco-Cirtli-Erkek-Deri-Ayakkabi-Laciver-519e.jpg
    64,7 KB · Görüntüleme: 34
  • 1d01d3ca-c650-4f70-b4fc-cca649ec777c.jpg
    38,7 KB · Görüntüleme: 34
Zor isler. Hem calisip hem anne olmak cok zor .sirf bu yuzden 2. Yi dusunuyrm. Birini okul a birak birini krese yada bakiciya fln cok cok zro. Ama olursada hayir demem

ay ben 2. sandıydım. ama onu da sen besledin büyüttün. 2 cocuk sayılır yine de.
tatil bende düşünüyorum inşallah. ama eşim yazın çok yogun beraber gidiceğim biri lazım onu ayarliyim da fethiyeye gitmek istiyorum inşallah.
senin de allah gönlüne göre versin istediğin zaman 2. gelsin ...

Zor isler. Hem calisip hem anne olmak cok zor .sirf bu yuzden 2. Yi dusunuyrm. Birini okul a birak birini krese yada bakiciya fln cok cok zro. Ama olursada hayir demem
kesinlikle. aslında isterdim 2. yi kalbim ondan yana. yaşım 40 oluyor bu sene çok şansım kalmıyor zamanım da. ama eşim tek tabanca evi borçlarla filan nasıl geçindirecek filan bunlar soru işareti. yoksa ben dışarda milletin manyak adamlarının agız kokusunu çekmeye hiç meraklı değlim. büyük şehirden de skıldım. keşke daha taşra bir yere taşınabilsek. eşimin köyü haric :))
Teşekkür ederim kızlar
ben de 3. demiştim. hangisini aldın ? :)

1. yi aldım canım, aslında bende 3. yü istiyordum da kv eskinin çediklerine benziyor dedi soğudum.
Doğru söylüyorsun eltimin kızda benim 2.çocuğum oldu, banada anne diyor zaten.
Gebelikten önce bende Fethiye deydim, benim çok hoşuma gitmedi, biz merkezdeydik denize girmek için yarım saat araba yolculuğu yapman gerekiyor, ve sahilide taşlı, eğer otelde kalacaksan ölüdeniz otellerini tercih etmeni tavsiye ederim, ben bu kez Alanya istiyorum kısmetse

fethiye merkezde değildim zaten canım ölüdeniz zaten favorim. o halicin sonunda harika bir koy var. inanılmaz bir suyu var dalga sıfır ve bebekler için harika incecik kumlar..

fethiye merkezde değildim zaten canım ölüdeniz zaten favorim. o halicin sonunda harika bir koy var. inanılmaz bir suyu var dalga sıfır ve bebekler için harika incecik kumlar..

Evet canım öyle bir yer var ama çok çabuk doluyor biz gittiğimizde dolmuştu oralar. Bilemediğimiz için Fethiye diye gittik biraz sıkıntı çektik, iyiki o zaman çocuk yoktu. Eh bize iyi tatiller o zaman inşallah tabi

okul zamanı gittiğinizde evet çok dolu olur ama ben okullar kapandıktan sonra gitmiştim harikaydı..

Evde değildik, ilk defa korunmadık, bi anlık oldu. Sabah ertesi gün hapı aldım. Hapla hamile kalma ihtimali %2 miş. Ama miniğim gelmek istemiş

Ben aslında peş peşe ikinciyi istiyordum, uzun süre farklı şehirlerdeyken eşimle sadece bayramda görüşebildik onda da yumurtlama döneminde değildim. Süpriz oldu, geleceği varmış düşündüğümüzden bir iki ay erken oldu ama kısmet işte iyi oldu.. Allah isteyen herkese versin.. Olmaması daha zor..

aslında her ikisi de. Hem istedik hem süpriz oldu. Şöyleki biz peş peşe iki tane olsun istiyorduk. Oldu aslında ama 9 haftalıkken kalbi durdu sonrasında korunma verdi doktor korunma bitmeden annem vefat etti, haliyle uzun bir süre ayrı kaldık eşimden. Bi bayramda görüşebildik o zaman da yumurtlama döneminde bile değildim. Sonra bir baktım hamileyim. korunma biter bitmez hamile kalmışım gibi oldu. Geleceği varmış ufaklığın. İyi de oldu. Şimdi bekliyoruz bakalım kısmetse yine mayıs annesi olacağım. Ama minik bir bebekle hamilelik zor geçiyormuş, yani en azından benim için öyle oldu, tek başımayım bakacak kimse yok, bulunduğum yerde 3 yaşından önce verebileceğim bir kreş yok. Öyle böyle 32 haftayı tamamladık, artık gün sayıyoruz :) darısı tüm isteyenlerin başına..

küçük yerler Vs büyük şehirler hep tartışılır. Ben bartında yaşıyorum, hatta ilçesinde. Burda bakıcı bulmak ciddi problem, bakıcı şirketi diye bişey yok kreş zaten yok. Ben ücretsiz izindeyim malum bakacak kimse de yok. Allahtan borç harç yoktu da rahatım. Ama benim de gönlüm isterdi ki en azından yarım gün kreşe gitsin, hem başka çocukları görsün hem profesyonellerce gelişimi gözlensin. Belki enerjisini yeterince atabilirse uykusu düzene girer tabi 3 yaşından önce alan bir kreş yok o ayrı. Biz bize idare ediyoruz bakalım şimdilik. buna şükür. :)

Kızlar sizde salya problemi devam ediyormu, emirin felaket salyasi var ya halamı dişi çıkıyor bu çocuğun, ilk dişleri 4 buçuk aylıkken çıktı daha tamamlayamadı demekki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…