- 27 Kasım 2014
- 1.580
- 1.796
- 133
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #64.921
Teşekkür ederim canm Allah her isteyene hayirlisiyla sağlıkla nasip etsin inşallahHayirli olssun canm evet minikler buyudu 2.ler geliyor yada dusunulmeye başlanıyor yavas yavas saglikli hayirli gonlunuzden gecen olsun insallahmaya-2016
Çok teşekkürler... Sanırım.yeni yeni rahata cıktim.. :)Slm kızlar, eskilerden60gelsin ve cigercikedisi yani Balikcikurdu aramıza tekrar gelmiş hosgeldiniz kızlar, bingildak konusunda hemşire bize bişey demedi bende elimle anlamıyorum açıkçası ama oğlum maşallah süper zekalı bi çocuk, anlamadığı hiçbir şey yok, dün akşam öylesine dedimki oğlum yürü kendine bez getir çiş alıyım dedim, hemde öylesine basit bi şekilde dedim bi anda koşarak odadan çıktı napcak diye bekledim bi baktım 2 tane bez almış gelmiş arka odadan, anni ah dedi elime verdi ve olduğu yere yattı şok oldum, söylediğim hiç birşeyi atlamiyor istisnasız mutlaka yapar.kapıyı kapat ışığı kapat, babanı uyandır gibi komutları yapar, hadi gezmeye gidiyoruz dediğimde koşarak dolabını açıp şapkasını alır bana getirir, zekası konusundaki en ufak bi şüphem yok çok şükür, daha bingildagi geç oldu diyecek yaşta değiller zaten bence çok dert etmeyin
Canım senin hamileliğin nasıl geçiyor, yarılamışsın maşallah yine mayıs annesi olacaksın anlaşılan
bu arada kızlar benim oğlum 10 mayıs doğumlu, 2 yaşına kadar kesin emziririm diyordum ama son bir iki aydır geceleri saat başı uyanıp meme istiyor, gündüz mümkün değil iş yapmam illa oturacak kucağıma meme sefası sürecek durum böyle olunca da bende artık 2 yaşını beklemek istemiyorum, sizler memeden kestiniz mi, kestiyseniz nasıl bir yol izlediniz?
Ayy çok güzel kız bebek nasip olmuş sağlıkla kucağına al canım. İnşallah bana da nasip olur sağlıkla doğsunlar da. Ben cesaret edemedim valla dikişler açılır mı bilmem ne diye ama hiç öyle sorunlar olmadı herhalde di mi canım. Gelişim için sana ceviz Antep fıstığı badem fındık ve bol yoğurt tavsiye ediyorum ama probiyotikli bunları sabah kahvaltısında bişe tüket bak Benin nasıl kilo alıyorevet kısmetse mayıs annesiyim yine.. Birazcık sıkıntılı geçiyor bu sefer. Gelişim geriliği var. Bu arada oğluma kız kardeş gelecek nasip olursa
Bir taraftan bir uyumayan hareketli bir yumurcak, bir taraftan boğaz ağrıması öksürük krizleri derken zor geçiyor. 10 gündür kalkamıyorum ayağa, şansıma yılbaşına diye babam gelmişti ziyarete, ben hasta olunca kaldı biraz daha. O da olmasaydı halim haraptı şu dönemde. Zor falan ama sağ salim kucağımıza alabilirsek çok ara vermeden iki çocuk birlikte büyürler inşallah. İlerde birbirlerine destek olabilirler. Biz çekeriz onlar iyi olsunlar yeter ki
Mrb güzel anneler . Bende bu gruptaydim irmak10 hatırlayanlar vardır belki.
Çok şükür sabırsızlıkla beklediğimiz bebeklerimiz büyüdü de konuşmaya başladılar bile . Bu arada benim oğlumda öyle şakır şakır konusmuyor. Kısa kelimeleri söylüyor daha . Zamanla konuşurlar inşallah .
Bu arada minik oğlum abi oluyor . Allah nasip ederse bu kez temmuz annesi olacağım .
Gebeliği öğrendikten sonra Dr emzirmeyi biraktirmami önerdi. Oğlum çok düşkündü ama sukur rahat atlattık. Meme istediğinde hemen oyuna geçirdim ilgisini dağıtmaya çalıştım . Kraker , bisküvi , meyve gibi şeyleri ara öğünler olarak gün içinde bı kaç kez önüne koyup memeyi unutmasını sağladım. Gecede emmek için uyandığında ayaklarimda salladım. (Baştan beri sallanarak uyuyor) . Sabaha karşı süt icirdim. Benim için biraz yorucuda olsa 4 günde unuttu . Bizde durumlar böyle şimdi geçmişe bakıp o heycanli günlere geri döneyim biraz :))
Teşekkür ederim , bende sizi tebrik ederim.tebrik ederim, allah tamamına erdirir inşallah
Acele etme canım konuşacaklar elbet, bizimkide öyle özellikle son günlerde daha fazla kelime öğrendi çok ilerledi ama cümle az tabi, en güzel ogrendigide de annem benim deyip sarılmasıKizlar bebeklerde konusmalar ne durumda.
Biz bir cok kelimeyi soyluyoruz taniyoruz. Ama cumle kurma cok az. Anne sut getir. Anne aç. Gibi. Tam olarak konusmaya ne zaman gecerler.
Canım benim bu üçüncü bakıcım, tam gün bakıyor evde ne temizlik ne yemek hiç bir şey yapmıyor, sadece çocuklara bakıyor benim hazırladığım yemekleri yediriyor, çocuklarda büyük oğlum öğleye kadar okulda öğleden sonra geliyor o beş yaşında, küçüğüm henüz 20 aylık ve 900 lira veriyorum. en başından ne istiyorsan söylemen lazım ilk bakıcıyla anlaşmam şu şekildeydi ;evin dağınıklığını toplaması ve mutlaka akşam yemeğimi yapması idi aldığı ücrette 500 lira idi tabi bu 4 yıl önceydi.şimdiki bakıcım biraz rahat biri bu gün söylesem teyze oyuncakları topla iki gün topluyor üçüncü gün yine aynı dağınıklık, bende aynı şeyleri tekrar tekrar söylemekten bıktım işleri oluruna bıraktım çocuk 3 yaşını doldursun şayet o zamana kadar kadına dayanabilirsem hemen kreşe göndereceğim. Bakıcı ile uğraşmak harbi zor sabır gerektiriyor.Merhaba kızlar 5aylık bebeğime bakıcıya başlatılacak, bakacak kişi 21yaşında eşimin bir akrabası, dikkat etmesi gereken şeyleri baltan konuşmak en iyisi, sizce neleri konuşmalıyım, nelere dikkat etmeliyim gözlemlersen? Aranızda bebeğine bakıcıya baktıran var mu? Tam gün ve yarım gün için ne kadar ücret ödüyorsunuz? Evde ne gibi işler bekliyorsunuz ?
Merhaba,Canım benim bu üçüncü bakıcım, tam gün bakıyor evde ne temizlik ne yemek hiç bir şey yapmıyor, sadece çocuklara bakıyor benim hazırladığım yemekleri yediriyor, çocuklarda büyük oğlum öğleye kadar okulda öğleden sonra geliyor o beş yaşında, küçüğüm henüz 20 aylık ve 900 lira veriyorum. en başından ne istiyorsan söylemen lazım ilk bakıcıyla anlaşmam şu şekildeydi ;evin dağınıklığını toplaması ve mutlaka akşam yemeğimi yapması idi aldığı ücrette 500 lira idi tabi bu 4 yıl önceydi.şimdiki bakıcım biraz rahat biri bu gün söylesem teyze oyuncakları topla iki gün topluyor üçüncü gün yine aynı dağınıklık, bende aynı şeyleri tekrar tekrar söylemekten bıktım işleri oluruna bıraktım çocuk 3 yaşını doldursun şayet o zamana kadar kadına dayanabilirsem hemen kreşe göndereceğim. Bakıcı ile uğraşmak harbi zor sabır gerektiriyor.
Merhaba kızlar 5aylık bebeğime bakıcıya başlatılacak, bakacak kişi 21yaşında eşimin bir akrabası, dikkat etmesi gereken şeyleri baltan konuşmak en iyisi, sizce neleri konuşmalıyım, nelere dikkat etmeliyim gözlemlersen? Aranızda bebeğine bakıcıya baktıran var mu? Tam gün ve yarım gün için ne kadar ücret ödüyorsunuz? Evde ne gibi işler bekliyorsunuz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?