- 5 Ocak 2011
- 14.500
- 23.162
- 598
- Konu Sahibi CadiKazani
- #64.981
ben dogma büyüme istanbulluyum. ama benim büyüdügüm istanbul artık çocukluk hayallerinde kaldı. şu anda eski yaşantıma daha yakin daha sakin bir yer olan anadolu yakasındayım. avrupa yakası zaten kabus olmuş.küçük yerler Vs büyük şehirler hep tartışılır. Ben bartında yaşıyorum, hatta ilçesinde. Burda bakıcı bulmak ciddi problem, bakıcı şirketi diye bişey yok kreş zaten yok. Ben ücretsiz izindeyim malum bakacak kimse de yok. Allahtan borç harç yoktu da rahatım. Ama benim de gönlüm isterdi ki en azından yarım gün kreşe gitsin, hem başka çocukları görsün hem profesyonellerce gelişimi gözlensin. Belki enerjisini yeterince atabilirse uykusu düzene girer tabi 3 yaşından önce alan bir kreş yok o ayrı. Biz bize idare ediyoruz bakalım şimdilik. buna şükür. :)
insan daha genç iken hareketli yaşamı sosyal yaşamın dolu dolu oldugu büyük şehirlere özeniyor. seviyor. ben çok sıkıldım. tavuk beslemek domates ekmek, evladımın dogal bir ortamda büyümesini istiyorum.
ayrıca buralarda da bakıcı sorun. bulsam bile asla güvenemem. benim bulduğum kreş 3 yaş altı kabul ediyordu insanalr da iyiydi ama yine de fiziki şartları tatmin edici değildi cünkü kızım kucuktu. ben kreşe yine de karşı değilim kesinlikle sosyalleşmesinden yanayım ama biraz büyüdükten sonra..