• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Sevgili anneler iyi aksamlar. Molfix 6 numara kullaniyoruz. Ama bu numaranin bezleri cok kokulu. Normalde dogdugundanberi molfix kullandim kokusuzdu. Bu 6 numara.neden kokulu kullanan ve bu durumu fark.eden var .mi

Bence arası okadar da kisa degil daha iyi die düşünüyorum ufaklığa bakim derken büyüğü bir bakmışsın kocaman olmus hayirlisi olsin canm korunmalimiydi
Merhaba uzun zamandır yazamamıştım. Kızım 11 mayıs doğumlu ve süpriz bi şekilde tekrar hamileyim. Bu defa korkuyorum ikisine nasıl yeterim diye. Sizde durumlar nasıl?

Biz prima 5 numaraya bir kac aydır geçtik 6 numara büyük degilmi
Sevgili anneler iyi aksamlar. Molfix 6 numara kullaniyoruz. Ama bu numaranin bezleri cok kokulu. Normalde dogdugundanberi molfix kullandim kokusuzdu. Bu 6 numara.neden kokulu kullanan ve bu durumu fark.eden var .mi

Ben koku almadım canım bende molfiks kullanıyorum en güzel tarafı kokusuz olması bez kokusu çok rahatsız ediyo

Merhaba uzun zamandır yazamamıştım. Kızım 11 mayıs doğumlu ve süpriz bi şekilde tekrar hamileyim. Bu defa korkuyorum ikisine nasıl yeterim diye. Sizde durumlar nasıl?
Hayırlı olsun canım yetersin ikisinede inşallah ikiz ucuz anneleri nasıl yetiyor bebeklerine
Bende bazen düşünüyorum ikinci çocuk ne zaman olmalı diye benim oğlumda 16 mayis dogumlu

Bence arası okadar da kisa degil daha iyi die düşünüyorum ufaklığa bakim derken büyüğü bir bakmışsın kocaman olmus hayirlisi olsin canm korunmalimiydi
Evde değildik, ilk defa korunmadık, bi anlık oldu. Sabah ertesi gün hapı aldım. Hapla hamile kalma ihtimali %2 miş. Ama miniğim gelmek istemiş

Evde değildik, ilk defa korunmadık, bi anlık oldu. Sabah ertesi gün hapı aldım. Hapla hamile kalma ihtimali %2 miş. Ama miniğim gelmek istemiş
Ayni durumdayiz. Bende tamamen ufak ihtimalle supriz sekilde hamile kaldim. 5 mayis dogumli kizim var ve ben napicam nasil olcak diye diye dusunmekden alamiyorum kendimi

Hayirli olsun kizlar vardir bunda da bir hayır ben hala korkuyorum dogumdan ikisine yetememekten benim gibi hala korkuları olan varmi acaba

Ayni durumdayiz. Bende tamamen ufak ihtimalle supriz sekilde hamile kaldim. 5 mayis dogumli kizim var ve ben napicam nasil olcak diye diye dusunmekden alamiyorum kendimi

Hayirli olsun kizlar vardir bunda da bir hayır ben hala korkuyorum dogumdan ikisine yetememekten benim gibi hala korkuları olan varmi acaba
var canım.
ben de çalıştığım için ikinciye kendim bakmak istiyorum öncelikle borçları bitirip ücretsiz izin alacak konuma gelmeliyim. şu an ihtimali bile korkutuyor beni :(

Ne güzel maşallh bence tam zamanı benimde mayıs doğumlu oğlum bende istiyorum artık bebek

hayırlı olsun canım, analı babalı sağlığıyla büyütmek nasip olur inşallah :emir_bebek::nazar:
canımm sen hamılemisin maşallh maşşlhhh cokta az kalmış senni istedin yoksa süprismi yaptı

Sağol canım peki kaç saat sancı çektin
canım seninde gözün aydın ne gzüel ya ben baya uzak kalmışım buralardan

Ay ben ayağını göremiyorum da ama bazen poposunu buluyorum. Amaaaan ısırasım geliyo. Koca göbeğime bi uzanabilsem!!
miranda canım nasılsın oğlun vardı dimi senin napıyo paşa sen napıyosun

Bende aynı durumdayım. Bi de ailelerden de uzağız. Ama vardır bunda da bi hayır. Sağlıkla gelsin minilerimiz inşallah

Kizlar ya bir ara sayfada bir arkadaş çocuğunun gözlerinin daldığını söylemişti bu aralar bende kızımda farkediyorum ara ara gözleri salıyı biryerlere bunun kotu etkisi mi var sıkıntılı bir durummudur bu

Önceden oku oku yetişemezdim 3 _5 kisi anca kaldı ya, bende çok yoğunum iki çocuk ev ocak yemek, oturup 5 dk dinlenmek sıfır gece 2 den 3 ten önce mümkün değil yatamıyorum ama yinede 2 dk sayfaya girip bi bakıyorum ne var ne yok diye hiç bişey yok

Uzuuuun aradan sonra ben de bi bakim dedim kimler napmis cogu benim gibi kopmus maalesef:/ ben de ikinci kez hamileyim yeni ogrendim aralarinda 2 bucuk yas olcak baya bi korku sardi beni. Fazla yas farki istemiyodum ama bu kadar da cabuk olcagini dusunmemistim hayrlisi olsun.

canımm sen hamılemisin maşallh maşşlhhh cokta az kalmış senni istedin yoksa süprismi yaptı

canım seninde gözün aydın ne gzüel ya ben baya uzak kalmışım buralardan

miranda canım nasılsın oğlun vardı dimi senin napıyo paşa sen napıyosun

epeydir giremiyorum anca gördüm mesajını, oğlumla çok yaş farkı olmayan bir kardeşi biz istedik, çok şükür şimdilik iyi gidior. İnşallah sağ salim kucağımıza da alırız :) Hayırlısı artık

Back