- 23 Kasım 2015
- 2.980
- 4.988
- 158
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #65.001
Kızlar başımıza korkunç bişey geldi, oğlum emir ikinci katın balkonundan düştü 3 gündür yoğun bakımda yatıyor, kafasının üzerine düştüğü için vücudunda kırık yok aman kafa tasi çatlakları oluşmuş ufak kanamalar varmış.3 gündür uyutuyorlar yarın uyandırıp solunum cihazını çıkarıp kendi başına nefes alabiliyormu diye bakacaklar sorun olmazsa yemek yedirip yutkunabiliyormu diye bakacaklar ikisindede sorun olmazsa yoğun bakımdan çıkaracaklar, çok perisaniz bugün oğlumun doğum günüydü dualarınıza ihtiyacım var nolur bize dua edin.
Burda bi çok arkadaş beni tanıyor ben 8 sene sonra tüp bebekle kavuştum yavruma gözüm gibi bakıyordum hiç ayırmıyordum gözümün önünden, hiç anlamadım benim kilitledigim balkon kapısını kv açmış geri kilitlemeyi unutmuş oğlum onun yanındaydı bi anlik boşluğundan faydalanıp balkona çıkmış ve kapıyı kapatmış kv içeri benin yanıma girdi sanmış üzerinde durmamış demire tırmanıp asagi sarkmis demekki kafa üstü çakılmış yere kayısı ağacı vardı orda dalına çarpmış hızı kesilmiş biraz yani polisler gelip öyle demişler, olacağın önüne geçilmez diyorlar ya basiretimiz bağlandı demekki 3 gündür kabustayiz nolur dua edin nolur Allah için
Canim mutlaka haber ver gelismeleri insallah birsey olmamistur ve yavrun kavusur sana olacaklarin önüne hicbir zmaan gecemeyiz kaderde varsa olur senin yavrun cok goze gelebilen bir cocuk nazara gelmis olabilir kendini suçlama sakin dualarım sizinle olacak guzel haberlerini alırız insallah
Icim cekildi resmen yaa. Cok ama cok gecmis olsun. Insallah biranonce toparlanir minigin. En korktugum sey su ev kazalari. Bende balkon teline kilit yaptirdim cunku bizimkide direk asagi bakmak istiyor. Ve 4.kat.
Lutfen bize yaz olur mu cok zOr biliyorim bir anne icin kolay degil ben bile cok uzuldum ama aklimda kalir gelismeleri yaz .su mubarek gunde dualrimiz kabul olur insallah
İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim kızlar, hastaneye ilk geldiğine göre daha iyi diyorlar, bugün solunum cihazından ayırdılar çok şükür kendi kendine nefes alıyor, beyninde ödem oluştuğu için baskı yapıyormuş ve uyumasına neden oluyormuş, şuan ödemin yok olup uyanmasını bekliyoruz, bilinci yerinde ama derin uykuda şuan, Dr ilaç vermiyorum dünden beri, kendi uykusu bu dedi. İçimiz biraz rahatladı çok şükür, ilk defa bugün söylediler ilk geldiğinde ölüm riski çok yüksekti ama size söyleyemedik, yoğun tedavi uygulayıp zamana bıraktık Allahin izniyle başarılı olduk dediler, şuan böyle bi risk Allah korusun çok düşük, Rabbimin bugününe şükürler olsun.
Balkon yere 4.65 mt yukseklikteymis polis ölçmuş öyle demiş, düştüğü yer beton zemin ama kayısı ağacı vardı o biraz hızını yavaslatmis, yani biz 4 gündür eve gitmedikte polis raporuna göre öyle demişler.
Aman olmaz olmaz demeyin çok dikkat edin cam balkon açmayın çocuğunuzu göz önünde tutun, evde çok insan olmasida iyi değil, ben kv ve eltim hepimiz vardık herkes birbirine güveniyor iş bu hale dönüyor, evde tek oldugum zaman temizliğe veya işe güce başlamadan tüm kapıları pencereleri kontrol edip öyle başlardım buna rağmen dk da gider napiyor diye bakardım. Evde o var bu var demeyin işinizi hep sağlama alın ve uyarı yapmayı ihmal etmeyin kim ne derse desin, anne bak bu pencere açabiliyor demire tirmanabiliyor veya dış kapıyı açıp dışarı kacabiliyor gibi çocuğunuza göre uyarıları yapın alınan alınsın. Ben kv ye böyle uyarınca aman anne dikkat felan diye ben 3 çocuk büyüttüm bana akilmi ogretiyon, safmiyim ben derdi, balkonu kilitledikce ben yaniyom aç hava gelsin derdi bak noldu. Tedbirinizi alin yani kimseyi takmayın
Canım çocuk hastanelerinde merdiven bosluklarina file takıyorlar ya bizde artik balkona öyle bir file taktiracaz, geç oldu ama en azından tekrarını engelleriz, sanada tavsiye ederim geciktirme hemen yaptırIcim cekildi resmen yaa. Cok ama cok gecmis olsun. Insallah biranonce toparlanir minigin. En korktugum sey su ev kazalari. Bende balkon teline kilit yaptirdim cunku bizimkide direk asagi bakmak istiyor. Ve 4.kat.
Lutfen bize yaz olur mu cok zOr biliyorim bir anne icin kolay degil ben bile cok uzuldum ama aklimda kalir gelismeleri yaz .su mubarek gunde dualrimiz kabul olur insallah
Canım önce çokkk geçmiş olsun şimdi iyi olmasına çok sevindim... İlk okuduğumda çok üzüldüm gözyaşlarıma hakim olamadım çok zor bir durum Allah acılarını göstermesin evlatlarımızınKizlar çok şükür oğlum gözlerini açtı beni tanıdı annem dedi maanne diye babannesini çağırdı, tam kendinden değil ama bu çok büyük bi adım bence
Allah acil şifalar versin İnşAllah. Dualarımdasınız. Allah bir daha yaşatmasın.Kizlar çok şükür oğlum gözlerini açtı beni tanıdı annem dedi maanne diye babannesini çağırdı, tam kendinden değil ama bu çok büyük bi adım bence
Canım Allahım bu mübarek günlerde şafi ismiyle şifa versin, evladınızı size bağışlasın.Okurken içim sızladı boğazım düğümlendi, neyseki sonraki yazılarında çok şükür gözlerini açtığını yazmışsın, onun anne demesi dünyalara bedel . Allahım hiç kimseyi evladı ile sınav etmesin.Kızlar başımıza korkunç bişey geldi, oğlum emir ikinci katın balkonundan düştü 3 gündür yoğun bakımda yatıyor, kafasının üzerine düştüğü için vücudunda kırık yok aman kafa tasi çatlakları oluşmuş ufak kanamalar varmış.3 gündür uyutuyorlar yarın uyandırıp solunum cihazını çıkarıp kendi başına nefes alabiliyormu diye bakacaklar sorun olmazsa yemek yedirip yutkunabiliyormu diye bakacaklar ikisindede sorun olmazsa yoğun bakımdan çıkaracaklar, çok perisaniz bugün oğlumun doğum günüydü dualarınıza ihtiyacım var nolur bize dua edin.
Burda bi çok arkadaş beni tanıyor ben 8 sene sonra tüp bebekle kavuştum yavruma gözüm gibi bakıyordum hiç ayırmıyordum gözümün önünden, hiç anlamadım benim kilitledigim balkon kapısını kv açmış geri kilitlemeyi unutmuş oğlum onun yanındaydı bi anlik boşluğundan faydalanıp balkona çıkmış ve kapıyı kapatmış kv içeri benin yanıma girdi sanmış üzerinde durmamış demire tırmanıp asagi sarkmis demekki kafa üstü çakılmış yere kayısı ağacı vardı orda dalına çarpmış hızı kesilmiş biraz yani polisler gelip öyle demişler, olacağın önüne geçilmez diyorlar ya basiretimiz bağlandı demekki 3 gündür kabustayiz nolur dua edin nolur Allah için
Amin insallah .cok sevindim senin adina. ilk dogdugunda 3 gun yogun bakimda kalmisti kizim o 3 gun bile 3 yil gibiydi. Surekli hsstaneye gitgel le gecti yatamadim hic. Seninkinin yaninda bizimkisi hic bisey yani. Allah sana guc kuvvet ogluşada şifa versin insallahÇok teşekkür ederim kızlar dün yetiskin yogun bakimindan çocuk yogun bakımına alındı artık gece gündüz hep yanındayım, 2 gun sonrada servise çıkacak, cok konuşmuyor sürekli ağlıyor yorulunca sızıp kalıyor uyanınca tekrar ağlamaya başlıyor, düştüğü tarafı şiş ve morluk sürekli eli orda, gözlerinin az gördüğünü farkettim Dr a sordum beyindeki ödem nedeniyle olabilir zamanla düzelir sonuçta yaşamasına %1 ihtimal vermiştik ve çok şükür yaşadı ufak tefek geçici sorunları olacak kafa tasi karpuz gibi parçalanmış toplanması aylar sürecek dedi. Allahimin bugününe çok şükür, bizim için üzülen dua eden herkesten Rabbim razı olsun, çocuğum dualarla hayatta kaldı, inşallah bu zorlu günlerde geçecek ve normal hayatımıza donecez
ya ne yaacagımı ne dusunecegımı bılemedım allahım tez vakıtte şu mubarek günlerde sıfa versın canım eskı saglıgına kavussun ınsallah çok çok çok uzuldum rabbım sıze de yardımcı olsun guç kuvvet versın.dualarım sizinleKızlar başımıza korkunç bişey geldi, oğlum emir ikinci katın balkonundan düştü 3 gündür yoğun bakımda yatıyor, kafasının üzerine düştüğü için vücudunda kırık yok aman kafa tasi çatlakları oluşmuş ufak kanamalar varmış.3 gündür uyutuyorlar yarın uyandırıp solunum cihazını çıkarıp kendi başına nefes alabiliyormu diye bakacaklar sorun olmazsa yemek yedirip yutkunabiliyormu diye bakacaklar ikisindede sorun olmazsa yoğun bakımdan çıkaracaklar, çok perisaniz bugün oğlumun doğum günüydü dualarınıza ihtiyacım var nolur bize dua edin.
Kizlar çok şükür oğlum gözlerini açtı beni tanıdı annem dedi maanne diye babannesini çağırdı, tam kendinden değil ama bu çok büyük bi adım bence
Çok teşekkür ederim kızlar dün yetiskin yogun bakimindan çocuk yogun bakımına alındı artık gece gündüz hep yanındayım, 2 gun sonrada servise çıkacak, cok konuşmuyor sürekli ağlıyor yorulunca sızıp kalıyor uyanınca tekrar ağlamaya başlıyor, düştüğü tarafı şiş ve morluk sürekli eli orda, gözlerinin az gördüğünü farkettim Dr a sordum beyindeki ödem nedeniyle olabilir zamanla düzelir sonuçta yaşamasına %1 ihtimal vermiştik ve çok şükür yaşadı ufak tefek geçici sorunları olacak kafa tasi karpuz gibi parçalanmış toplanması aylar sürecek dedi. Allahimin bugününe çok şükür, bizim için üzülen dua eden herkesten Rabbim razı olsun, çocuğum dualarla hayatta kaldı, inşallah bu zorlu günlerde geçecek ve normal hayatımıza donecez
Merhaba, kızlar. 5 gündür normal odadayiz, burda int çok çekmiyor koridora çıkınca az biraz çekiyor o yüzden size yazıp bilgi veremedim, oğlum çok iyi çok şükür, yakın çevreyi tanıyor hafızası bilinci yerinde fakat hastanede hemşire dr fobisi oluştuğu için kimi görse kafasını öne eğip gözlerinin üstünden bakıyor herkese, söylediklerimi tekrar ediyor oyuncaklarla oynuyor yemek düzeni yerine geldi, uykusu düzeldi artık ağlamayı kesti, yürümesi sıkıntılı dr bişey yok inat etmiş sürekli yürütmeyi dene dedi, yüksek ihtimal 2 gün sonra taburcuyuz. Allahima şükürler olsun çok iyiyiz, iyi dilek ve dualarınız için çok teşekkür ederim
Oyy.çok sevindim. Sadece sizin icin girdim bu siteye merak ettim yesilcan acaba napti diye. Inş evinizexe çıkarsınız da rahat edersiniz.Merhaba, kızlar. 5 gündür normal odadayiz, burda int çok çekmiyor koridora çıkınca az biraz çekiyor o yüzden size yazıp bilgi veremedim, oğlum çok iyi çok şükür, yakın çevreyi tanıyor hafızası bilinci yerinde fakat hastanede hemşire dr fobisi oluştuğu için kimi görse kafasını öne eğip gözlerinin üstünden bakıyor herkese, söylediklerimi tekrar ediyor oyuncaklarla oynuyor yemek düzeni yerine geldi, uykusu düzeldi artık ağlamayı kesti, yürümesi sıkıntılı dr bişey yok inat etmiş sürekli yürütmeyi dene dedi, yüksek ihtimal 2 gün sonra taburcuyuz. Allahima şükürler olsun çok iyiyiz, iyi dilek ve dualarınız için çok teşekkür ederim
Yeşilcan86 canım nasıl oldunuz, kaç gündür foruma bakıyorum bir gelişme var mı diye.
canım çok sevindim, rabbim inşallah bir daha böyle acılar yaşatmaz.Canım benim ilgin için çok teşekkür ederim, taburcu olalı 9 gün oldu koşturmacadan fırsat olupta sizlere bilgi veremedim, Allahima binlerce kez şükürler olsun oğlum çok iyi, evde daha güzel açıldı sevindi, yürümesi biraz sıkıntıliydi ama o da cok daha iyi, ilginiz dualarınız için çok teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?