- 6 Aralık 2011
- 2.225
- 560
- 363
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #64.941
Merhaba uzun zamandır yazamamıştım. Kızım 11 mayıs doğumlu ve süpriz bi şekilde tekrar hamileyim. Bu defa korkuyorum ikisine nasıl yeterim diye. Sizde durumlar nasıl?
Sevgili anneler iyi aksamlar. Molfix 6 numara kullaniyoruz. Ama bu numaranin bezleri cok kokulu. Normalde dogdugundanberi molfix kullandim kokusuzdu. Bu 6 numara.neden kokulu kullanan ve bu durumu fark.eden var .mi
Ben koku almadım canım bende molfiks kullanıyorum en güzel tarafı kokusuz olması bez kokusu çok rahatsız ediyoSevgili anneler iyi aksamlar. Molfix 6 numara kullaniyoruz. Ama bu numaranin bezleri cok kokulu. Normalde dogdugundanberi molfix kullandim kokusuzdu. Bu 6 numara.neden kokulu kullanan ve bu durumu fark.eden var .mi
Hayırlı olsun canım yetersin ikisinede inşallah ikiz ucuz anneleri nasıl yetiyor bebeklerineMerhaba uzun zamandır yazamamıştım. Kızım 11 mayıs doğumlu ve süpriz bi şekilde tekrar hamileyim. Bu defa korkuyorum ikisine nasıl yeterim diye. Sizde durumlar nasıl?
Evde değildik, ilk defa korunmadık, bi anlık oldu. Sabah ertesi gün hapı aldım. Hapla hamile kalma ihtimali %2 miş. Ama miniğim gelmek istemişBence arası okadar da kisa degil daha iyi die düşünüyorum ufaklığa bakim derken büyüğü bir bakmışsın kocaman olmus hayirlisi olsin canm korunmalimiydi
Ayni durumdayiz. Bende tamamen ufak ihtimalle supriz sekilde hamile kaldim. 5 mayis dogumli kizim var ve ben napicam nasil olcak diye diye dusunmekden alamiyorum kendimiEvde değildik, ilk defa korunmadık, bi anlık oldu. Sabah ertesi gün hapı aldım. Hapla hamile kalma ihtimali %2 miş. Ama miniğim gelmek istemiş
Evde değildik, ilk defa korunmadık, bi anlık oldu. Sabah ertesi gün hapı aldım. Hapla hamile kalma ihtimali %2 miş. Ama miniğim gelmek istemiş
Ayni durumdayiz. Bende tamamen ufak ihtimalle supriz sekilde hamile kaldim. 5 mayis dogumli kizim var ve ben napicam nasil olcak diye diye dusunmekden alamiyorum kendimi
var canım.Hayirli olsun kizlar vardir bunda da bir hayır ben hala korkuyorum dogumdan ikisine yetememekten benim gibi hala korkuları olan varmi acaba
Ne güzel maşallh bence tam zamanı benimde mayıs doğumlu oğlum bende istiyorum artık bebekMerhaba uzun zamandır yazamamıştım. Kızım 11 mayıs doğumlu ve süpriz bi şekilde tekrar hamileyim. Bu defa korkuyorum ikisine nasıl yeterim diye. Sizde durumlar nasıl?
canımm sen hamılemisin maşallh maşşlhhh cokta az kalmış senni istedin yoksa süprismi yaptıhayırlı olsun canım, analı babalı sağlığıyla büyütmek nasip olur inşallah
canım seninde gözün aydın ne gzüel ya ben baya uzak kalmışım buralardanSağol canım peki kaç saat sancı çektin
miranda canım nasılsın oğlun vardı dimi senin napıyo paşa sen napıyosunAy ben ayağını göremiyorum da ama bazen poposunu buluyorum. Amaaaan ısırasım geliyo. Koca göbeğime bi uzanabilsem!!
Bende aynı durumdayım. Bi de ailelerden de uzağız. Ama vardır bunda da bi hayır. Sağlıkla gelsin minilerimiz inşallahAyni durumdayiz. Bende tamamen ufak ihtimalle supriz sekilde hamile kaldim. 5 mayis dogumli kizim var ve ben napicam nasil olcak diye diye dusunmekden alamiyorum kendimi
Bende ara ara girip bakabiliyorum ev okul arasi bir kosturmaca var ki zaman nasil geciyor anlamiyorum.Ee kızlar napiyorsunuz epeydir kimseden ses yok
Ben dé ise başlıcam. 2. Bebek 3 aylık oldu . yavruna kim nasıl bakioBende ara ara girip bakabiliyorum ev okul arasi bir kosturmaca var ki zaman nasil geciyor anlamiyorum.
canımm sen hamılemisin maşallh maşşlhhh cokta az kalmış senni istedin yoksa süprismi yaptı
canım seninde gözün aydın ne gzüel ya ben baya uzak kalmışım buralardan
miranda canım nasılsın oğlun vardı dimi senin napıyo paşa sen napıyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?