- 21 Aralık 2014
- 2.103
- 1.697
- 83
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #64.341
ateş falan yaptı mi ?biz yaptırdık canım
YOK canım ateş yapmadı benim kızımın pek ateşleme huyu yok yanliz asilardan sonra Grip oluyor on gün kadar gribi sürdüateş falan yaptı mi ?
Bizde yaptırdık canım, ateş olmadı, zaten hiç bir asisinda ateşi olmamıştı, ama aşıdan 1 hafta sonra grip oldu ateslendi de asiyla ilgisi olduğunu sanmıyorum1 yaş aşısını yaptırdınız mı?
yok canım bızımkı bıldıgın asıdan oluyor asıyı vurdurduktan 3 saat sonra felan baslıyor burun akıntısı hapşırık felan doktorumuzda aşıdan oldugunu soyluyor ilaç kullanmadan atlatıyoruz cok şukur. bır de her asıdan sonra grıp oldugu ıcın bılıyorum kı ası yapıyor.Bizde yaptırdık canım, ateş olmadı, zaten hiç bir asisinda ateşi olmamıştı, ama aşıdan 1 hafta sonra grip oldu ateslendi de asiyla ilgisi olduğunu sanmıyorum
olduk bizde.3 tanecikGünaydın anneler 1 yaş asısı oldumu bebekleriniz
Arkadaslar merhaba hayirli ramazanlar.. uzun zaman oldu yzmayali.. simdi bir dertteyim ki sizlere sormak istedim.. kizim 20 mayis dogumlu. Cok sakin bir bebektor. Bagirmaz aglamaz cok fazla.. ama bu durum konusmasini da etkiliyor soyle ki hicbit sey soylemiyor!!! Normalde 9-12 ay arasi bebeklerin mama meme baba dede demeai beklenirken benim kizim demiyornhicbirse.. ses cikarmasi da ihhhh i-ihhh hihhh seklinde.. bazen eliyle agzina goturup blalababa vs yapiyor o kadar.. onun disinda cok akilli her sesinduyuyor ve bizi anliyor. Ta oteki odadan iyuncagini getir dedigmzde yapiyor vs.. gelisimi boyu kilosu cok iyi. Kitaplari cok sever vs. Yani akliniza gelebilcek otizm dahil pek cok rahatsizligi eliyoruz gelisimi ile... konusmamasi beni cok uzuyor :;(( ne yapanolirim nolur akil verin
ben 9 mayıs doğumlu kızıma araya tatil vs girdi hala yaptırmadım aşıyı bakalım bu hafta yaptırırz inşallah açıkçası 9. ayda diş ağrısıyla aşı üstüste gelince ateşlendik 3 gün ondan da kokuyorum ama korkunun ecele faydası yok maalesef..
bir de benimki gibi sabah 5 buçukta uyanan bu arada parka dahil giden enerjisini harcayan zaten yürüyen bir çocuk öğlen 12de uyuyup 1 gibi uyanan sonra 7 buçuk gibi akşam uykusuna yatan var mı yauyumazsa nolur diye düşünüyorum kara kara bensiz uyumuyor.ben gidiyorum öğle arası uyutup çıkıyorum..
Evet canım emerek uyuyor ben yokken evdekiler sütünü içirip uyutuyordu 7 aydır.yaşını geçince bağırmaya başlamış uyutulacağını anladığı an bas bas bağırıyormuş ki bende de uykusu yoksa öyle yapıyor serbest kalana dek bağırıyor ağlıyor. Şimdi işten geldim emiyor ve uyuyakaldı kucağımda gezerken bu denli de bitkin aslında ama ben uyutmasam hala elinde bir tarak kapılara vuruyor olacaktı muhtemelenUykusuzluktan bitkin dusunce kendisi uyur belki. emzirerek mi uyutuyorsun
düşündürdün şimdi beni kara kara... bizimde öyle bitkin düşmüşlüğümüz yoktur. uykusu olsa bile sallamaya falan gelmez asla. sersem sersem dolaşır etrafta. emzirince bir bakmışım ki uyumuş gitmiş.Evet canım emerek uyuyor ben yokken evdekiler sütünü içirip uyutuyordu 7 aydır.yaşını geçince bağırmaya başlamış uyutulacağını anladığı an bas bas bağırıyormuş ki bende de uykusu yoksa öyle yapıyor serbest kalana dek bağırıyor ağlıyor. Şimdi işten geldim emiyor ve uyuyakaldı kucağımda gezerken bu denli de bitkin aslında ama ben uyutmasam hala elinde bir tarak kapılara vuruyor olacaktı muhtemelen
Şimdi geldik aşıdan :)Günaydın anneler 1 yaş asısı oldumu bebekleriniz
Aynen işte canm işin kötüsü her emzirdiğimde de öyle hemen uyumuyor 7 saattir ayakta olunca uyudu emerkendüşündürdün şimdi beni kara kara... bizimde öyle bitkin düşmüşlüğümüz yoktur. uykusu olsa bile sallamaya falan gelmez asla. sersem sersem dolaşır etrafta. emzirince bir bakmışım ki uyumuş gitmiş.
Merhaba canım, benim oğlum 3 yaşına kadar doğru dürüst konuşmadı. Doktor doktor gezip kendime dert edindim. 4 yaşına kadar konuşmamasının bir bulgu olmadığını çocuğu kıyaslamamam gerektiğini söyledi doktorlar? Oğlum 3 yaşında konuşmaya başladı ve bir daha susturamadık. O kadar çok konuşuyor ki sık sık " oğlum senin ağzın yorulmuyor mu? Dinlendir arada" diye takılıyorum. Dert etme canım kendine her çocuk farklıdır. Doktorunuz bir sorun görmüyorsa bol bol keyfini çıkar günlerinin. Ne yazık ki çabucak büyüyorlar..Arkadaslar merhaba hayirli ramazanlar.. uzun zaman oldu yzmayali.. simdi bir dertteyim ki sizlere sormak istedim.. kizim 20 mayis dogumlu. Cok sakin bir bebektor. Bagirmaz aglamaz cok fazla.. ama bu durum konusmasini da etkiliyor soyle ki hicbit sey soylemiyor!!! Normalde 9-12 ay arasi bebeklerin mama meme baba dede demeai beklenirken benim kizim demiyornhicbirse.. ses cikarmasi da ihhhh i-ihhh hihhh seklinde.. bazen eliyle agzina goturup blalababa vs yapiyor o kadar.. onun disinda cok akilli her sesinduyuyor ve bizi anliyor. Ta oteki odadan iyuncagini getir dedigmzde yapiyor vs.. gelisimi boyu kilosu cok iyi. Kitaplari cok sever vs. Yani akliniza gelebilcek otizm dahil pek cok rahatsizligi eliyoruz gelisimi ile... konusmamasi beni cok uzuyor :;(( ne yapanolirim nolur akil verin
benimki uzun süredir öyle etrafı keşfettiklerinden olabilir canım. benimki bayadır yürüyor filan bide çok hareketli az kilolu bir bebek hala tutup tutup emzirmeye çalışıyorum dediğin gibi ancak öğlen işten gidince uykusu oluyor bi ozmn uyurken düzgün emiyor bide geceleri. bu yüzden sütüm de baya azaldı..Kızlar oğlum son 1 haftadır gündüzleri beni hiç emmiyor, teklif ettiğimde emecek gibi kucağıma yatıyor tüm hırsıyla ısıriyor zor alıyorum ağzından, çok canım yanıyor, bütün vücuduma elektrik veriyorlar sanki, gece uyku arasında emiyor güzelce, uykudan ayiktimi yok. Bu durumu yaşayan varmı, halbuki emmeyi çok seven bi çocuktu noldu anlamadım
Benimkinin kilosu yerinde fazlası var eksiği yok maşallah da, neden ısırır bilmiyorum, hani emse bitince oyun maksatlı isirsa anliycam da hiç emmiyor direkt ısırıyorbenimki uzun süredir öyle etrafı keşfettiklerinden olabilir canım. benimki bayadır yürüyor filan bide çok hareketli az kilolu bir bebek hala tutup tutup emzirmeye çalışıyorum dediğin gibi ancak öğlen işten gidince uykusu oluyor bi ozmn uyurken düzgün emiyor bide geceleri. bu yüzden sütüm de baya azaldı..
Benimkide kahvaltılık yemiyor sabahtan akşama kadar çorbaArkadaşlar kahvaltıda neler yapıyorsunuz kızım yumurta ve peynir yemiyor kahvaltıda seçenek bulamıyorum
Merhaba canimMerhaba arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?