- 23 Kasım 2015
- 2.980
- 4.988
- 158
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #64.321
Salginmi var acaba nedense benimde bu 3 gundur agzim hep yara olduBilmiyorum artık sebebi neyse, yan tarafımızda akrabalar oturuyor oğlumu çok öpüyor kaç kere dedim öyle öpme diye anlamıyor, bugünde çocuğun ağzı yara hep dedim ne dese beğenirsin yaaa benimde ağzım hep yara dedi,şimdi düşünüyorum ondanmi geçti acaba diye
Nette görmüştüm o toplari park yatagin icine atmislar. Bi nevi top havuzu. Fikir hosuma gitti. Bende alip yapicamcanım benım kızım artık kendı yuruyor gun boyu butun evı dolanıyor her odaya gırıyor nerde tehlikeli birşey var onun basında :) gecen gun kapının menteşesine elini sıkıştırdı mesela:) yaramazlık yapıyorsa sesı kesiliyor sessız sessız halledıyor :) oyuncaklara gelince hiiiiiiiiiçççç oralı değil beş dk oyalanıyor o kadar yanlız bimden 50li top sepetı almıştım onu cok sevdi ama ben hiç sevmedim butun topları etrafa atıyor aksama kadar top topluyoruzevın her yerınden...tv ye gelınce malesef yemek yemeyen bır cocuk ve reklamla ancak yedırebılıyorum yemek saatlerınde acıyorum gun içinde veya aksam acık oldugunda ilgisini ceken reklama denk gelirse kosa kosa unıtenın dıbınde bıtıverıyor hıpnoz olmus gıbı izliyor ama dizi haber vs acıksa bakmıyor kendı kendıne oynuyor.
Salginmi var acaba nedense benimde bu 3 gundur agzim hep yara oldu
Bimden bizde aldık önce dikkatini çekti sepetiyle falan oynadı ama bi kaç günde sıkıldı yüzüne bakmıyor şimdi, gerçi benim oğlan herşeye çabuk sıkılıyor, e bebekte kasanın yanında oyuncak civciv gördü bi ağlama çarkı sorma sanki hayallerinin oyuncağı aldık eve giden kadar sıkıldı attı elinden, hayırlısıyla bi yuruseydi gözümle takip ederdim sadeceNette görmüştüm o toplari park yatagin icine atmislar. Bi nevi top havuzu. Fikir hosuma gitti. Bende alip yapicam
Salginmi var acaba nedense benimde bu 3 gundur agzim hep yara oldu
Bimden bizde aldık önce dikkatini çekti sepetiyle falan oynadı ama bi kaç günde sıkıldı yüzüne bakmıyor şimdi, gerçi benim oğlan herşeye çabuk sıkılıyor, e bebekte kasanın yanında oyuncak civciv gördü bi ağlama çarkı sorma sanki hayallerinin oyuncağı aldık eve giden kadar sıkıldı attı elinden, hayırlısıyla bi yuruseydi gözümle takip ederdim sadeceNette görmüştüm o toplari park yatagin icine atmislar. Bi nevi top havuzu. Fikir hosuma gitti. Bende alip yapicam
Şoyleki dikkat sureleri cok kisa ve oyuncaklara alisiyorlar. Birazda alanim oldugu icin biliyrm. Dikkat suresi 1 yasta 1 dakika 2 yasta 2 dakika 10 yasta 10 dakika gibi. Oyuzden arada oyuncaklari saklayip belli bir sure sonra tekrar cikarmali. Bu yuzden mutfakta ki tava tenceee daha cok ilgisini çekiyorOlabilir canım karbonatlı veya tuzlu suyla gargara yap
Bimden bizde aldık önce dikkatini çekti sepetiyle falan oynadı ama bi kaç günde sıkıldı yüzüne bakmıyor şimdi, gerçi benim oğlan herşeye çabuk sıkılıyor, e bebekte kasanın yanında oyuncak civciv gördü bi ağlama çarkı sorma sanki hayallerinin oyuncağı aldık eve giden kadar sıkıldı attı elinden, hayırlısıyla bi yuruseydi gözümle takip ederdim sadece
Canım çok geçmiş olsun. Şimdi ne olacakmış peki?Kizlar kizimin da olan gozyasi kanali tikanikligi sebebiyle gecen hafta ameliyat oldu. Kanal cok darmis o yuzden acilmamis.rulem sen naptin canim. Senin kziin gozu nasil oldu
Cok sagol canim tesekkur ederimCanım bende kendim yediriyorum ama blw ye çok açık benim oğlum, bi kaç kasiktan sonra illa kaşığı bana ver diye tutturuyor,bi kaşık onda bi kaşık bende yiyoruz, kilolu oğlum ama günlük çorba veya yoğurt yiyor, aslında yediğimiz herşeye veriyorum yok demiyorda çorba gibi çok yemiyor doymuyor diye biraz da çorba veriyorum. Seninki gibi yemeyen birde eltimin kızı var, eltimde 5 ay anca emzirebildi sut kesildi mama içti 1 buçuk yaşına kadar şimdide 2 yasinda ve süt içiyor biberonla, akşama kadar süt dışında bişey verme istemez, onda ben bakiyorum, önüne tabletle müzik açınca dalıp gidiyor o esnada sadece yayla çorbası veya yoğurt yedirebiliyorum, başka bişey yemiyor, hergün yayla çorbası mutlaka yapıyorum, oğluma da değişik çorba çeşitleri yaparım o ayrım yapmıyor. Eltim kendine kolaylık olsun diye kızı müziğe alıştırdı, ben alistirmadim ama yinede bi kaç şarkı dikkatini çekiyor seninkine de dinlet o esnada dık ağzına kasigi, çare yoksa çare ureteceksin
çok geçmiş olsun canım inşallah tez zamanda sagligina kavuşur
Benimde kv agzi yara salgin olabilirSalginmi var acaba nedense benimde bu 3 gundur agzim hep yara oldu
Cok sagol canim. Su an iyi cok sukur. Kanal cok darmis ins bi daha tikanmaz masaja devam ediyorum su an. Bir an once gotur canim ne kadar erken yapilirsa acilma sansi o kadar ckk oluyormus. 1 yasini gectikten sonra bu oran dusuyormus. Cok doktor arastirdim. Ve bir cok doktora goturdum. Hic birisine guvenemedim. Ta ki en son gittigim doktora dek. Doktor da cok onemli. Sende iyice arastirCanım çok geçmiş olsun. Şimdi ne olacakmış peki?
Maalesef kızımda da devam ediyor tıkanıklık. Birkaç gün içinde götüreceğiz biz de, eşimin işini ayarlamasını bekliyorum. Aklım hep bu konuda.
Oruc tutan emziren anneler var mi
cesaret edemiyorum bir türlü. bir de çok emen bir bebek.Ben varımmçok şükür bi zorluk yaşamıyorum
cesaret edemiyorum bir türlü. bir de çok emen bir bebek.
Benim oğlum çok emiyor ve süt bulamazsa hırsından koparircasina ısırıyor, tokken böyle ısırırsa açken ne yapmaz cesaretim yok oruç tutmayaOruc tutan emziren anneler var mi
biz yaptırdık canım1 yaş aşısını yaptırdınız mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?