2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Salginmi var acaba nedense benimde bu 3 gundur agzim hep yara oldu

Nette görmüştüm o toplari park yatagin icine atmislar. Bi nevi top havuzu. Fikir hosuma gitti. Bende alip yapicam

Esim aldi daha 2 ay onceden kizim ilk gordugu zaman ilgisini cekmisti ama cok cabuk sıkıldı toplayip aldim bende yanlisim yoksa 300 top vardi icinde fulya3535

Olabilir canım karbonatlı veya tuzlu suyla gargara yap

Nette görmüştüm o toplari park yatagin icine atmislar. Bi nevi top havuzu. Fikir hosuma gitti. Bende alip yapicam
Bimden bizde aldık önce dikkatini çekti sepetiyle falan oynadı ama bi kaç günde sıkıldı yüzüne bakmıyor şimdi, gerçi benim oğlan herşeye çabuk sıkılıyor, e bebekte kasanın yanında oyuncak civciv gördü bi ağlama çarkı sorma sanki hayallerinin oyuncağı aldık eve giden kadar sıkıldı attı elinden, hayırlısıyla bi yuruseydi gözümle takip ederdim sadece

Olabilir canım karbonatlı veya tuzlu suyla gargara yap

Bimden bizde aldık önce dikkatini çekti sepetiyle falan oynadı ama bi kaç günde sıkıldı yüzüne bakmıyor şimdi, gerçi benim oğlan herşeye çabuk sıkılıyor, e bebekte kasanın yanında oyuncak civciv gördü bi ağlama çarkı sorma sanki hayallerinin oyuncağı aldık eve giden kadar sıkıldı attı elinden, hayırlısıyla bi yuruseydi gözümle takip ederdim sadece

Şoyleki dikkat sureleri cok kisa ve oyuncaklara alisiyorlar. Birazda alanim oldugu icin biliyrm. Dikkat suresi 1 yasta 1 dakika 2 yasta 2 dakika 10 yasta 10 dakika gibi. Oyuzden arada oyuncaklari saklayip belli bir sure sonra tekrar cikarmali. Bu yuzden mutfakta ki tava tenceee daha cok ilgisini çekiyor

Kizlar kizimin da olan gozyasi kanali tikanikligi sebebiyle gecen hafta ameliyat oldu. Kanal cok darmis o yuzden acilmamis. rulem sen naptin canim. Senin kziin gozu nasil oldu
Canım çok geçmiş olsun. Şimdi ne olacakmış peki?
Maalesef kızımda da devam ediyor tıkanıklık. Birkaç gün içinde götüreceğiz biz de, eşimin işini ayarlamasını bekliyorum. Aklım hep bu konuda.

Cok sagol canim tesekkur ederim

Cok sagol canim. Su an iyi cok sukur. Kanal cok darmis ins bi daha tikanmaz masaja devam ediyorum su an. Bir an once gotur canim ne kadar erken yapilirsa acilma sansi o kadar ckk oluyormus. 1 yasini gectikten sonra bu oran dusuyormus. Cok doktor arastirdim. Ve bir cok doktora goturdum. Hic birisine guvenemedim. Ta ki en son gittigim doktora dek. Doktor da cok onemli. Sende iyice arastir

Benimde aklim hep kizimdaydi nasil olcak falan diye bide insan isin icinde olunca daha bi tedirgin oluyo. Rabbim size de tez zmanda sifalar versin

Merhaba. Kızlar yine uzun zamandır yoktum. Size bir sorum olacak. Kızım kaka yaparken cok ıkınıyor 1 aydır neredeyse ama bana garip gelen buna rağmen hergun günde 2 kere kaka yapıyor. Kabız degıl yanı.. Kakası cok sert degıl zaten bu donemden sonra bebekler cok fazla yumusak şekilde yapmıyor diye biliyorum. Neyse gecen kontrolümüzde dr umuza bunu da belirttim poposuna baktı ve 2 tane çatlak var ama geçmek üzere görünüyor dedı. Ben krem kullanmıştım ama yine de farklı bir krem ve ishal yapıcı şurup yazdı 1 hafta kullan dedı 1 hafta oldu ama hiçbir değişiklik yok yine ıkınarak yapıyor. (( acaba böyle birşey yasayan var mı aranızda. Not: kayısı, hurma vs. hem kendilerini hem sularını denedim hıc değişmedi.(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…