- 5 Ağustos 2014
- 3.767
- 8.611
- 358
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #64.361
Maşallah bende önüne koyuyorum ama hepsini yere atıyor denemediğim şey kalmadıyesilcan86 bizimki ısırmayı bilmiyor cAnım şükür bir kere ısırdı sadece onu da yanlışlıkla oldu herlde bir daha olmadı.
Biz kahvaltıdasmilesny haşlanmış yumurta salatalık domates peynir pekmezli küçük ekmek lokmaları koyuyorum o kadar şeyden toplamda 10 lokma filan yiyor ama kendisi yiyor kahvaltımız böyle genelde
Canım bizde sıralıyoruz ayakta birkaç saniye tutunmadan duruyor ama yürüme yokBenim kızım yeni bir yaşını doldurdu yürümüyor. Sizinkilerin hepsi yürüyor mu
Biz de öyleCanım bizde sıralıyoruz ayakta birkaç saniye tutunmadan duruyor ama yürüme yok
Ben bazen yemeyince çatalla veriyorum canım farklı geliyor ya da tv açıyorum bak be varmış filan derken bir kaç lokma yiyor farketmeden. Ama dediğim gibi genelde canı isterse yiyor istemezse zaten eliyle süpürge gibi tümünü aşağı indiriyor önündekilerinMaşallah bende önüne koyuyorum ama hepsini yere atıyor denemediğim şey kalmadı
Oğlum 17 mayıs doğumlu ve hala kendi yürümüyor, aslında yürüyebilir çok hafif sırtından tutuyorum çok güzel gidiyor da cesareti yok galiba, bazen ortada elini bırakıyorum biraz tereddüt edip bi kaç adım atiyorBenim kızım yeni bir yaşını doldurdu yürümüyor. Sizinkilerin hepsi yürüyor mu
Maşaallah darısı bizim başımızaKızlar çok mutluyum bugün oğlum bi anda yürümeye başladı, şimdide elimizi tutmuyor sıpa
Kizlar bi sorum olacak bebekleri yuruyenlere ozellikle
Kizim bu kac gundur yuruyo ama paytak paytak zaten oyle olmali ama kizim ayaklarini duz atmiyo yamuk ve ice donuk yuruyo sizinkilerde mi bole bizimgibi olan varmi
bizimki 10. ayda yurumeye basladı canım her cocuk farklıdır yurur yakındaBenim kızım yeni bir yaşını doldurdu yürümüyor. Sizinkilerin hepsi yürüyor mu
Bizim çocuklarımız çok benziyor canm ya seni her gördüğümde ayrı bir mutluluk geliyor o yüzden herlde :))bizimki 10. ayda yurumeye basladı canım her cocuk farklıdır yurur yakında
Kızlar mrb.
Kızımın pazar gününden beri akşamüstü ve sabaha karşı bi anda ateşi yükseliyor bu sabah 39.1 çıktı saat 7 gibi calpol verdim dünde sabah ve akşam vermiştim. Ama gün içinde hiç çıkmıyor ateş sadece halsizlik var. Bugün doktorada gittim boğazında çok hafif kızarıklık var dedi antibiotik için takip edelim 4 saatte bir ölç dedi ama hiç çıkmadı çok şükür 37 de sabit . Ama ayağımda sallamamı hiç istemeyen kızım bütün gün ayakta dallanmak istedi iştahta gitti birşey yediremiyorumda çok emmedide. Geçen hafta aşı olmuştu onun etkisimidir yoksa köpek dişlerimi geliyo varmı bu ara böyle bişy yaşayan
Geçen hafta bizde öyleydik canım, bi yanda halsizlik grip diger yandan ateş, köpek dişi değilde azı dişi çıkıyor bizimkinin damak yarıldı sonunda ucu göründü ama hala çok huysuz geceleri sabahlıyoruz, olmadık huylar öğrendi saha karşı 3 4 5 gibi uyanıyor evin içinde bi kaç tur atıyoruz 2 saat boyunca geziyoruz sallaya sallaya uyutuyorum tekrar, 2 gecedir hiç uyumuyoruz, geçen gece 5 buçukta uyudu, bugünde sabah 8 de uyudu 2 3 saatlik uykuyla akşama kadar dolanıyorum, az önce eşimin yengesi burdaydi gözlerinin altı geçmiş dedi, hayırlısıyla dişlerin hepsi bi çıksa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?