• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
yesilcan86 yesilcan86 bizimki ısırmayı bilmiyor cAnım şükür bir kere ısırdı sadece onu da yanlışlıkla oldu herlde bir daha olmadı.
Biz kahvaltıda smilesny smilesny haşlanmış yumurta salatalık domates peynir pekmezli küçük ekmek lokmaları koyuyorum o kadar şeyden toplamda 10 lokma filan yiyor ama kendisi yiyor kahvaltımız böyle genelde

yesilcan86 yesilcan86 bizimki ısırmayı bilmiyor cAnım şükür bir kere ısırdı sadece onu da yanlışlıkla oldu herlde bir daha olmadı.
Biz kahvaltıda smilesny smilesny haşlanmış yumurta salatalık domates peynir pekmezli küçük ekmek lokmaları koyuyorum o kadar şeyden toplamda 10 lokma filan yiyor ama kendisi yiyor kahvaltımız böyle genelde
Maşallah bende önüne koyuyorum ama hepsini yere atıyor denemediğim şey kalmadı

Maşallah bende önüne koyuyorum ama hepsini yere atıyor denemediğim şey kalmadı
Ben bazen yemeyince çatalla veriyorum canım farklı geliyor ya da tv açıyorum bak be varmış filan derken bir kaç lokma yiyor farketmeden. Ama dediğim gibi genelde canı isterse yiyor istemezse zaten eliyle süpürge gibi tümünü aşağı indiriyor önündekilerin

Benim kızım yeni bir yaşını doldurdu yürümüyor. Sizinkilerin hepsi yürüyor mu
Oğlum 17 mayıs doğumlu ve hala kendi yürümüyor, aslında yürüyebilir çok hafif sırtından tutuyorum çok güzel gidiyor da cesareti yok galiba, bazen ortada elini bırakıyorum biraz tereddüt edip bi kaç adım atiyor

Kizlar bi sorum olacak bebekleri yuruyenlere ozellikle
Kizim bu kac gundur yuruyo ama paytak paytak zaten oyle olmali ama kizim ayaklarini duz atmiyo yamuk ve ice donuk yuruyo sizinkilerde mi bole bizimgibi olan varmi

Kizlar bi sorum olacak bebekleri yuruyenlere ozellikle
Kizim bu kac gundur yuruyo ama paytak paytak zaten oyle olmali ama kizim ayaklarini duz atmiyo yamuk ve ice donuk yuruyo sizinkilerde mi bole bizimgibi olan varmi

Yürütec kullandimi canım, kullanan bebekler bi süre o şekilde yürüyor ama genelde paytak yürüyorlar bezin de etkisi var biraz, eltimin kızı yeni yürümeye başlayınca bi ayağını savurarak yürüyordu, ben sorun var diye korkuyordum da kv bişey olmaz düzelir diyordu gercektende düzeldi. Bence sorun yok gibi ama içine sinmiyorsa bi Dr a göster derim

Kızlar mrb.

Kızımın pazar gününden beri akşamüstü ve sabaha karşı bi anda ateşi yükseliyor bu sabah 39.1 çıktı saat 7 gibi calpol verdim dünde sabah ve akşam vermiştim. Ama gün içinde hiç çıkmıyor ateş sadece halsizlik var. Bugün doktorada gittim boğazında çok hafif kızarıklık var dedi antibiotik için takip edelim 4 saatte bir ölç dedi ama hiç çıkmadı çok şükür 37 de sabit . Ama ayağımda sallamamı hiç istemeyen kızım bütün gün ayakta dallanmak istedi iştahta gitti birşey yediremiyorumda çok emmedide. Geçen hafta aşı olmuştu onun etkisimidir yoksa köpek dişlerimi geliyo varmı bu ara böyle bişy yaşayan

Kızlar mrb.

Kızımın pazar gününden beri akşamüstü ve sabaha karşı bi anda ateşi yükseliyor bu sabah 39.1 çıktı saat 7 gibi calpol verdim dünde sabah ve akşam vermiştim. Ama gün içinde hiç çıkmıyor ateş sadece halsizlik var. Bugün doktorada gittim boğazında çok hafif kızarıklık var dedi antibiotik için takip edelim 4 saatte bir ölç dedi ama hiç çıkmadı çok şükür 37 de sabit . Ama ayağımda sallamamı hiç istemeyen kızım bütün gün ayakta dallanmak istedi iştahta gitti birşey yediremiyorumda çok emmedide. Geçen hafta aşı olmuştu onun etkisimidir yoksa köpek dişlerimi geliyo varmı bu ara böyle bişy yaşayan

Geçen hafta bizde öyleydik canım, bi yanda halsizlik grip diger yandan ateş, köpek dişi değilde azı dişi çıkıyor bizimkinin damak yarıldı sonunda ucu göründü ama hala çok huysuz geceleri sabahlıyoruz, olmadık huylar öğrendi saha karşı 3 4 5 gibi uyanıyor evin içinde bi kaç tur atıyoruz 2 saat boyunca geziyoruz sallaya sallaya uyutuyorum tekrar, 2 gecedir hiç uyumuyoruz, geçen gece 5 buçukta uyudu, bugünde sabah 8 de uyudu 2 3 saatlik uykuyla akşama kadar dolanıyorum, az önce eşimin yengesi burdaydi gözlerinin altı geçmiş dedi, hayırlısıyla dişlerin hepsi bi çıksa

Geçen hafta bizde öyleydik canım, bi yanda halsizlik grip diger yandan ateş, köpek dişi değilde azı dişi çıkıyor bizimkinin damak yarıldı sonunda ucu göründü ama hala çok huysuz geceleri sabahlıyoruz, olmadık huylar öğrendi saha karşı 3 4 5 gibi uyanıyor evin içinde bi kaç tur atıyoruz 2 saat boyunca geziyoruz sallaya sallaya uyutuyorum tekrar, 2 gecedir hiç uyumuyoruz, geçen gece 5 buçukta uyudu, bugünde sabah 8 de uyudu 2 3 saatlik uykuyla akşama kadar dolanıyorum, az önce eşimin yengesi burdaydi gözlerinin altı geçmiş dedi, hayırlısıyla dişlerin hepsi bi çıksa

Hangi dişse artık bilemedim çıksınlar bencede biranöncee . İki gündür sürekli ayakta yatmak istiyo uyuyoda kaldırıp yatağa götüriyim diyorum sanki uyumamış gibi açıyor gözleri gülüyo bana . Kaç haftadır zaten odasında da yatmak istemiyodu sabaha kadar emerek uyuyodu zombiye döndüm bende tamamen uykusuz bi şekilde yaşıyorum . Sanırım o da beni etkiliyo sürekli başdönmesi yaşamaya başladım . Oruç tutuyofum onuda bıraktım haftasonu mecburen

1 yas asisindan sonraki hafta ateş olabileceğini söyledi bizim hemsire. Bizdr ates olmadi ama hafif öksürük vardi. O da azalıyor nihayet. O yuzden olabilir ates

Back