- 23 Kasım 2015
- 2.980
- 4.988
- 158
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #64.301
Ben başta biraz blw uyguladim, biraz kendim verdim karışık oldu tek bir yöntem kullanmadım. Şimdi biseyleri ağzına atıyor ama sorun şu ki dışarda veya yerde bulduğu şeyleri de ağzına atmak istiyor. Sürekli ağzını kontrol eder oldum, saçma sapan biseyler bulup atiyor ağzına. O soruna nasıl çözüm bulucaz?
Canım ben hic karışım yapmadım ek besine geçince teker teker verdim disleride kaşınıyor diye eline havuç emla verdim hep yemiyodu tabi suyunu emip disini kasiyodu işte zamanla az az yemeye basladi. Artık ben ağzına bisey verdiğimde cikariyo kendisi yiyor. Her yerini yemek yapıyor ama yatmadan hergun yıkıyorum.Birkaç kere büyük kopardığı için bogulacakti şimdi yutamadı şeyleri çıkar dediğimde elime cikariyo. Köfteyi meyveyi minik minik koy önüne 3unu atsa 1ini yer. Verirken sürekli gözlemle canim bisey olmasın. Biraz sabır gerektiren bir süreç malesef ama imkansız degil sen fırsat ver yeterki. Kv ve kp göre hic eline yemek değmesin kirlenmesin kirletmesin istediler ama dinlemedim kendi yemeyi bu şekilde öğrenecek dedim hep ben yokken kendileri yedirmeye çalıştılar. Kv günü vardı orda bi kadın verin önüne kendi yesin dedi diye dogru oldu benim yaptığım yoksa yedirmeye devam edecekti. Gerçi kizimda izin vermiyor du yedirmesine ya içimden oh diyodum.aynen bizim de öyle oluyor canım mama sandalyesinde önüne koyuyorum ben de herşeyi gezerek yerse yerlere sürüyor tabak verirsem kırıyor suyu bile ben içiriyorum yoksa döküp oyun oynuyor suyla
ben de hemen bugün nohut filan haşlayıp vereyim bakalım eline :)
Aynı yoldayız canım kendileri beslensinler biz temizleriz onları da yerleri de :))Canım ben hic karışım yapmadım ek besine geçince teker teker verdim disleride kaşınıyor diye eline havuç emla verdim hep yemiyodu tabi suyunu emip disini kasiyodu işte zamanla az az yemeye basladi. Artık ben ağzına bisey verdiğimde cikariyo kendisi yiyor. Her yerini yemek yapıyor ama yatmadan hergun yıkıyorum.Birkaç kere büyük kopardığı için bogulacakti şimdi yutamadı şeyleri çıkar dediğimde elime cikariyo. Köfteyi meyveyi minik minik koy önüne 3unu atsa 1ini yer. Verirken sürekli gözlemle canim bisey olmasın. Biraz sabır gerektiren bir süreç malesef ama imkansız degil sen fırsat ver yeterki. Kv ve kp göre hic eline yemek değmesin kirlenmesin kirletmesin istediler ama dinlemedim kendi yemeyi bu şekilde öğrenecek dedim hep ben yokken kendileri yedirmeye çalıştılar. Kv günü vardı orda bi kadın verin önüne kendi yesin dedi diye dogru oldu benim yaptığım yoksa yedirmeye devam edecekti. Gerçi kizimda izin vermiyor du yedirmesine ya içimden oh diyodum.
Kizlar minikleriniz gun boyu evde ne yapiyo nasil vakit geciriyo mesela kizim kizim birkac dakika oyuncaklariyla oynadoktan sonra hemenn sıkıliyo acik kapi gordugu butun odalara daliyo bir yerlere tutunup kalkip adim atiyo ama koltuklara tutunarak onun harici cok tv izliyo bu durim beni cok uzuyo ama ya hic gun boyu tv acilmayacak ama yalnizim oda olmuyo ne yapabilitim fikriniz varmi sizin miniklerde boyle mi acaba
Benim kizimda oyle eline verdigim hicbirseyi yemez ama yerde halida ne gorse agzina atip yiyo ve ben elimden geldigince herzaman girgir kulaniuorum
Minciklamasi zaten guzelde aylardir sadece minciklayip yemeyince sorun haline geliyo sadece oyun olarak goruyo
Kızlar benim bir sorum var, alt değiştirme işini nasıl yapıyorsunuz? ben bir türlü yatarak değiştiremiyorum, aşırı hareketlendiler. Ayakta değiştiriyorum altını ama yürümeye başladı artık resmen eşinden koşa koşa bez bağlamaya çalışıyorum. Özellikle kaka yaptığında çok zor oluyor.
Siz nasıl değiştiriyorsunuz?
Ya sormayın bende çok zorlaniyorum külot bez kullanım açısından nasil bende almayı düşünüyorum da. Sızdırma filan yapiyo mu?Ayni dertten muzdaribim eline birseyler vererwk oyalamaya calisiyorim cogu zaman
gecenlerde dayanamadim baya sinirlendim esimde ertesi gun gidip kilot bez almis gayet iyi sadece her bez degisimde altta giydirdigimi cikartmak zorunda kaliyosin ama eline birseyler vererek oyalayabilirsin
Ya sormayın bende çok zorlaniyorum külot bez kullanım açısından nasil bende almayı düşünüyorum da. Sızdırma filan yapiyo mu?
Süper o zaman yarın alicam bende. Fiyatida baya iyimis. Biz alt değiştirirken coraplarimiza varana kadar çıkardığımız için problem olmaz :))Hem cok sıkmiyo kizimi rahat hemde sizdirmiyo acikcasi ben cok memnunum dedgim gibi sadece her alt degismede pijamasini falan cikartmak gerekiyo tek dezavantaji bu ayruca fiyatida uygundu 32 li paket 16 milyona aldi esim prima
O sorun bizdede var herşey ağıza ama Allah tan elimi ağzına tutup ver dediğimde hemen çıkarıyor. Bugün çok korktum ya,sürpriz yumurta icinden çıkan oyuncak kutusunun bi tarafını ağzına al dişlere takılmış çıkmıyor ege buke çıkardım ama canı yandı bayağı ağladı ya çok üzüldümBen başta biraz blw uyguladim, biraz kendim verdim karışık oldu tek bir yöntem kullanmadım. Şimdi biseyleri ağzına atıyor ama sorun şu ki dışarda veya yerde bulduğu şeyleri de ağzına atmak istiyor. Sürekli ağzını kontrol eder oldum, saçma sapan biseyler bulup atiyor ağzına. O soruna nasıl çözüm bulucaz?
Valla oyuncak oynama bizde de yok aynen siz gibi oda oda dolasiyoruz, benimki kendi yürümüyor bi elinden tut ordan oraya en son evden de sıkılıyor dışarı diye ağlıyor,hava güzelse çıkıyoruz biraz yoksa bi şekilde unutturuyorum, tv dır telefondur hiç ilgisini çekmiyor, ceylin diye bi kız var YouTube da onu dinliyor sadece oda 3 5 dk, sonrası gez Allah gez ayaklarım belim kopuyor. Allah canlarını sagetsinKizlar minikleriniz gun boyu evde ne yapiyo nasil vakit geciriyo mesela kizim kizim birkac dakika oyuncaklariyla oynadoktan sonra hemenn sıkıliyo acik kapi gordugu butun odalara daliyo bir yerlere tutunup kalkip adim atiyo ama koltuklara tutunarak onun harici cok tv izliyo bu durim beni cok uzuyo ama ya hic gun boyu tv acilmayacak ama yalnizim oda olmuyo ne yapabilitim fikriniz varmi sizin miniklerde boyle mi acaba
Emirde pek yatmak istemiyorda çiş olunca cok rahatsiz oluyor o yüzden öyle ses etmiyor mizirdaninca göbeğini öpüyorum veya üflüyorum hoşuna gidiyorKızlar benim bir sorum var, alt değiştirme işini nasıl yapıyorsunuz? ben bir türlü yatarak değiştiremiyorum, aşırı hareketlendiler. Ayakta değiştiriyorum altını ama yürümeye başladı artık resmen eşinden koşa koşa bez bağlamaya çalışıyorum. Özellikle kaka yaptığında çok zor oluyor.
Siz nasıl değiştiriyorsunuz?
canım gecmiş olsun bu aylarda el ayak agız hastalıgı oluyormus diş cıkıp apse yapmaz bence acaba ateş ağız içine yara mı yaptı bence doktora gosterın canım.tekrar gecmiş olsunKızlar oğlum 2 gündür grip bugün sabahta ateslendi Dr gitmedik dolven verdim ve ılık ılık yikadik kendine geldi ama dudaklarının içi yanaklarının içi hep yara olmuş kızarık kizarik, azı dişi çok kabarmış apse yapmış gibi bi yanağı sisikce duruyor dişimi çıkıyor acaba ondanmi boyle
canım benım kızım artık kendı yuruyor gun boyu butun evı dolanıyor her odaya gırıyor nerde tehlikeli birşey var onun basında :) gecen gun kapının menteşesine elini sıkıştırdı mesela:) yaramazlık yapıyorsa sesı kesiliyor sessız sessız halledıyor :) oyuncaklara gelince hiiiiiiiiiçççç oralı değil beş dk oyalanıyor o kadar yanlız bimden 50li top sepetı almıştım onu cok sevdi ama ben hiç sevmedim butun topları etrafa atıyor aksama kadar top topluyoruzevın her yerınden...tv ye gelınce malesef yemek yemeyen bır cocuk ve reklamla ancak yedırebılıyorum yemek saatlerınde acıyorum gun içinde veya aksam acık oldugunda ilgisini ceken reklama denk gelirse kosa kosa unıtenın dıbınde bıtıverıyor hıpnoz olmus gıbı izliyor ama dizi haber vs acıksa bakmıyor kendı kendıne oynuyor.Kizlar minikleriniz gun boyu evde ne yapiyo nasil vakit geciriyo mesela kizim kizim birkac dakika oyuncaklariyla oynadoktan sonra hemenn sıkıliyo acik kapi gordugu butun odalara daliyo bir yerlere tutunup kalkip adim atiyo ama koltuklara tutunarak onun harici cok tv izliyo bu durim beni cok uzuyo ama ya hic gun boyu tv acilmayacak ama yalnizim oda olmuyo ne yapabilitim fikriniz varmi sizin miniklerde boyle mi acaba
canım yemek mevzusu benı de zorluyor ne pişireceğim derdı cok yoruyor beni birde ben ıkı cesit yapıyorum sıkılmasın her ogunde diyeKizlar merhaba birşey soracaktım miniklere yogurt meyve kahvaltı haricinde neler yapiyonuz ben Hergün corba yapıyorum ama artik yaz sebzelerinden ne corbasi yapabilorimki ispanak , tarhana ,mercimek , sehriye kereviz brokoli corbasi yapıyodum ama artik gına geldi baska neler yiyebilirki bu bebekleer makarna yiyemiyo pirinc yoğurtlarina katarak veririm bazen eti corbalarina katiyorum bana onerileriniz neler olur
cok gecmis olsun cnm acaba her yere elini degdirdikleri ve agizlarina goturduklerini icin mikrop kapmis olmasin umarim hemen atlatirsinizKızlar oğlum 2 gündür grip bugün sabahta ateslendi Dr gitmedik dolven verdim ve ılık ılık yikadik kendine geldi ama dudaklarının içi yanaklarının içi hep yara olmuş kızarık kizarik, azı dişi çok kabarmış apse yapmış gibi bi yanağı sisikce duruyor dişimi çıkıyor acaba ondanmi boyle
bizimde sadece reklam ilgisini cekiyor kizimin tuaf takintilari varcanım benım kızım artık kendı yuruyor gun boyu butun evı dolanıyor her odaya gırıyor nerde tehlikeli birşey var onun basında :) gecen gun kapının menteşesine elini sıkıştırdı mesela:) yaramazlık yapıyorsa sesı kesiliyor sessız sessız halledıyor :) oyuncaklara gelince hiiiiiiiiiçççç oralı değil beş dk oyalanıyor o kadar yanlız bimden 50li top sepetı almıştım onu cok sevdi ama ben hiç sevmedim butun topları etrafa atıyor aksama kadar top topluyoruzevın her yerınden...tv ye gelınce malesef yemek yemeyen bır cocuk ve reklamla ancak yedırebılıyorum yemek saatlerınde acıyorum gun içinde veya aksam acık oldugunda ilgisini ceken reklama denk gelirse kosa kosa unıtenın dıbınde bıtıverıyor hıpnoz olmus gıbı izliyor ama dizi haber vs acıksa bakmıyor kendı kendıne oynuyor.
Apse yok zaten canım diş yeri kabarmış yanak şiş duruyor, iştahı azaldı yavrumuncanım gecmiş olsun bu aylarda el ayak agız hastalıgı oluyormus diş cıkıp apse yapmaz bence acaba ateş ağız içine yara mı yaptı bence doktora gosterın canım.tekrar gecmiş olsun
Bilmiyorum artık sebebi neyse, yan tarafımızda akrabalar oturuyor oğlumu çok öpüyor kaç kere dedim öyle öpme diye anlamıyor, bugünde çocuğun ağzı yara hep dedim ne dese beğenirsin yaaa benimde ağzım hep yara dedi,şimdi düşünüyorum ondanmi geçti acaba diyecok gecmis olsun cnm acaba her yere elini degdirdikleri ve agizlarina goturduklerini icin mikrop kapmis olmasin umarim hemen atlatirsiniz
bizimde sadece reklam ilgisini cekiyor kizimin tuaf takintilari var
Mesela bir rwklam var gelin ve damat kilolu biri gelinlik giymis sanirim erkek o reklamda ferhat figan agliyo bonus kafa reklaminda yine ayni elimden geldiğince izletmemeye aalisiyirim ama olmuyo tek oldigim icin ister istemez izlemek zorunda kaliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?