2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Benim kizimda oyle eline verdigim hicbirseyi yemez ama yerde halida ne gorse agzina atip yiyo ve ben elimden geldigince herzaman girgir kulaniuorum

Minciklamasi zaten guzelde aylardir sadece minciklayip yemeyince sorun haline geliyo sadece oyun olarak goruyo

Kizlar minikleriniz gun boyu evde ne yapiyo nasil vakit geciriyo mesela kizim kizim birkac dakika oyuncaklariyla oynadoktan sonra hemenn sıkıliyo acik kapi gordugu butun odalara daliyo bir yerlere tutunup kalkip adim atiyo ama koltuklara tutunarak onun harici cok tv izliyo bu durim beni cok uzuyo ama ya hic gun boyu tv acilmayacak ama yalnizim oda olmuyo ne yapabilitim fikriniz varmi sizin miniklerde boyle mi acaba

Canım ben hic karışım yapmadım ek besine geçince teker teker verdim disleride kaşınıyor diye eline havuç emla verdim hep yemiyodu tabi suyunu emip disini kasiyodu işte zamanla az az yemeye basladi. Artık ben ağzına bisey verdiğimde cikariyo kendisi yiyor. Her yerini yemek yapıyor ama yatmadan hergun yıkıyorum.Birkaç kere büyük kopardığı için bogulacakti şimdi yutamadı şeyleri çıkar dediğimde elime cikariyo. Köfteyi meyveyi minik minik koy önüne 3unu atsa 1ini yer. Verirken sürekli gözlemle canim bisey olmasın. Biraz sabır gerektiren bir süreç malesef ama imkansız degil sen fırsat ver yeterki. Kv ve kp göre hic eline yemek değmesin kirlenmesin kirletmesin istediler ama dinlemedim kendi yemeyi bu şekilde öğrenecek dedim hep ben yokken kendileri yedirmeye çalıştılar. Kv günü vardı orda bi kadın verin önüne kendi yesin dedi diye dogru oldu benim yaptığım yoksa yedirmeye devam edecekti. Gerçi kizimda izin vermiyor du yedirmesine ya içimden oh diyodum.

Aynı yoldayız canım kendileri beslensinler biz temizleriz onları da yerleri de :))

hava güzel olursa dışarı çıkıp geziyoruz birazcık, hatta mümkünse parka gidip salıncakta sallanıyoruz biraz. Zaten uyandığında gözünü açar açmaz dışarı çıkmak istiyor. Evde kalıyorsak çamaşır makinesine bişeyler atıp çıkarıyor, tencere ve bakliyatları dağıtıp kendince topluyor, işte bisiklet pedalı çevirmece, ayna karşısında oyunlar halka tak çıkar derken babamız geliyor. Biraz da onunla boğuşuyorlar, yemek falan, öyle geçiyor ama her gün aynı şeyleri yapmak istemiyorlar. Bazen gerçekten yapacak bir şey bulmak zor oluyor..

o zaman zor gerçekten. Oyun ve yemek iki ayrı kavram, ama gel de anlat minik kuzulara..
yemek yedirememek bi dert fırsat bulup yedirecek bişeyler hazırlamak ayrı bir dert..

Kızlar benim bir sorum var, alt değiştirme işini nasıl yapıyorsunuz? ben bir türlü yatarak değiştiremiyorum, aşırı hareketlendiler. Ayakta değiştiriyorum altını ama yürümeye başladı artık resmen eşinden koşa koşa bez bağlamaya çalışıyorum. Özellikle kaka yaptığında çok zor oluyor.
Siz nasıl değiştiriyorsunuz?

Ayni dertten muzdaribim eline birseyler vererwk oyalamaya calisiyorim cogu zaman
gecenlerde dayanamadim baya sinirlendim esimde ertesi gun gidip kilot bez almis gayet iyi sadece her bez degisimde altta giydirdigimi cikartmak zorunda kaliyosin ama eline birseyler vererek oyalayabilirsin

Biz sabah 9 gibi kalkıyoruz kahvaltı yapıyoruz 11 gibi tekrar uyuyor 2 saate yakın uyuyor kalkınca biseyler yiyor hemen bahçeye çıkıyoruz eline meyve veriyorum gezerken yiyor. Kovası filan var cim koparıp dolduruyo yaprak topluyo akülü arabasına biniyor derken 1 bazen 2saat bile oynadığı oluyor.sonra icerde jimnastik yapiyoruz, tuvalet kağıdı rulosu veriyorum onu aciyor, küçük renkli kumaşları var onlarla oynuyor, ceviz büyüklüğünde topları var onları topluyo dagitiyo kendince biseyler yapiyo bu sürede uykusu gelmiş oluyor 4_5 bazen 6 oluyor uyuma saati yine 2 saat kadar uyuyor uyanınca yemek yiyor biraz babasiyla oynuyo biraz çekmece bosaltiyo :) akşam 9_ 10 arasıda uyusu geliyo duşaldırıp uyutuyorum.. Ben hic tv izletmiyorum sadece müzik için açıyorum dans ediyoruz o kadar. yemeğini yerkende bilinçli ve ne yediğini bilerek yemesini istiyorum o yüzden tv açmıyorum. .

Son düzenleme:
Ya sormayın bende çok zorlaniyorum külot bez kullanım açısından nasil bende almayı düşünüyorum da. Sızdırma filan yapiyo mu?

Hem cok sıkmiyo kizimi rahat hemde sizdirmiyo acikcasi ben cok memnunum dedgim gibi sadece her alt degismede pijamasini falan cikartmak gerekiyo tek dezavantaji bu ayruca fiyatida uygundu 32 li paket 16 milyona aldi esim prima
Ya sormayın bende çok zorlaniyorum külot bez kullanım açısından nasil bende almayı düşünüyorum da. Sızdırma filan yapiyo mu?

Hem cok sıkmiyo kizimi rahat hemde sizdirmiyo acikcasi ben cok memnunum dedgim gibi sadece her alt degismede pijamasini falan cikartmak gerekiyo tek dezavantaji bu ayruca fiyatida uygundu 32 li paket 16 milyona aldi esim prima
Süper o zaman yarın alicam bende. Fiyatida baya iyimis. Biz alt değiştirirken coraplarimiza varana kadar çıkardığımız için problem olmaz :))

O sorun bizdede var herşey ağıza ama Allah tan elimi ağzına tutup ver dediğimde hemen çıkarıyor. Bugün çok korktum ya,sürpriz yumurta icinden çıkan oyuncak kutusunun bi tarafını ağzına al dişlere takılmış çıkmıyor ege buke çıkardım ama canı yandı bayağı ağladı ya çok üzüldüm

Valla oyuncak oynama bizde de yok aynen siz gibi oda oda dolasiyoruz, benimki kendi yürümüyor bi elinden tut ordan oraya en son evden de sıkılıyor dışarı diye ağlıyor,hava güzelse çıkıyoruz biraz yoksa bi şekilde unutturuyorum, tv dır telefondur hiç ilgisini çekmiyor, ceylin diye bi kız var YouTube da onu dinliyor sadece oda 3 5 dk, sonrası gez Allah gez ayaklarım belim kopuyor. Allah canlarını sagetsin

Emirde pek yatmak istemiyorda çiş olunca cok rahatsiz oluyor o yüzden öyle ses etmiyor mizirdaninca göbeğini öpüyorum veya üflüyorum hoşuna gidiyor

Kızlar oğlum 2 gündür grip bugün sabahta ateslendi Dr gitmedik dolven verdim ve ılık ılık yikadik kendine geldi ama dudaklarının içi yanaklarının içi hep yara olmuş kızarık kizarik, azı dişi çok kabarmış apse yapmış gibi bi yanağı sisikce duruyor dişimi çıkıyor acaba ondanmi boyle

canım gecmiş olsun bu aylarda el ayak agız hastalıgı oluyormus diş cıkıp apse yapmaz bence acaba ateş ağız içine yara mı yaptı bence doktora gosterın canım.tekrar gecmiş olsun

canım benım kızım artık kendı yuruyor gun boyu butun evı dolanıyor her odaya gırıyor nerde tehlikeli birşey var onun basında :) gecen gun kapının menteşesine elini sıkıştırdı mesela:) yaramazlık yapıyorsa sesı kesiliyor sessız sessız halledıyor :) oyuncaklara gelince hiiiiiiiiiçççç oralı değil beş dk oyalanıyor o kadar yanlız bimden 50li top sepetı almıştım onu cok sevdi ama ben hiç sevmedim butun topları etrafa atıyor aksama kadar top topluyoruzevın her yerınden...tv ye gelınce malesef yemek yemeyen bır cocuk ve reklamla ancak yedırebılıyorum yemek saatlerınde acıyorum gun içinde veya aksam acık oldugunda ilgisini ceken reklama denk gelirse kosa kosa unıtenın dıbınde bıtıverıyor hıpnoz olmus gıbı izliyor ama dizi haber vs acıksa bakmıyor kendı kendıne oynuyor.

canım yemek mevzusu benı de zorluyor ne pişireceğim derdı cok yoruyor beni birde ben ıkı cesit yapıyorum sıkılmasın her ogunde diye
yeşil fasulye, kıymalı patates, semizotu, terbıyeli tavuk suyu corba,yayla corbası bazen normal mercımek bazen yesıl mercımek yapıyorum,nohut yapıp pure seklınde verıyorum, ıspanagı kısın alıp buzluga atmıstım ara ara cıkarıp corba seklınde yapıp verıyorum,pılav makarna sevmıyor yanı oyle aman amann yemıyor yapıp onune koyuyorum kendı ne kadar yerse artık,aparatif içeçekler hazırlıyorum kıraz suyu,kabe hurması suyu,çilek suyu vs. ve tabıkı iki yudumdan sonrasını içmiyor kek yapıp bırakıyorum gun içinde tırtıklıyor böyle işte canım
yapıyorum yer umıdıyle
artık bır yasını doldurdugu ıcın doktorumuz herseyı verebılırsın dedı asırı tuzlu olmamak sartıyla

cok gecmis olsun cnm acaba her yere elini degdirdikleri ve agizlarina goturduklerini icin mikrop kapmis olmasin umarim hemen atlatirsiniz

bizimde sadece reklam ilgisini cekiyor kizimin tuaf takintilari var
Mesela bir rwklam var gelin ve damat kilolu biri gelinlik giymis sanirim erkek o reklamda ferhat figan agliyo bonus kafa reklaminda yine ayni elimden geldiğince izletmemeye aalisiyirim ama olmuyo tek oldigim icin ister istemez izlemek zorunda kaliyo

canım gecmiş olsun bu aylarda el ayak agız hastalıgı oluyormus diş cıkıp apse yapmaz bence acaba ateş ağız içine yara mı yaptı bence doktora gosterın canım.tekrar gecmiş olsun
Apse yok zaten canım diş yeri kabarmış yanak şiş duruyor, iştahı azaldı yavrumun

Bilmiyorum artık sebebi neyse, yan tarafımızda akrabalar oturuyor oğlumu çok öpüyor kaç kere dedim öyle öpme diye anlamıyor, bugünde çocuğun ağzı yara hep dedim ne dese beğenirsin yaaa benimde ağzım hep yara dedi,şimdi düşünüyorum ondanmi geçti acaba diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…