- 23 Mayıs 2012
- 613
- 577
- 103
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #63.701
kızamık aşısı enfeksiyona nednn oluyor muUmarım diştir enfeksiyon falan olmasında prş günü kızımık aşısı olmuştu ateşlenmedi diye çok sevinmiştim
Sanmam canım ateşi çıkmadı diye sevinmiştim başka nedenden çıktı çok sevinmemek lazımmışkızamık aşısı enfeksiyona nednn oluyor mu
Kızlar saçlarım azaldı çok dökülüyor kestirmeyi düşünüyorum var mı aynı şeyi yaşayan gürleşmesi için fikriniz var mı
maşşallah canm benm senn bebiş baya tosuncukmuş annesi bizimki su anda 10 kilo 700 gram 10. aya girecegiz işte ne güzel tv de bakmıyormuş nasıl oyalıyorsn peki eziyeti cok oluyor mu huysuzlugu felan
Sonucu aldığında yazar mısınBende de aynı sorun var canım. Geçen hafta Dr a gitmiştim tahlil istedi. Bugün sonuçlar için işten izin aldım biraz erken çıktım, tam gidiyorum hastaneyi aradım, ben geliyorum dr tam kaçta çıkıyo diye, dr erken çıkmış. Ben de izin aldığımla kaldım.
tahlil sonuçlarımda birtek d vitamini çok düşük çıktı ama dr la görüşmedim henüz. görüşünce yazarımSonucu aldığında yazar mısın
Maşallah gelişimi harika. Nazar olmasın Tosuncuk ben de yarın goturcem kuzumü 9 kilo ya var ya yoktur2 hafta gecikmeli olarak sonunda 9.ay asımızı olduk çok sukur, oğlumun boyu 76 cm kilosu 12 kilo olmuş teyzeleri
2 hafta gecikmeli olarak sonunda 9.ay asımızı olduk çok sukur, oğlumun boyu 76 cm kilosu 12 kilo olmuş teyzeleri
Teşekkür ederim canım, 9 10 kilo bu ay için ortalama bir kilo diye biliyorum canım benim oğlum biraz iri bi bebek benimkiyle kıyaslama,sağlığı yerinde olsunda varsın 9 kilo olsun, o kadar dert etme kiloyu, zaten sağlık ocağında az çok yada ideal diye yorum yaparlar. Mesela bugünkü ebenin kızı 2 yaşındaymış senin oğlun kadar kilosu yok dedi bana. Allah can sağlığı versin kilo alınır verilir, bak ben 31 yaşındayım bi çok yasitimdan daha kiloluyumMaşallah gelişimi harika. Nazar olmasın Tosuncuk ben de yarın goturcem kuzumü 9 kilo ya var ya yoktur
Çok geçmiş olsun canım, uykudan kalkınca sırtına ve gogsune mendil isit koy yelek giydir, ıhlamur kaynat, öksürük için peditus vermişti bize Dr sende kullan istersen canım. Allah şifasını versin tez zamandabebişim yine hasta.... balgamlı balgamlı öksürüyor. özellikle geceleri. burnu akıyor. dün gece 20dk yı geçkin uyurken döndü döndü öksürdü. en son kucağıma aldım, dikledim kafasını omzuma koydum öksürdü, dik duruyo diye yuttu heralde, sonra uyudu... buna da şükrediyorum ama iyi olur inş.
Geçmiş olsun canımbebişim yine hasta.... balgamlı balgamlı öksürüyor. özellikle geceleri. burnu akıyor. dün gece 20dk yı geçkin uyurken döndü döndü öksürdü. en son kucağıma aldım, dikledim kafasını omzuma koydum öksürdü, dik duruyo diye yuttu heralde, sonra uyudu... buna da şükrediyorum ama iyi olur inş.
Canım inatçı bi ateş degildi.Canım benim oğlum 17 mayıs doğumlu, emeklemiyor yuvarlaniyor,yürüteci çok iyi kullanıyor, gel gel, baybay ve alkış yapıyor. , ge ge baba anne dede ciss eyce diyor, öpücük atıyor burnunu kiristirip hızlı nefes alıp veriyor, 8 dişimiz var, tv telefon izlemiyor bi kaçtane reklam seviyor onlara bakıyor, ek gıda konusunda seçici meyve yemiyor,yoğurt biraz seviyor çorba çeşitlerini seviyor, bu ay hasta olduğu için 9.ay aşısı 2 hafta ertelendi çarşamba günü inşallah boy kilo ve asimiz olacak ama 7 aylıkken 10 kilo 900 gr Di 71 cm Di
Canım ateşi ihmal etme geçen hafta ateşinden oğlumu acile götürdük tahlil yapıldı kanda enfeksiyon çıktı antibiyotik kullanıyoruz hala, acilde kan aldirttik çocuktan diye kv nasıl kızdı bize altı üstü ateşi çıktı ben onu iyilestirirdim felan ne laflar saydı enfeksiyon çıkınca utandı, erken farkedildigi için 3 günde oranı çok düştü ama yinede antibiyotik 11 gün kullanalım dedi. Sende bi götür Dr istersen
Teşekkür ederim canım, 9 10 kilo bu ay için ortalama bir kilo diye biliyorum canım benim oğlum biraz iri bi bebek benimkiyle kıyaslama,sağlığı yerinde olsunda varsın 9 kilo olsun, o kadar dert etme kiloyu, zaten sağlık ocağında az çok yada ideal diye yorum yaparlar. Mesela bugünkü ebenin kızı 2 yaşındaymış senin oğlun kadar kilosu yok dedi bana. Allah can sağlığı versin kilo alınır verilir, bak ben 31 yaşındayım bi çok yasitimdan daha kiloluyum
Çok geçmiş olsun canım, uykudan kalkınca sırtına ve gogsune mendil isit koy yelek giydir, ıhlamur kaynat, öksürük için peditus vermişti bize Dr sende kullan istersen canım. Allah şifasını versin tez zamanda
Geçmiş olsun canım
Ama yapilmasi lazim degil mi. Kizamik kizamikcik kabakulak asisi?Canım inatçı bi ateş degildi.
Yokladı geçti.
O.yüzden doktora goturmedik
Ama.soğuk aldığı zaman götürdüm
Peditus.verdi.
Burun akintisi yüzünden.emmeyi bırakmıştı
Az.emiyordu simdi iyileşti şükür,
Kani.9.çıktı.
Ben.hiç kan ilaci kullanmadim. Test.yapmadan.direkt ilaç veriyorlar. Gereksiz yere.kan ilaci.da.zararli.
Düşükmüş o.yuzden.kendim toz formunda.bi kan.ilaci aldim.
Bize asm.den.verdiklerinde paraben var.
D vitamininde.de kanserojn var bende alternatif olani.iscvicreden.getirttim.
Bu.arada bize 9.ay kontrolünde aşı vurmadilar.
Sasirdim.simdi bak..
Bilmiyorum, kızıma aşı yapmadılar.Ama yapilmasi lazim degil mi. Kizamik kizamikcik kabakulak asisi?
Biz de menectra yaptırdık. Ateş yada huzursuzluk olmadı canım. 9-13. Ay dedi doktor da bize. Benim merak ettiğim menectra aşısını uygularken hemşire aşının tamamını uyguluyor mu? Kızımın aşısı yapılırken sanki aşının yarısını uygulamadı gibi geldi bana. Soramadım da o an kızım çok ağlayınca. Aşıyı yaptırınca beni de bilgilendirirsen çok sevinirim. Şimdiden geçmiş olsun. Ağrısız sızısız geçsin inş.Menenjit asisini yaptiran var mi. Biz dr onerisiyle menectra olani 9.ay ve 1 yasta yaptirmaya karar verdik. Ates yapar mi .bide ayni gun kizamik asisi olacak. Ertesi gunde dis bugdayi var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?