2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
hmm demek ki hepsi böyle. biraz rahatladım canım, sağol ..
bir de dişimiz çıkaydı. uykularımız çok düzensiz.
akşam 5te yattı 9 da kalktı. sonra 01,30-02,00 ye kadar ugraştım uyutmaya. 3 kere kalktı saat başı - yarım saatte bir.
ara sıra kalkarak 10 u bulduk.

eşim allahtan izinli yoksa naparım bilmem. uykusuzluktan başım çatlıyor yoksa.. bir diş çıkarsak ta kurtulsak ..

Çok teşekkür ederim cevap verdiğiniz için.
Ben iki gün yaptım. 3. Günü sabah gözü hafif şiş ve çapaklanması artınca masajı yanlış mı uyguladım diye kortum yapmayı bıraktım ben masajın fayda ettiğini nasıl anlayacağım ? Çapaklanması her geçen gün azalacak mı? Masajdan sonra çapaklanması daha da arttı

Of of sorma 3.gundur fenayuz. Diste yok istah yok mizmizlik aglamalar fln yoruldum resmen ya diyet fln da kalmadı. Bir dis bukadar mi kotu çıkar huyumuz suyumuz değişti

bu videoyu izleyin. Size yardımcı olur. Ertesi gün diğer gözü gibi normal oluyor açılınca. Yani kızarıklık ,çapak,sulanma ve kaşıntı olmuyor. Ben sağ elimin işaret ve cici parmağını kullaniyordum ve bu yüzden tırnakları taa en dibinden kesiyordum ki mikrop saklanamasin. Mesajdan ki önce elimi 2defa yikadim. Masaj bitince de kızımın gözünü dıştan içe doğru kaynatılmış hafifçe sıcak suyla pamuk yardımı ile sildim. Bunun dışında gözü kuru tutmak gerekiyor bu yüzden bi kenarda kaynamış soğutulmuş suyum hep oldu nemli pamuk ile hemen sildim sürekli . Masajı da en az gunde 5 seyans her seansta en az 10 basınç uyguladim. Zahmetli bi süreç ama inanın sonuç o kadar güzel ki...tabii duamı da eksik etmedim. Sizin için de dua edicem, inşallah açılacak. Videodaki gibi yapmak gerek masajı. Açıldı haberini alırız inşallah...

Çok teşekkür ederim Allah razı olsun. Bana doktor daha farklı göstermişti. Şimdi birkaç video daha izledim. Böyle yapacağım. İnşallah biz de atlatırız bu sıkıntıyı. Zahmetine razıyım yeter ki düzgün yapayım ve sonuç alalım inş.

Ne demek Rica ederim. Doğrusu bu emin olun. Bana da farklı gösterenler oldu ki aile hekiminin göz kanalının yerini net bilmediğine bile şahit oldum. Geçer umudunuzu yitirmeyin. Dediğiniz gibi zahmete fazlası ile degiyor. bebeğiniz ağlayacak ama dayanin. Benimki bana kusuyordu, yüzüme bakmıyordu,hiç istemiyordu. Bir gün bile değerli fırsat buldukça yapın korkmayın. İzin verdikce...

Canim ya yaşadıklarından cok etkilendim. Allah sabir versin. Cok zor seyler yasamissin. Cok buyuk bir ihmale kurban gitmissin. Tansiyon olculmesi zorunlu diye biliyorum. Cunku normalde tansiyonu olmayan bir kisinin bile gebelikte tansiyonu yukselebilir. Bu nasil bi doktor anlamadim. Allah sabir versin cok ama cok üzüldüm...

Bizimde uyanmalar hat safhada gozu kapali ama dalamiyor. Bi yere agriyo belli alt dişler daha kolay cikmisti. Ustler cok zor. Kziimin 6 disi birden kabardi. Doktor altisinin birden geldigini soyledi. Cok zor bi surecc

Bu ara çok sinirli ve çok ağlıyor kızım. Kabızlık, diş derken üstüne üstüne gitmek istemiyorum ama bugün iki kez yaptım. İnşallah yapmaya çalışacağım.

lavmanı siz yapıyorsunuz canım. eşimle birlikte yaptık biz. çok kolay yani.

Kızlar mrb,oglusum 31mayis doğumlu ve okadar ugrasmama rağmen bay bay ,gel babası demeyi vb..basit şeyleri yapmıyor.anneee ba ba deddeee mama memme diyor canı isterse,desteksiz oturuyor,emekleme yok ama yuvarlanarak istedigi herşeye ulaşmayı başarabiliyor.ayrıca laminantin üstünde gobusunun üzerinde fır fır donuyor.birde deli gibi zipliyor,adım attrmaya çalışıyorum birkaç adımatiyor,sonra hopp ziplamaya başlıyor.aradayurutece koyuyorum onu bile zıplaya ziplaya hareket ettiriyor henüz disimizde yok.sizin bebisler nasıl ve ne yaparlar bakalim

Benim oğlum çok güzel gel gel yapıyor minik tosbik ellerini açıp kapatıyor ge ge baba diyor, anne mama humme diyor, emekleme yok yuvarlaniyor, ayaktayken zipliyor özellikle oyun havası söyleyince dans ediyor aklinca, yürüteci çok güzel kullanıyor, bende alkış yapmayı ogretemiyorum çok uğraşıyorum yapmıyor sipa

benm oglum hiç konşumuyor hiç birini demior bunlarn bir ara bana diordu onuda bıraktı normal mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…