- 15 Eylül 2015
- 5.603
- 8.202
- 148
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #62.761
Calpol tavsiye etti bize doktorumuz sende görüş istersen belki faydası olur.bizde hala diş yok. her hafta diş çıkartıcak heralde geceleri çok huzursuz, uyanıyor uyumuyor diyorum ama ortada diş falan yok... dün gece de 2 ye kadar uyutmaya çalıştık. 4 de yeniden kalktı. sonra 6 da yeniden. çok yoruluyorummmm
bizim alttan 2 çıktığına göre sıra üst ikilideCanim bizim 8 disimiz var, ilk alt 2 diş çıktı 1 hafta arayla, 1 ay kadar sonra üst 2 diş çıktı yine 1 hafta arayla, daha sonra alt dişlerin solundaki pesinede sagindaki çıktı, yakın zamanda da üstten 3.ve 4. dis aynı anda çıktı sırada hangisi var bilmiyorum
öyle evet çok mutlu oldum şimdiye kadar 4 kilo kadar verdim. sadece tatlı ve unlu mamülleri kestim. hayatımda olmadığım ve hayal bile edemediğim kilodayım. 50, 51,52lerde gezinen ben 62 kiloyum şu anda. birkaç hafta önce 66ları gördüm. 10 kilo kadar vermem lazım.Canim kilo vermeye başladığında seviniyorsun daha çok dikkat ediyorsun o kadar kilo verdim boş yere almayayim diye
ben 7. takımda takılıyorum
Kızlar kimler başladı bugün diyete nasıl gidiyor?Ben zorlamıyorum amma bugün biraz sütüm azaldı sanki
Sagol tavsiyeler icin hepsini uyguluyrm da bakalim kuzular hasta olmasin yaaCanm eşin size pek yaklaşmasın ilaç filan kullanır atlatır o :) sen de hemen elma ve çubuk tarçınla çay hazırla iç sonra kendine iyi bakmaya çalış ki hasta olma inşallah yoksa gerçekten zor bakman.ayrıca olursan da ya maske ya da tülbentle ağzını burnunu kapat grip hava yoluyla geçiyor çünkü yavrun hastalanmasın. evi de havalandırmayı unutma..
ben 7. takımda takılıyorumvorones ile ama listede değilim.
şu anda liste de zaten fulll..
bir çok takım var, istersen takip et, hangisi samimi ve hoş gelirse sana onlara başvur,alırlar..
Kizlar biz bi grup olsak nasil olur burayi zayiflama msjlariyla doldurmayalim malum ihtiyaci olmayan zayif arkasadslar var☺Kızlar kimler başladı bugün diyete nasıl gidiyor?Ben zorlamıyorum amma bugün biraz sütüm azaldı sanki
Kızlar kimler başladı bugün diyete nasıl gidiyor?Ben zorlamıyorum amma bugün biraz sütüm azaldı sanki
Kizlar biz bi grup olsak nasil olur burayi zayiflama msjlariyla doldurmayalim malum ihtiyaci olmayan zayif arkasadslar var☺
Bilen var mi biz acabiliyrmuyuz hazir hepimizi taniyorken
Bende sabah tartilip baslicam nasipse
takıma baktım da canım ne zormuş kuralları ya. her gün ne yediğini paylaşacaksın cumaları kilonu paylaşacaksın. başkalarının yediklerine yorum yapacaksın falan filan.Ben 4. Gruba girdim cnm. Henüz listeye dahil değilim. 2 hafta deneme süresi varmış:) ben rastgele girdim. Ben de katılcam dedim. 4. Grup gel dedi. Ben de geldim
Ben başlayanlardanım cnm. Bakalım ne kadar sürcek. Listeyi 1,5 aylıkken almıştım. Özellikle sütüm azalmasın demiştim. Listeye uymadım ama sütüm azaldı
Konu açabiliriz canım
Yesillik ye bol su.iç canim.Kızlar kimler başladı bugün diyete nasıl gidiyor?Ben zorlamıyorum amma bugün biraz sütüm azaldı sanki
Banada zor.geldi bekleme listesine bile girmedimtakıma baktım da canım ne zormuş kuralları ya. her gün ne yediğini paylaşacaksın cumaları kilonu paylaşacaksın. başkalarının yediklerine yorum yapacaksın falan filan.
Evet liste de değiliz. Listeye alabilecek leri bi takıma. Girmesi daha motive edici olabilirben 7. takımda takılıyorumvorones ile ama listede değilim.
şu anda liste de zaten fulll..
bir çok takım var, istersen takip et, hangisi samimi ve hoş gelirse sana onlara başvur,alırlar..
Ben dé bu korkuyla yedim içtim de . Karar verdim. Bu aksam . Ben kilolu iken çok mutsuzmYesillik ye bol su.iç canim.
Ben 2.aydir moda.girmeye calistim anca 24 aralikta sıkı sarıldım
Sutum azalmadi şükür
Rezene ve isirgan.cayini ihmal etmez suyunu da en az 2.5 lt yaparsan gitmez sütun bence
Ben de 66 lari goruyorm he hey ben 76 yi da gördüm. Ama 56 yi da. 56 yi istioruummmmmöyle evet çok mutlu oldum şimdiye kadar 4 kilo kadar verdim. sadece tatlı ve unlu mamülleri kestim. hayatımda olmadığım ve hayal bile edemediğim kilodayım. 50, 51,52lerde gezinen ben 62 kiloyum şu anda. birkaç hafta önce 66ları gördüm. 10 kilo kadar vermem lazım.
Ben dé bu korkuyla yedim içtim de . Karar verdim. Bu aksam . Ben kilolu iken çok mutsuzmkomşular beni hamile sanmış . Kadın ciddi ciddi sordu aptal
Evet liste de değiliz. Listeye alabilecek leri bi takıma. Girmesi daha motive edici olabilir
Yook ya biliolar ay biz de dedik ki bebegi daha küçük .... Neyse ben bugun diyete başladım...komşular yeni bebeğin olduğunu bilmiyor mu. ukalalar. kendilerine baksınlar acaba nasıllar.ben de işe başladıktan sonra tanışmadığım birileriyle görüşünce hamile misin? kız mı erkek mi? kaç aylık? diye soranlar oldu . çok moral bozucu aslında
Yok bé yaaa. Kilo vermek için gözé girmek lazım . Diyet menüsü vermen laazim benim gibi cizli menü verirsen temmuzdan beri giremedim listeye2 haftadan sonra direk listeye dahil olunmuyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?