2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Calpol tavsiye etti bize doktorumuz sende görüş istersen belki faydası olur.

bizim alttan 2 çıktığına göre sıra üst ikilide

Canim kilo vermeye başladığında seviniyorsun daha çok dikkat ediyorsun o kadar kilo verdim boş yere almayayim diye
öyle evet çok mutlu oldum şimdiye kadar 4 kilo kadar verdim. sadece tatlı ve unlu mamülleri kestim. hayatımda olmadığım ve hayal bile edemediğim kilodayım. 50, 51,52lerde gezinen ben 62 kiloyum şu anda. birkaç hafta önce 66ları gördüm. 10 kilo kadar vermem lazım.

Kızlar kimler başladı bugün diyete nasıl gidiyor?Ben zorlamıyorum amma bugün biraz sütüm azaldı sanki

Ay ben baslayamadim yaa, sabah kahvaltıya oturduk ben gidim gidim yiyorum, kv hayırdır acikmadinmi dedi, diyete basliycam zayifliyacam dedim eee bu çocuk süt yerine ne içecek dedi ve can evimden vurdu

Sagol tavsiyeler icin hepsini uyguluyrm da bakalim kuzular hasta olmasin yaa

yeos vorones Kedibochi kızlar hangi zayıflama grubunu tavsiye edersiniz?

ben 7. takımda takılıyorum vorones ile ama listede değilim.
şu anda liste de zaten fulll..
bir çok takım var, istersen takip et, hangisi samimi ve hoş gelirse sana onlara başvur,alırlar..

Kızlar kimler başladı bugün diyete nasıl gidiyor?Ben zorlamıyorum amma bugün biraz sütüm azaldı sanki
Kizlar biz bi grup olsak nasil olur burayi zayiflama msjlariyla doldurmayalim malum ihtiyaci olmayan zayif arkasadslar var☺
Bilen var mi biz acabiliyrmuyuz hazir hepimizi taniyorken
Bende sabah tartilip baslicam nasipse

yeos vorones Kedibochi kızlar hangi zayıflama grubunu tavsiye edersiniz?

Ben 4. Gruba girdim cnm. Henüz listeye dahil değilim. 2 hafta deneme süresi varmış:) ben rastgele girdim. Ben de katılcam dedim. 4. Grup gel dedi. Ben de geldim

Ben başlayanlardanım cnm. Bakalım ne kadar sürcek. Listeyi 1,5 aylıkken almıştım. Özellikle sütüm azalmasın demiştim. Listeye uymadım ama sütüm azaldı

Kizlar biz bi grup olsak nasil olur burayi zayiflama msjlariyla doldurmayalim malum ihtiyaci olmayan zayif arkasadslar var☺
Bilen var mi biz acabiliyrmuyuz hazir hepimizi taniyorken
Bende sabah tartilip baslicam nasipse

Konu açabiliriz canım

takıma baktım da canım ne zormuş kuralları ya. her gün ne yediğini paylaşacaksın cumaları kilonu paylaşacaksın. başkalarının yediklerine yorum yapacaksın falan filan.

Yesillik ye bol su.iç canim.
Ben 2.aydir moda.girmeye calistim anca 24 aralikta sıkı sarıldım
Sutum azalmadi şükür
Rezene ve isirgan.cayini ihmal etmez suyunu da en az 2.5 lt yaparsan gitmez sütun bence

takıma baktım da canım ne zormuş kuralları ya. her gün ne yediğini paylaşacaksın cumaları kilonu paylaşacaksın. başkalarının yediklerine yorum yapacaksın falan filan.
Banada zor.geldi bekleme listesine bile girmedim
Ama simdi girsem mi.diyorum ama bilemiyorum
Yaris olayi beni kasar.

ben 7. takımda takılıyorum vorones ile ama listede değilim.
şu anda liste de zaten fulll..
bir çok takım var, istersen takip et, hangisi samimi ve hoş gelirse sana onlara başvur,alırlar..
Evet liste de değiliz. Listeye alabilecek leri bi takıma. Girmesi daha motive edici olabilir

Yesillik ye bol su.iç canim.
Ben 2.aydir moda.girmeye calistim anca 24 aralikta sıkı sarıldım
Sutum azalmadi şükür
Rezene ve isirgan.cayini ihmal etmez suyunu da en az 2.5 lt yaparsan gitmez sütun bence
Ben dé bu korkuyla yedim içtim de . Karar verdim. Bu aksam . Ben kilolu iken çok mutsuzm komşular beni hamile sanmış . Kadın ciddi ciddi sordu aptal

Ben de 66 lari goruyorm he hey ben 76 yi da gördüm. Ama 56 yi da. 56 yi istioruummmmm

Ben dé bu korkuyla yedim içtim de . Karar verdim. Bu aksam . Ben kilolu iken çok mutsuzm komşular beni hamile sanmış . Kadın ciddi ciddi sordu aptal

komşular yeni bebeğin olduğunu bilmiyor mu. ukalalar. kendilerine baksınlar acaba nasıllar. ben de işe başladıktan sonra tanışmadığım birileriyle görüşünce hamile misin? kız mı erkek mi? kaç aylık? diye soranlar oldu. çok moral bozucu aslında

Yook ya biliolar ay biz de dedik ki bebegi daha küçük .... Neyse ben bugun diyete başladım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…