2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
yan etkileri, içerdiği ağır metaller ve toksik kimyasallar yüzünden, dr Ahmet aydın yazılarını okudum, internette lilliputian.me diye bir site var, oradan araştırdım
Bir komşum var ms hastası .Hastalığının nedeni vücudunda ağır metal birikmesi ve doktorlar çocukluk dönemi aşılarından kaynaklandığını söylüyor.
Ama ben yine de cesaret edemedim çocuk felci falan ağır hastalık diye düşündüm. Aşıyla ya da aşısız Allah hepimizin evlatlarını korusun kazadan beladan.

Eşin bu halinden memnun o Zaman. Valla benimki tonton falan demeye başladı. Ayıptır söylemesi Popoya bak maşallah diyo yaaa... Dalga geçiyo Valla moralim bozuluyor. Benimki zayıflasam sevincek resmen
Memnun olduğunu sanmıyorum . Ama iki çocukla nasıl uğraştığımı gördüğü için sanırım kırmamaya ççalışıyor.Çocuklar biraz büyüyüpte ben hala bu noktada olursam o zaman gör sen tantanayı.Eşimin sülalesinde evlendiğimden beri en tombik benim. Kayınvalidem bile manken gibidir uzun ince.

Kizlar kizim bi kac gundur kuru hafif bi oksuruk vardi. Bugun baya oksuruyo. Minik kusum ilk defa hasta oldu. O oksurfukce benim bogazim aciyo. Öksürük icin bi oneriniz varmi

Kızlar bugün diyetin ilk günü. Şimdilik iyi gidiyor.Acıktığımı hissetmiyorum. Ama ingver in dediği gibi sürekli menü hazırlamak zor olacak gibi. Hele de zaten bebişlere de menü hazırlamaya çalıştığımız şu dönemde. Ama kendimi zayıf görmeye çok odaklandım yılmak yok.

bende yarın başlayacağım canım. özel menü hazırlayamam ama unlu mamüllerden uzak durmaya çalışarak başlamayı düşünüyorum. sebze yemekleri hazırladım hafta sonu diye bakalım nasıl olacak. ben bir de reformer pilatese başladım haftada 2 gün ona gitmeyi planlıyorum. geçen hafta denedim bir seans. oğlum durdu annemle birlikte.

Kızlar bebeğim meyveyi hele muzlu karışımları çok severek yerdı iki gündür ağzın dahı açmıyor ıkıncı dişi çıkacak gıbı bu yapar mı dersiniz emmesı de azaldı

diş mevzusu geçmiş de aklıma geldi. benimki alttan iki dişi çıkardı. sırada hangi dişleri var çıkaracağı? tecrübeli anneler?
Kızımın hala hiç dişi çıkmadı canım.oğlumun ilk önce alt ön iki dişi sonra üst ön iki dişi çıkmıştı. Ama her bebekte değişir sanırım belli olmaz yani.

Kızlar bebeğim meyveyi hele muzlu karışımları çok severek yerdı iki gündür ağzın dahı açmıyor ıkıncı dişi çıkacak gıbı bu yapar mı dersiniz emmesı de azaldı
Büyük bir olasılıkla dişten dolayıdır. Kızım da emmek istemiyor. Kızımın üç dişi çıktı, dördüncü de çıkmak üzere. Kolayca çıkarırlar inş.

Babamiz hasta. Bende de var bişeyler halsizlik burun akıntısı fln. Ins ben hasta olmam ve kuzuma gecmez. Saglam halimle tum gun yoruluyrm heleki hasta olursam yanarim. Cunku bakacak kinse yok. Annem ablamin yaninda ve kv de hasta malesef

Babamiz hasta. Bende de var bişeyler halsizlik burun akıntısı fln. Ins ben hasta olmam ve kuzuma gecmez. Saglam halimle tum gun yoruluyrm heleki hasta olursam yanarim. Cunku bakacak kinse yok. Annem ablamin yaninda ve kv de hasta malesef
Canm eşin size pek yaklaşmasın ilaç filan kullanır atlatır o :) sen de hemen elma ve çubuk tarçınla çay hazırla iç sonra kendine iyi bakmaya çalış ki hasta olma inşallah yoksa gerçekten zor bakman.ayrıca olursan da ya maske ya da tülbentle ağzını burnunu kapat grip hava yoluyla geçiyor çünkü yavrun hastalanmasın. evi de havalandırmayı unutma..

diş mevzusu geçmiş de aklıma geldi. benimki alttan iki dişi çıkardı. sırada hangi dişleri var çıkaracağı? tecrübeli anneler?
Canim bizim 8 disimiz var, ilk alt 2 diş çıktı 1 hafta arayla, 1 ay kadar sonra üst 2 diş çıktı yine 1 hafta arayla, daha sonra alt dişlerin solundaki pesinede sagindaki çıktı, yakın zamanda da üstten 3.ve 4. dis aynı anda çıktı sırada hangisi var bilmiyorum

günaydın kızlar... kendimi çok motive ettim. bgn itibariyle diyete başladım... sabah öğle rahat olurum öğün konusunda ama akşam sıkıntı benim için... ayarlıcam inş.
Onemli olan motivasyon zaten. Hele ki tartiya yansidimı süper. Başarılar bu yolda sana

Kizlar nen yememden cok kismiyorum sadece ekmegi cok azslttim ve borek vs turu seyleri cok yemiyorum. Verdigim 4 kiloyu da bu sekilde verdim. Hava guzel olsa bebislerikizle birlikte yuruyuse cikardik ne guzel.
Kirkgun oldu alt dislerimiz cikali hala usttekiler cikmadi

bizde hala diş yok. her hafta diş çıkartıcak heralde geceleri çok huzursuz, uyanıyor uyumuyor diyorum ama ortada diş falan yok... dün gece de 2 ye kadar uyutmaya çalıştık. 4 de yeniden kalktı. sonra 6 da yeniden. çok yoruluyorummmm

Canim kilo vermeye başladığında seviniyorsun daha çok dikkat ediyorsun o kadar kilo verdim boş yere almayayim diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…