• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Gunduz yorulunca ( uykusu oldugu halde uyumayinca yoruluyolarmis ) gece cok uyanirlarmis. Bizim sıkıntımız dis degilde bu olabilir mi acaba :KK43:
Annemlerde daha iyi uyuma durumu bizde de oldu ayni durumdayiz. Bizim rahatlamamiz ya da stresimiz onlari mi etkiliyo acaba?? Su mu bu mu diye dusunmekten unutkanlik basladi bende
Ben de düşündüm onu. Annemlerle olunca rahatlıyorum, belki de kızıma da geçiyor bu durum. Unutkanlık bende de tavan yaptı. Aklımız fikrimiz miniklerimiz oldu sanıyorum ondan. Uyurken bile nasıl uyuyor rahat mı diye düşünüyoruz. Akıl mı kalır :rolleyes:

Oyy kurban olurum yanaklara.
Agzinda da kırıntılar.
Yerimmm

Benim kızda kel gibi.
Saç olsa ah tokalarrr örgüler
Cok heves Ediyorum

Benim ki de erkenden uyanmasina rağmen 12. 45 te zar zor uyuttum.
Ama 2.5 saat oldu hala uyuyor maşallah..
Aynen canım ben de hevesleniyorum cicili bicili tokalara

Kedibochi Kedibochi bir keresinde tek gidiyim Bebek'le dedim. Otobandan son çıkışa girdim bir ara sokakta yarım saat bekleyerek geçirdim. Sonunda pusetini ön koltuğa bağladım, tlf dan video açtım falan öyle zar zor eve gittim, Bebek ağlamaktan çıldırmıştı. Öğünden sonra hep biri oluyodu yanımda. Bebekler sever arabayı ama bizimkinde bir tuhaflık var. Otokoltuğu öne bakıyor ya ondan daha rahatız heralde. E Bebek'ten aldım. İndirimli 250-300 arası bişeydi. Bulduğum en uygun isofixli oto koltuğuydu. Bağlamakta biraz zorlanıyorum. Alışamadım heralde ama genel olarak memnunum.
https://www.e-bebek.com/sportfix-9-36-kg-oto-koltugu-p-cas-5001488/

Bizim kızın bir tutam şaçı var, heveslendim bandana aldım toka aldım ama hemen çıkartıyor alışamadı.

yesilcan86 yesilcan86 maşallah bebişine Allah nazardan korusun

@LargeGemini kahvaltıyı ıhlamurla yaptırmayı da dene. Ben öyle yapıyorum. Olmadı karıştırma peyniri yumurtası ayrı ayrı ver, minik minik elinle yedir. Belki öyle yer.

Kimyonu ben ilk aylarda veriyordum. Yarım çay bardağı suya yarım çay kaşığı kimyonu kaynatıp tülbent ten geçirip uykudan önce içiriyordum. Dene bunu bence. Karnına masaj da yapabilirsin belki ilet yarar

Kedibochi Kedibochi bir keresinde tek gidiyim Bebek'le dedim. Otobandan son çıkışa girdim bir ara sokakta yarım saat bekleyerek geçirdim. Sonunda pusetini ön koltuğa bağladım, tlf dan video açtım falan öyle zar zor eve gittim, Bebek ağlamaktan çıldırmıştı. Öğünden sonra hep biri oluyodu yanımda. Bebekler sever arabayı ama bizimkinde bir tuhaflık var. Otokoltuğu öne bakıyor ya ondan daha rahatız heralde. E Bebek'ten aldım. İndirimli 250-300 arası bişeydi. Bulduğum en uygun isofixli oto koltuğuydu. Bağlamakta biraz zorlanıyorum. Alışamadım heralde ama genel olarak memnunum.
https://www.e-bebek.com/sportfix-9-36-kg-oto-koltugu-p-cas-5001488/

Bizim kızın bir tutam şaçı var, heveslendim bandana aldım toka aldım ama hemen çıkartıyor alışamadı.

yesilcan86 yesilcan86 maşallah bebişine Allah nazardan korusun

@LargeGemini kahvaltıyı ıhlamurla yaptırmayı da dene. Ben öyle yapıyorum. Olmadı karıştırma peyniri yumurtası ayrı ayrı ver, minik minik elinle yedir. Belki öyle yer.

Kimyonu ben ilk aylarda veriyordum. Yarım çay bardağı suya yarım çay kaşığı kimyonu kaynatıp tülbent ten geçirip uykudan önce içiriyordum. Dene bunu bence. Karnına masaj da yapabilirsin belki ilet yarar

bu oto koltuğu gerçekten çok uygunmuş. indirimde diyor şu aralar .. hmm

benim arabam 10 yaşında maalesef isofix girişi yok. picantom var benim kia, 2006 model,manuel.
ama çok küçük geliyor satıp üst model almayı düşünüyoruz eşimle. olmadı arabayı değiştirip isofixli almak
hem daha güvenli hem pratik.
peki senin aldığın model aynı zamanda emniyet kemeri ile de baglanıyor mu? aracı değiştirmeyi beklemesem diyorum. puset hiç güvenli gelmiyor bana.

bu arada bebeği ön koltuga koymadan hava yastığını iptal etmişsindir umarım. aksi takdirde ölüm riski var. aman diyeyim yeos. aslında ön koltuga bende koymak istedim ama korkuyorum. fakat eşim kızımızı kendisi gezmeye giderken hep oraya oturtur.
iş aracında ön koltuk hava yastığı iptal tuşu var. benimkinde yok. bir kaç kez koydum ama ödüm koptu.
o anda bi araç çarpsa arabama hava yastığı açılır. bebegin yüzü öne dönükse daha da kötü.

Allah korusun çok çok riskli..

Son düzenleme:
bu oto koltuğu gerçekten çok uygunmuş. indirimde diyor şu aralar .. hmm

benim arabam 10 yaşında maalesef isofix girişi yok. picantom var benim kia, 2006 model,manuel.
ama çok küçük geliyor satıp üst model almayı düşünüyoruz eşimle. olmadı arabayı değiştirip isofixli almak
hem daha güvenli hem pratik.
peki senin aldığın model aynı zamanda emniyet kemeri ile de baglanıyor mu? aracı değiştirmeyi beklemesem diyorum. puset hiç güvenli gelmiyor bana.

bu arada bebeği ön koltuga koymadan hava yastığını iptal etmişsindir umarım. aksi takdirde ölüm riski var. aman diyeyim yeos. aslında ön koltuga bende koymak istedim ama korkuyorum. fakat eşim kızımızı kendisi gezmeye giderken hep oraya oturtur.
iş aracında ön koltuk hava yastığı iptal tuşu var. benimkinde yok. bir kaç kez koydum ama ödüm koptu.
o anda bi araç çarpsa arabama hava yastığı açılır. bebegin yüzü öne dönükse daha da kötü.

Allah korusun çok çok riskli..

Allah göstermesin. O sırada hiç düşünemedim ben airbag olayını. Ama zaten puset tersten emniyet kemeri ile bağlanıyor. Düz koymamalısın.
Bende 2008 otomatik var isofixli. Koltuğu eşim bağladı. Ama kılavuzda isofix olmayan araçlara da bağlanır yazıyordu diye hatırlıyorum. Bakarım istersen kılavuzuna tekrar. Eğer aracı değiştirmeyeceksen isofixsiz olanları daha uyguna bulursun ama değiştireceksen tabi almışken isofixli almak mantıklı.

image.jpg

Bu da bnm liste

Ya eşime pazartesi diyete başlıcam dedim. Ada'm önce uzun bir kahkaha attı. Sonra da sen spor yap bak eliptik odada duruyo dedi.

E tabi baktı ben diyete girip girip çıkıyorum değişen bişi yok. Çareyi sporda dene bari dedi
canım ben eşime söylemiştim bir aralar diyet yapayım diye. senin eşin gibi şimdi yapamazsın iki çocukta küçük sen evdesin vb bahaneler söledi ben de vazgeçtim. ama ne kadar uzatırsam bu işi o kadar sarpasaracak gibi geliyor. Ben biran önce başlama taraftarıyım. Eşime başlıyorum demedim zaten pek çaktırmamayı düşünüyorum.

canım ben eşime söylemiştim bir aralar diyet yapayım diye. senin eşin gibi şimdi yapamazsın iki çocukta küçük sen evdesin vb bahaneler söledi ben de vazgeçtim. ama ne kadar uzatırsam bu işi o kadar sarpasaracak gibi geliyor. Ben biran önce başlama taraftarıyım. Eşime başlıyorum demedim zaten pek çaktırmamayı düşünüyorum.
Eşin bu halinden memnun o Zaman. Valla benimki tonton falan demeye başladı. Ayıptır söylemesi Popoya bak maşallah diyo yaaa... Dalga geçiyo Valla moralim bozuluyor. Benimki zayıflasam sevincek resmen

Eşin bu halinden memnun o Zaman. Valla benimki tonton falan demeye başladı. Ayıptır söylemesi Popoya bak maşallah diyo yaaa... Dalga geçiyo Valla moralim bozuluyor. Benimki zayıflasam sevincek resmen
Benimki zayıflamamı istemiyor nedense. zayıflayıp eski halime döneceğim fıstık gibi olucam diyorum oğlumla caddede gezeceğiz diyorum. hemen ikinci çocuk diyor :confused:

Çok cesaretlisin arkadaşım ben korktum açıkcası rota dışında hepsini yaptırdım.
valla ben rotayı da yaptırdım
ne olur ne olmaz..
Allah göstermesin. O sırada hiç düşünemedim ben airbag olayını. Ama zaten puset tersten emniyet kemeri ile bağlanıyor. Düz koymamalısın.
Bende 2008 otomatik var isofixli. Koltuğu eşim bağladı. Ama kılavuzda isofix olmayan araçlara da bağlanır yazıyordu diye hatırlıyorum. Bakarım istersen kılavuzuna tekrar. Eğer aracı değiştirmeyeceksen isofixsiz olanları daha uyguna bulursun ama değiştireceksen tabi almışken isofixli almak mantıklı.

zaten düz bi şekilde baglanmıyor canım, o şekilde yapmışlar.
ters koysan bile hava yastıgı risk. her türlü risk. tersten de yüzüne değil ensesine patlar. allah korusun.
ben aracı değiştireceğim her halükarda. sonrasında alayım koltugu diyorum..
senin koltuga baktım. emniyet kemeri de baglanabiliyor. ama sırt egim ayarı yokmuş. ondan şikayet edenler vardı. biraz daha bakayım ben. bizim çok uzun yolculuklarımız oluyor. hatay gibi. daha rahat bişi olsa daha iyi olur..

Ya eşime pazartesi diyete başlıcam dedim. Ada'm önce uzun bir kahkaha attı. Sonra da sen spor yap bak eliptik odada duruyo dedi.

E tabi baktı ben diyete girip girip çıkıyorum değişen bişi yok. Çareyi sporda dene bari dedi
ben iki gündür spora başladım eve kondisyon bisikleti aldım.
eliptikim vardı daha bekarken .. satmıştım. sıkılıyorum ben ondan.
bu bisiklet ile tv izlerken filan spor yapabiliyorum rahatça.
neyse ilk başta 20 dk ile başlayayım. kendimi zorlamayayım deidm.
20 dk bitti ben ineceğim. eşim diyo ki devam devam.
40 dk yı zorla.
adam ne bıktı benim totodan bee :KK70:
sen hiç söyleme ona. hani gündeki teyzeler istemez ya diyet yapmanı
eşin de o ayarda sanki :KK70:
nasılsa tüm gün evde değil. ye deyince canım istemiyor dersin geçersin..
benimki kesinlikle sevinecek. bişi söylemiyor ama geçen agzından kaçırdı
evlendiğimiz zamanki şeriyi özliyorum demez mi.
üzüldüm tabi ama çaktırmadım. he he deyip geçtim :)

Benimki zayıflamamı istemiyor nedense. zayıflayıp eski halime döneceğim fıstık gibi olucam diyorum oğlumla caddede gezeceğiz diyorum. hemen ikinci çocuk diyor :confused:
benimki de kıskançtır ama zayıflamamı da çok istiyor.
ben gebelikten önceki kilomunda altıma ineceğim. off acayip kıskancak. :p

Kedibochi Kedibochi ben pek düşünmedim sırt ayarını. Lazım olabilir evet.. Şimdi uyuyunca kafası düşüyor bebişin. Sırt ayarı olsa biraz yatırırdın düşmezdi heralde... Aldık bir kere... Şimdi onun için boyun yastıkları varya onlardan alıcam.
Hava yastığı konusunda uyardığın çok iyi oldu. Bnm arabada da o tuştan yoktur heralde. Haberim bile yok. En iyisi hiç oturtmamak aslında.

Ya benim evlendiğim kilo ile şimdiki arasında 20 kilodan fazla var. Benimki açık açık diyo "nerde o eski yeos " faln. Gözüme gözüme sokuyo. Hadi inş şu kiloları veririz de eski çıtır halimize geri döneriz

Back