How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Benim oğlum da "dede, dada ve adda" hecelerini kullanıyor. Bizim alt 2 dişimiz çıktı üstler patlıcak yakında. Gece uykusu oldukça parçalı bu yüzden.gün içersinde çok az meyve veya sebze püresi veriyorum sabahları minicik labne Veya beyaz peynir veriyorum. Avakado, muz elma ve armut seviyor. Bazen patates ve havuç haşlayıp püresini veriyorum ama çok az. Yüzde 90 anne sütü alıyor oğlum şuan. Yaşına kadar olabildiğince anne sütü vermek istiyorum. Nasılsa hiçbir şey seçmiyor obur bir Bebek ve kilosu 10un üstünde.kakası oldukça katı oluyor son zamanlarda ve 3 - 4 günde bir yapıyor. Kan ilacından sanırım. Desteksiz oturabiliyor. Ama ben destekliyorum yine de.ebebekten baby plus dino markalı mama sandalyesi ve minderini sipariş ettim bakalım beğenecek miyiz.

Arkadaşlar bu arada bebeğim için soguk buhar makinesi aldım. Kalorifer odayı kurutuyor ve bende Boğaz agrısı yapıyordu.buhar makinesi gerçekten işe yaradı sabah ağrısız uyanıyorum artık. Nemlendiriyor odayı. Yatmadan 3-4 saat çalışıyor sadece ve yetiyor odanın nemi denegeleniyor. Kesinlikle tavsiye ediyorum. Oda ferah ferah oluyor.

günaydın kızlar, bakıyorumda artık konuşan , hatta yürüme denemeleri bile yapan bebeleriniz var ne güzel. benimki değil yürümek desteksiz oturamıyor, yatarken sadece yüzsütü dönebiliyor, tekrar eski haline gelemiyor. büyük oğlum 10 aylık iken yürümüştü, bu oğlum sanırım on aylıkken anca desteksiz oturabilecek. bu arada oğluşum sanırım ağbisinin okuldan eve taşıdığı hastalıktan nasiplendi dünden bu yana nasıl öksürüyor, boğazı dolu. onu rahatlatmak göğsünü boğazını yumuşatmak için ne yapabirim, sabah bakıcıya ıhlamur demleyip bir kaç çaykaşığı vermesinin söyledim. birazdan öğle arası için eve giedeceğim, emzirdikten sonra bende ıhlamur vereceğim . öffff ne zor ya el kadar bebemi hasta hasta bakıcıya bırakmak.

günaydın kızlar, bakıyorumda artık konuşan , hatta yürüme denemeleri bile yapan bebeleriniz var ne güzel. benimki değil yürümek desteksiz oturamıyor, yatarken sadece yüzsütü dönebiliyor, tekrar eski haline gelemiyor. büyük oğlum 10 aylık iken yürümüştü, bu oğlum sanırım on aylıkken anca desteksiz oturabilecek. bu arada oğluşum sanırım ağbisinin okuldan eve taşıdığı hastalıktan nasiplendi dünden bu yana nasıl öksürüyor, boğazı dolu. onu rahatlatmak göğsünü boğazını yumuşatmak için ne yapabirim, sabah bakıcıya ıhlamur demleyip bir kaç çaykaşığı vermesinin söyledim. birazdan öğle arası için eve giedeceğim, emzirdikten sonra bende ıhlamur vereceğim . öffff ne zor ya el kadar bebemi hasta hasta bakıcıya bırakmak.
Canım çok geçmiş olsun. Biz de kızımı üşütmüşüz :( dünden beri öksürüğü vardı gece tavan yaptı. Ateşi de 38lerde. İlk kez böyle öksürdüğüne şahit oldum :( Doktora sordum yarın göreyim dedi. Yarına hafifler inş.

belki vardır merak ışte. Katı gıdaya baslayamadik tam olarak nerde yürümek dimi
doktor bana ayakta tutmaya çalış dedi ayak kaslarının kuvvetlenmesi için. zaten benimki kollarını açıyor kucak diye bende o zaman ellerinden tutup ayakta kalmasını sağlıyorum. desteksiz oturmaya da henüz başladı.

Canım çok geçmiş olsun. Biz de kızımı üşütmüşüz :KK43: dünden beri öksürüğü vardı gece tavan yaptı. Ateşi de 38lerde. İlk kez böyle öksürdüğüne şahit oldum :KK43: Doktora sordum yarın göreyim dedi. Yarına hafifler inş.
geçmiş olsun canım ya hastalık zor insanın içi gidiyor valla

Allah yardımcın olsun canım

Bu arada gebelikte göbekte
çizgi oluşan var mi ydi ? Benim hala geçmedi o çizgi. Anormal bir durum mu var acaba?
evet benim çok koyu oluşmuştu ve tam olarak geçmedi canım.
kese yapın diyorlar ama benim karnım çok acıyor. çatlaklar da sadece sag yanda. yani kızımın karnımda hep oturduğu yanda.
nemlendirici filan sürüyorum yine acıyor. artık sezaryenden mi bilmiyorum. gerçi alakası yok burasının orası ile. bilemedim.
çizgi çok sinir bozucu ama yaa !

Kızım anne ve baba diyor cokkkk mutluyimmm
ay ne kadar güzel yaa !
benim kızda aglarken nnnne diye bir ses çıkarıyor. anne mi diyor anlamadım. ben pek ugraşmadım öyle anne desin vs diye. zamanı gelince nasılsa konuşur dedim ama o sesi çıkarınca her ne istiyorsa veriyorum
dayanamıyorum :)

miranda_1986 miranda_1986 canım biz doktora gittik.
doktor büyük ihtimalle kuruduğu için oluyor dedi. gıda alerjisi ihtimalini de göz ardı etmedi.
öncelikle bol bol nemlendir cildini dedi. zaten bebe yagı sürüyordum. dün eşim ve ablası z yagı sürmüşler. bugün çok yatışmıştı kızarıklıklar.
doktor da saf z yagı sürün demez mi. şimdi devamlı sürüyorum.
kortizol içeren kremi son çare olarak yazdım dedi çünkü ben bagısıklık sistemini baskılıyormuş dedim doktora. o da zaten kortizol oranı düşük olanı yzdım dedi. yine de son çare o olacak.
bu arada yogurt vermeyi kesmiştim yeniden başlayayım bakalım çünkü çare olmamıştı. eger nemlendirici ve kreme ragmen cevap alamazsam o zaman bişiler dokunuyor derim.
doktora bu sabah bişi kalmamış arada kızarıklık azıyor diyince foto var mı ddi :) bir dahakine foto çekip gittiğimizde göstereyim bari :)))
doktor mama veriyormusun dedi markasını söyledim. evolvia diye bir marka var onu önerdi.
anne sütü yüzde 90 devam zaten. yetmezse mama veriyordum.
katı gıda denemelerimiz pek başarılı gitmiyor. maalesef azıcık tadıyor pek doyumluk yemiyor. maalesef dedim ama belki de böylesi daha iyidir. kilosu 8400 gr idi zaten çokta zayıf değil..

bu arada kızlar benim kızım da destekli oturuyor ve yürüteçle epey adım atıp geziyor.
ben yürüteci özellikle almadım. zararlı filan diyen varmış o kadar da zararlı oldugunu sanmıyorum ben. en fazla yürümesi geç olur zaten pek emekleme yok. fakat desteksiz oturuyor.

Kızlar ateşimiz gece 39 a çıktı acile geldik boğaz ve kulaklar iyi görünmüyormuş idrar vereceğiz yapmasını bekliyoruz umarım idrar yolu enfeksiyonu yoktur

Kızlar ateşimiz gece 39 a çıktı acile geldik boğaz ve kulaklar iyi görünmüyormuş idrar vereceğiz yapmasını bekliyoruz umarım idrar yolu enfeksiyonu yoktur
Çok geçmiş olsun canım. Acil şifalar diliyorum miniğe. Boğazı kulakları iyi görünmüyor ne demek, neyi varmış?

Back