How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Mrb anneler aranızda bebeğine tatlı patates veren var mı ? Muhafaza seklını soracaktım bir tatlı patates çok büyük her gün 1-2 dılım kullanıyorum kalanı atmak istemıyorum burda bulmam sıkıntı ık dışından temin edıyorum

Mrb anneler aranızda bebeğine tatlı patates veren var mı ? Muhafaza seklını soracaktım bir tatlı patates çok büyük her gün 1-2 dılım kullanıyorum kalanı atmak istemıyorum burda bulmam sıkıntı ık dışından temin edıyorum
ben yarısını ya da daha küçük kısmını kesiyorum. kabuğunu soyuyorum. kalanı dolaba koyuyorum. sonra pişireceğim zaman kesilen kısmı biraz kesiyorum öyle veriyorum. zaten kabuklu oluyor kabuğunu da doğruyorum.

Kizlar merhaba birsey soracaktim kizima ispanak corbasi yaptim ispanak 7. Ayda verilir degilmi bilgisi olan varmi acaba ?

Kizlar merhaba birsey soracaktim kizima ispanak corbasi yaptim ispanak 7. Ayda verilir degilmi bilgisi olan varmi acaba ?
BLW'nin facebook'daki sitesinde bir fotoğraf paylaşmışlardı onu kopyaladım ben telefonuma. hatta burda da bir arkadaş paylaşmıştı. şimdi baktım ıspanak 9. ay diyor canım.

Sen nasil yapıyorsun cnm anlatirmisin ispanak yemegini
2 kere yaptım. Birini brokoliyle pişirdim. Birinde de önce Eti minik minik doğradım suda pişirdim. Sonra ıspanağı maydanozu doğradım biraz daha su kattım. Bir de ilaveten ya fasulye yada kabak koymuştun tam hatırlamıyorum

Evet canim yaprakli sebzeler 7.ayda

Bana doktorum 7 aylik olunca corbalarina katabilirsin dedi. ince bulgur mercimek karnabahr brokoli bunlari da kullanabilirsin dedi
Benim kiz yayla corbasini yogurdu tarhanayi cok sevdi masallah hepimizin bebisleri saglikla buyusun sadece kahvaltiyi sevemedik ona da bi cozum bulacam insallah sanirim bulamac gibi yapinca hoslanmiyor tek tek verecegim artik sipaya daha yasi dolmadan yemek seciorlar ya sevdigi bisey olunca mmmmm yapa yapa yiyor

Tarhana hangisini veriyosun cnm ben bulamadim hicbo yerde bebek tarhanasi var diolar
Evet canim yaprakli sebzeler 7.ayda

Bana doktorum 7 aylik olunca corbalarina katabilirsin dedi. ince bulgur mercimek karnabahr brokoli bunlari da kullanabilirsin dedi
Benim kiz yayla corbasini yogurdu tarhanayi cok sevdi masallah hepimizin bebisleri saglikla buyusun sadece kahvaltiyi sevemedik ona da bi cozum bulacam insallah sanirim bulamac gibi yapinca hoslanmiyor tek tek verecegim artik sipaya daha yasi dolmadan yemek seciorlar ya sevdigi bisey olunca mmmmm yapa yapa yiyor

yesilcan86 yesilcan86 canım dedğin gibi yapayım bu gece inşallah etkisi olur. iki gecedir yavrum uyuyamadı, burun tıkanıklığı boğazında geçmeyen hırıltı, birde öksürük helak oldu yavrum resmen gözlerinin altı çöktü. bruno aldım onu ssıkıyorum burnuna sonrada aspiratör ile çekiyorum ama burnunu çekerken nasıl feryat fiagan ediyor burnuna dokundurmuyor

Kizlar ela hastalandı grip oldu ıhlamur veriyorum başka ne yapabilirim
canım benim bebemde çok hasta, ben iki gündür bir dilim ayva kabuğu ve çekirdekleri ile beraber kaynatıyorum, kaynayınca ıhlamur (sadece çiçek kısmı yaprakları ayıklıyorum) ekliyorum demlenince bardağına çok az bal koyup iyice karıştırıyorum. bakalım inşallah etkisi olur . sanki bu sabah biraz daha rahat nefes alıyordu. (Bu arada evet bal bir yaşından önce yasak ama ıhlamurun içine çay kaşığının ucu ile koyuyorum.)

Back