How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Bu arada kizlar yarin 5 saatligine ise gidicem cok yogunlarmis cagirdilar benim icin de degisiklik olsun diye gidicem. Ilk defa kizimdan bu kadar ayri kalicam bakalim ne yapicak bensiz.

Bu arada Bebek dokun hisset kitapları aldım. Dün her tarafını ağzına aldı. Bugün ise biraz daha inceledi sayfaları. Bugün de dişleme kitabım diye bir kitap aldım o geldi. Henüz tanıştırmadım ama :)
canım ben almıştım yazdım hatta burdan. artık sayfalarını kendi değiştirebiliyor. dediğin gibi ilk zamanlar bizimkide sürekli ağzına sokuyordu.

Biz de ek gidaya basladik. Kahvaltida peynir yumurta sarisi anne sutu eger sagabilirsem hip bebe biskuvisi karistirip veriyorum.. Anne sutu yoksa mama karistiriyorum.. Sabah pek istahli olmuyor benim kiz ama gene de 4_5 tatli kasigi yiyor. oglen uykusundan sonra sebze puresi veya corba yiyor. aksam uzeri de yogurt mayaladiysam ondan veriyorum. Yoksa meyve veriyorum eline yalayip duruyor:)
Biraz duzeni oturttuk gibi. Tabi aralarda beni hep emiyor. Ama eskisi gibi sutum olmuyor sanirim ya da bebegim daha cok mu iciyor anlamadim. Agrilanma cok oluyordu simdilerde azaldi. insallah 1 yasina kadar emzirebilriim . Arada mama veriyorum goguslerim yara oluyor cunku.
Hasta olanlara buyuk gecmis olsun. Bir kez grip atlattik simdiye kadar o bile cok zordu. Dis cikarip ateslenmeyi dusunemiyorum. Allah tum annelere sabir ve guc versin.
Biz mama sandalyesi yerine masaya sabitlenen bisey aldik markasi tospik tavsiye ederim 3 yasina kadar kullanilio yeri dar olanlar icin.

Çok geçmiş olsun canım. Acil şifalar diliyorum miniğe. Boğazı kulakları iyi görünmüyor ne demek, neyi varmış?
Kızarıklık ve tıkanma varmış Antibiyotik verdi agumentin o da alerji yaptı kustu kabus gibi birgün dü idrar yolunda birşey çıkmadı neyse ki

Kızlar işyerinde sütümü sağıp saklama poşetiyle buzdolabına koyuyorum. Çıkışta da eve getiriyorum. Her sağımda ayrı poşet kullanıyorum ama bazen sütüm çok az çıkıyo. Buzdolabındaki sütün üstüne ekliyorum. Bunun bir sakıncası var mı

Kızlar işyerinde sütümü sağıp saklama poşetiyle buzdolabına koyuyorum. Çıkışta da eve getiriyorum. Her sağımda ayrı poşet kullanıyorum ama bazen sütüm çok az çıkıyo. Buzdolabındaki sütün üstüne ekliyorum. Bunun bir sakıncası var mı
Her süt aynı sıcaklığa geldikten sonra eklenebiliyor dolaptaki süte ama buzluktaki süte değil..

günaydın kızlar, bakıyorumda artık konuşan , hatta yürüme denemeleri bile yapan bebeleriniz var ne güzel. benimki değil yürümek desteksiz oturamıyor, yatarken sadece yüzsütü dönebiliyor, tekrar eski haline gelemiyor. büyük oğlum 10 aylık iken yürümüştü, bu oğlum sanırım on aylıkken anca desteksiz oturabilecek. bu arada oğluşum sanırım ağbisinin okuldan eve taşıdığı hastalıktan nasiplendi dünden bu yana nasıl öksürüyor, boğazı dolu. onu rahatlatmak göğsünü boğazını yumuşatmak için ne yapabirim, sabah bakıcıya ıhlamur demleyip bir kaç çaykaşığı vermesinin söyledim. birazdan öğle arası için eve giedeceğim, emzirdikten sonra bende ıhlamur vereceğim . öffff ne zor ya el kadar bebemi hasta hasta bakıcıya bırakmak.
Canim göğsüne ve sirtina zeytinyağı sür gazete sar, uykudan kalktığı zaman sırtına mendil koy hemen ve mutlaka yelek veya suveter giydir

Kızlar ateşimiz gece 39 a çıktı acile geldik boğaz ve kulaklar iyi görünmüyormuş idrar vereceğiz yapmasını bekliyoruz umarım idrar yolu enfeksiyonu yoktur
Canim cok geçmiş olsun keşke bebeklere bişey olmasada bize olsa, cok zor ya, ağzı dili yok acısını bildiremiyor, elinden bişey gelmiyor o ağrı çekerken, Rabbim yavrularimizi korusun hastalıktan ağrıdan sancidan

sağol canım darısı basiniza
Benim oglumda bi süredir anne diyor, hatta buraya yazmıştım emin olmayıp mumkunmu böyle bişey diye ama kaç gündür gozlemliyorum sadece bana ennnee diyor, bugün eşimin yengesi nin kucagindaydi ben içeri girince kollarını açıp ennee diye bana atıldı yengem de dedi bu anne diyor diye, meme istediği zamanda eliyle göğsüme vurup hüm hüm hümme diyor

Kızarıklık ve tıkanma varmış Antibiyotik verdi agumentin o da alerji yaptı kustu kabus gibi birgün dü idrar yolunda birşey çıkmadı neyse ki
Çok geçmiş olsun canım umarım daha iyidir şimdi. Biz de duruma göre sabah götürcez doktora. Ateş 38 civarı. Öksürüğü fena bir de burun akıntısı. Allah hepimizin evlatlarını korusun inş. Çok zormuş :(

canım ben almıştım yazdım hatta burdan. artık sayfalarını kendi değiştirebiliyor. dediğin gibi ilk zamanlar bizimkide sürekli ağzına sokuyordu.
Evet canım hatırlıyorum :) tavsiyene uydum. Keyifli kitaplar :) ben kitap okumayı çok seviyorum. Kızım da sevsin istiyorum. Bir yerden başlamak lazım :KK48::KK76:

yesilcan86 yesilcan86 çok güzel bir duygu demi canim masallah paşayabenimkide emmek isteyince karne acıkınca emm emmm diye agliyor
Güzel olmazmi hiç, oğlumun ilk kelimesi anne oldu daha ötesi varmı, baba dede demek daha kolayken anne dedi yavrum, bana aşırı düşkün hep benim kucağımda olmak istiyor, kollarım kopuyor ama oğlum beni istemiş diye kirmiyorum, ilk kelimesi benim hakkimdi zaten

Her süt aynı sıcaklığa geldikten sonra eklenebiliyor dolaptaki süte ama buzluktaki süte değil..

İşte dolaptaki soğuk oluyor, yeni sağdığım ılık. 20-30cc yi de yeni poşete koymak gereksiz geliyor bazen. Neyse, yine de en iyisi ayrı poşetlemeli

Son düzenleme:
Benim bebeğim de bayadır aba aba ababa gibi sesler çıkarıyor bir iki gündür de anneye benzer bişiler söyledi ama bilinçli olarak anne baba demek istediğini zannetmiyorum. Ağlarken de hımma diye ağlıyor... Bazen de kendi kendine konuşuyor da konuşuyor maşallah kimbilir ne anlatıyor :KK36:

Back