How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
bende bir kere soğuk vermiştim yoğurdu kustu. sonra ısıtıp veriyorum hep.
Benim şanssızlığım akşamüstü vermem oldu uyurken kustu kuzum tüm gecem hasta mı oldu diye düşünmekle geçti :( sonuç: aylar sonra ilk defa birlikte uyuduk kızım uyanıp beni görünce her seferinde koca koca gülümsedi galiba babasının tayini çıkacak yataktan daha güzel gülümseyemezse :KK53::p:ıslık:

Canm sabah baktım da çarşaf hep muz ve yoğurt olmuş büyük ihtimal soğuk geldi kızıma :KK43: neyse sağlık olsun tecrübe oldu bir daha peteğin üstünde ısıtr yediririm..
Geçmiş olsun canım. Minikler çok hassas. Hayatımız artık hep onları düşünerek geçecek :) Büyüyünce de çok mutlu olduklarında, bu kız çok mutlu ne oldu acaba deriz. Morali bozuk olduğunda arkadaşı ile bozuştular mı deriz. Deriz de deriz artık :):deli::KK53:

Geçmiş olsun canım. Minikler çok hassas. Hayatımız artık hep onları düşünerek geçecek :) Büyüyünce de çok mutlu olduklarında, bu kız çok mutlu ne oldu acaba deriz. Morali bozuk olduğunda arkadaşı ile bozuştular mı deriz. Deriz de deriz artık :):deli::KK53:
Sağol canım :)

Valla öyle kafayı şimdiden kırdık yandı bizim ufaklıklar :D ben zaten okulun önünden filan geçiyorum kızım büyüyüp okula gidince çocuklar onu üzer mi öğretmenleri iyi davranır mı diye düşünceler sarıyor dört bir yanımı :işsiz:

Sağol canım :)

Valla öyle kafayı şimdiden kırdık yandı bizim ufaklıklar :KK70: ben zaten okulun önünden filan geçiyorum kızım büyüyüp okula gidince çocuklar onu üzer mi öğretmenleri iyi davranır mı diye düşünceler sarıyor dört bir yanımı :işsiz:
bende geçen gün daha dün annemizin şarkısında duygulandım. gerçekten şuan bebekler sonrasında nasıl okula göndereceğiz kimselere vermeye kıyamazken :olamaz::cry:

Bu arada gebelikte göbekte
çizgi oluşan var mi ydi ? Benim hala geçmedi o çizgi. Anormal bir durum mu var acaba?

Yürümeye başlayan var mi :KK46:
Canım henüz ayakta duramıyor ama dursa yürüyecek. Elleri yerde iken gövdesini ve bacak kısmını kaldırıp adım atıyor. Tam tarif edebildim mi bilmiyorum. Emekleme pozisyonunda iken dizleri bükük değil, popo yukarıda. Kullandığın ikondaki gibi ama takladan hemen önceki pozisyon :) Yüzüstü dururken gövdesinden tutarsam da koşuyor. Ama ben çok erken yürümesini istemiyorum kızım parantez bacak olmasın :ıslık:

Canım nasıl kaşınıyor? Kaşıntısı olduğunda anlar mıyım
Baya bildğin boynunu ve ensesini hiç acımadan kaşıyor canm biraz da tırnağı uzunsa yara yapıyor hatta :(

Gündüz de kaşıyor da özellikle yatarken çok kaşıyor gözlemledim sürekli uyanıyor kaşıncam derken acaba bizim nevresimden de mi kaşınıyor onu düşündüm az önce gündüz de yelekten filan kaşınıyor desem :/ bilemedim ya..

Baya bildğin boynunu ve ensesini hiç acımadan kaşıyor canm biraz da tırnağı uzunsa yara yapıyor hatta :KK43:

Gündüz de kaşıyor da özellikle yatarken çok kaşıyor gözlemledim sürekli uyanıyor kaşıncam derken acaba bizim nevresimden de mi kaşınıyor onu düşündüm az önce gündüz de yelekten filan kaşınıyor desem :/ bilemedim ya..
Canım kızım da ensesini uykudayken ve uyumaya çalışırken kaşıyor. Saçını da emerken özellikle çok kaşıyor ama ben terden oluyor diye düşündüm. Bilemedim şimdio_O

Back