- 19 Şubat 2015
- 888
- 1.432
- 113
- 34
- Konu Sahibi CadiKazani
- #61.501
Bende oyle biliyorum oyle yapiyorum da bi kac kisi kayisi kıvamı falan dedi de kafam karismisti. Sagol tatlimtam haşlıyorum cnım, öyle olması gerek diye biliyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende oyle biliyorum oyle yapiyorum da bi kac kisi kayisi kıvamı falan dedi de kafam karismisti. Sagol tatlimtam haşlıyorum cnım, öyle olması gerek diye biliyorum
Canim burnunu serum fizyolojikle acabilirsin ama daha kötü oldugunu hissedersen götür benceKizlar bebegimin burnu akiyo hastaneye goturmek istrmiyorum sadece burnu akiyo nezle mi oldu acaba ne yapmam lazim yada siz ne veriyonuz boyle durumlarda
10 mayıs doğumlu. 6 buçuk kilo şuanda.
evet canım benimki zayıf olduğundan doktorlar hep mama ver dedi ama ben vermedim. önemli olan sağlık. çok şükür sağlığı yerinde. bende eşimde zayıfmışız bebekken. annem diyor senin zamanında kilo kontrolü mü vardı diye. o yüzden hiç mama vermedim. sağlık ocağındaki hemşire de destekliyor beni sağolsun. kilosu normal sınırlardaymış. anormal bir durum yok. 5700ün altı sıkıntılıymış 6. ay için.Zayifmis cnm ya anne sutumu alıyor ek gidaya erken gecmissindir sanirim
Boyu ne kdr canımevet canım benimki zayıf olduğundan doktorlar hep mama ver dedi ama ben vermedim. önemli olan sağlık. çok şükür sağlığı yerinde. bende eşimde zayıfmışız bebekken. annem diyor senin zamanında kilo kontrolü mü vardı diye. o yüzden hiç mama vermedim. sağlık ocağındaki hemşire de destekliyor beni sağolsun. kilosu normal sınırlardaymış. anormal bir durum yok. 5700ün altı sıkıntılıymış 6. ay için.
Ben de muhallebi, irmik, pirinç unu gibi yararı olmadığını düşündüğüm, mideyi doldurup tok tutan sadece kilo yapan yiyecekleri vermeyeceğim. Bir de yarın blw ile başlıyorum 3 gün kuralı ile. Havuç, patates, balkabağı , vb devam edecek. Sanırım 7 ayına kadar sürer tadımlar :) aslında çok kilo almadı kızım ama nedense bir türlü ek gıda kafama yatmıyor. Daha erkenmiş gibi geliyor. Annem de bizleri yaşımıza yakın ek gıdaya geçirmişKizlar ben karar verdim. bebegim süt ile.doydugu muddetce doyurucu ekgida vermeyeceğim
Tadımlık olacak sadece.
Sutum yeterli şükür.
Okuduklarımdan sonra kararim bu. Erkenden ek gıdalarla karnini doyurup autumun.kesilmesine sebep olmak.istemiyorum
multitaps var ben onu veriyorum. başka vitaminler de var içinde. oğlum zayıf olduğu için doktorum verdi.
Bende oyle biliyorum oyle yapiyorum da bi kac kisi kayisi kıvamı falan dedi de kafam karismisti. Sagol tatlim
Kaşıkla degil de iki parmaginizin arasinda haslanmis sebzeleri ezerek agzinanvermeyi deneyim..bnm kiz oyle daha cok sevdi. Bi de sarki oyun istiyor. Gulduruyrm o gulerken agzina biseyler.sokusturuyorum. annelik icgudusuMerhaba tatlı bebişlerin anneleri :) benim kızım 11 mayıs doğumlu, geçen hafta ek gıda tadımlarına başladım, ama kızım hiç yemek istemiyor. Yoğurt mayaladım, brokoli haşladım, yok istemiyor. Zorlamak da istemiyorum, kaşık görünce ağzını kapatıyor. Ne yapacağımı bilemiyorum. Siz neler yapıyorsunuz?
Teşekkür ederim, bi de öyle deniyim ❤Kaşıkla degil de iki parmaginizin arasinda haslanmis sebzeleri ezerek agzinanvermeyi deneyim..bnm kiz oyle daha cok sevdi. Bi de sarki oyun istiyor. Gulduruyrm o gulerken agzina biseyler.sokusturuyorum. annelik icgudusu
Merhaba tatlı bebişlerin anneleri :) benim kızım 11 mayıs doğumlu, geçen hafta ek gıda tadımlarına başladım, ama kızım hiç yemek istemiyor. Yoğurt mayaladım, brokoli haşladım, yok istemiyor. Zorlamak da istemiyorum, kaşık görünce ağzını kapatıyor. Ne yapacağımı bilemiyorum. Siz neler yapıyorsunuz?
Aslında çok hevesli gibiydi, emmek daha kolayına geldi galiba. Ağzını sımsıkı kapatıyor kaşığı görünce. Sabredip deniycez başka çare yok, teşekkür ederim ❤Bizde 11 mayis dogumluyuz cnm kzimda oyle zar zor veriyom ama biraz daha ii ilk baslara gore biraz sabir işi binbir takla atiyom bi kasik verene kadar
Aslında çok hevesli gibiydi, emmek daha kolayına geldi galiba. Ağzını sımsıkı kapatıyor kaşığı görünce. Sabredip deniycez başka çare yok, teşekkür ederim ❤
Alışmıştır artık ek gıdaya. benim kızım ek gıdaya zor alışacak galiba. Küçücükler ama herşeye onlar karar veriyor Sağlıklı olsunlarda gerisi önemli değil. Sana da kolay gelsinEn azindan sen emzirdigin icin icin rahat cnm ben 3 ayliktan beri emzirmiyom mecbur ek gidaya erken basladik kolay gelsin cnm
Kizlar balik yapmistim bi tadimlik kizin agzina goturdum cok sevdi yine istedi birkac kez daha verdim bi zarari yoktur degilmi intrrnettr 6. Ayin bitiminde verilebilir yazio