• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Tarhana bende veriyorum ama bizim tarhanamiz bilindikten çok farklı, biz yoğurt, un ve yarmayi koyuca yayıktan yayip çay tabağı boyutunda ince şekil verip yazın güneşte kurutuyoruz, kisinda bi Gece önceden islatip pisiyoruz, yani cocuguma zarari olmayan aksine çok faydalı bir çorba oluyor. sizinki tuzlu ve aciysa verme çocuğa bence
Evet onu biliorum k. Valide getirmiş ti ondan vereyim. Yarmayi yiyebilio mu. Blendrden mi gecirsm

Evet onu biliorum k. Valide getirmiş ti ondan vereyim. Yarmayi yiyebilio mu. Blendrden mi gecirsm

Yarma da ne var canım pisince dağılıyor, ben hiç blendir kullanmadım, maşallah öyle güzel yiyorki, bi güzel cignemesi var bayılıyorum, bazen eline ekmek tutusturuyorum, güzel güzel yiyor, çocuğun bunları öğrenmesi gerek bence, dr da böyle tavsiye verdi

Biz 4. Aydan sonra ek gıdaya başladığımız için artık tam öğün yiyoruz. Kahvaltıda 1 dilim tam buğday ekmeği, 1 tatlı kaşığı pekmez, yumurta sarısı(henüz 1 tama geçmedik), peynir(ben evde yapıyorum peynirini)bunları ıhlamurla ıslatıp veriyorum. Sanırım artık mamayla ıslatıcam.
Ama sen hemen kahvaltı verme. Kahvaltıya Bebek diğer öğünlere alıştıktan sonra başlamalısın. Önce sebzeye ara öğüne falan alışsın. En son kahvaltı.
Senin bebişin kilosu iyi, bence de şuan muhallebi gereksiz. Ama benimki o kadar yedirmeye çalışsam da çok kilo almıyo.
Canim yumurtayi hergün mu veriyorsun

Günaydın kızlar.
Bugün aşımızı olduk. Dün geceden beri karnıma ağrılar giriyordu. Çok şükür bu da geçti. İnş Ateş olmaz.
Sağlık ocağı kontrolüne göre 7700gr 66cm miniğim.
Yarın doktorumuz ne diyecek bakalım. Artık ciddi ciddi ek gıdaya başlamamız gerekiyor.

Ben oyle durumlarda bebekler icin burun spreyi var belki biliyorsundur onu sikiyorum burnuna burun akintisi ertesi gune gidiyor ama tabikide devam ederse doktora gotur canim

Kizlar bebegimin burnu akiyo hastaneye goturmek istrmiyorum sadece burnu akiyo nezle mi oldu acaba ne yapmam lazim yada siz ne veriyonuz boyle durumlarda

bizde de 2-3 gündür durum aynı. sürekli burnu akıyor, tıkanıyor, arada hapşırık da oluyor. biz cumartesi 6. ay kontrolü için dr a gitmiştik. ilaca gerek yok, bol bol burnunu aç demişti.

Peki d vitamini hangi damlayi veriyosunuz
bizde de 2-3 gündür durum aynı. sürekli burnu akıyor, tıkanıyor, arada hapşırık da oluyor. biz cumartesi 6. ay kontrolü için dr a gitmiştik. ilaca gerek yok, bol bol burnunu aç demişti.

Anne sütü İçmesi tek ilac oldu benim yavrum nezle olunca

Bizde 5 aylabirlikte yogurt ve sebzelere baslamistik. Kizim ikisinide sevdi ama memeyi bıraktı. Emmek istemiyor. Biberonla mama veriyorum deli oluyor ama nemeyi bıraktı. Hoş zaten sutum azdi hep mama da verdim ama simdi emmek istemiyor. Kafaya taktim sağmak da istemiyorum. Nefret ediyrm sagmaktan.
Bi de kakayi sormussunuz.
Ne yerse kakasi o:KK48:
Havuclar balkabagi minik minik cikiyor geriye sanırım normal. Bi de ispanak verdigimde yesil olmustu. Bide ispaanak verdim ama 8. Ayda verin diye bisey okudum dogru nu acaba

Back