- 14 Eylül 2015
- 2.104
- 2.542
- 83
- 31
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #58.241
Yok canım huzursuzluğu sukur maşallah senin kızına da demek ki iyi gidiyoruzCanım huzursuzlugu var mı ki mama vermeyi düşünüyorsun eğer huzursuz değilse verme derim gayet kilosu iyi bence benim kızım da bir hafta sonra 4 ayına girecek kilosu 6100 gram bir ayda 500 gram almis doktorumuz yeterli dedi
Ay maşallah Mavişe bu ne dadluluk annesiİşte benim oglusum maşallah lari görelim
Bal
Bal prensesi bu kıyafetlere bak yıkılıyor yaa maşallah 41 kere
bende değiştirdim avatari bi masallahinizi esirgemezsiniz artık teyzeleri[/QUOTE ay
bende değiştirdim avatari bi masallahinizi esirgemezsiniz artık teyzeleri
kizlar bende koydum profile oglumu masallah pasama
evet canim baya mavide belli olmamis tesekkur ederiz teyzesi:)Masallah canım gözler mavi mi senin oğlanin da öylemi görünüyor
Mama veren anneler moral bozmayın. Benim sütüm olmasına rağmen ilk 1 ay hiç kilo almayan bebeğim bol bol emzirmeme rağmen sonraki 50 günde 1100 gr aldı. Doktorumuz alt sınırdan almış aslında endişe edecek birşey yok ama yaşıtlarıyla arasındaki farkı kapatması için mama desteği yapalım dedi. Sütümü sağdık. Çok suluydu. Yağ oranı düşük olduğu için kızım kilo alamamış. Ilk 1 aydaki alamadığı kilonun sebebiyse kullandığım tiroid ilacıymış. Bebeğime sütten geçip kilo almasını engellemiş. Velhasıl aptamile başladık. Günde 3 4 kere 60 cc veriyorum. Hem kilomuzu hızla toparladık hem de daha huzurluyuz artık. Mama vermek yetersiz anne duygusuna sokmuştu beni. Ama annelik emzirmekten ibaret değil. Meme kanseri geçmişi olduğu için hiç emziremeyen anneleri görünce şükrettim halime. Rabbim hiçbir yavruyu anasız bırakmasın. Anneyiz güçlüyüz mükemmeliz. Sevgiler hepinize güzel kadınlar.
Canın senin bebisi göremedim kaldirdin mi resmi
masallahh kizimizaa genc kiz olmus annesii
masallahh kizimizaa genc kiz olmus annesii
evet canim baya mavide belli olmamis tesekkur ederiz teyzesi:)
Bu arada kizlar ben gittikce kilo aliyorum ne olacak bu durum lutfen biri bana yardim etsin ne yapmaliyim ya kilo veren arkadaslar meler yapiyonuzda dogum kilolarini verip zayifliyonuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?