- 6 Mart 2015
- 922
- 1.745
- 63
- 37
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #57.881
Her emzirmeden sonra mı bir çay kaşığı vericem. Terliyor ama terlemeden daha fazla tükürüğü akıyor. Sürekli üstünü ıslatıyorCanım aslında sadece anne sütü alıyorsa verilmez ama çok terliyorsa 1çay kaşığı ağzını islatacak kadar verebilirsin emzirdikten sonra
Çok susuz kalırsa bingildagi çöker
aklında bulunsun. Ordan anlarsın
Genelde ishal olursa olabiliyo
Her emzirmeden sonra mı bir çay kaşığı vericem. Terliyor ama terlemeden daha fazla tükürüğü akıyor. Sürekli üstünü ıslatıyor
Canim benimkide emmiyo istemiyo, kavga ediyo memeyke. Yuruyerek sallayarak uyurken emxiriyorum. Farkında olmadan emiyor. 4. Ayda gecermis bu durum,Kuzlar biz gittk bugün hastaneye doktora bezini ıslatmıyo çok dedim enfeksiyon mu acaba dedim kontrol etti kilosuna baktı ve kızım sadece 400 gr almış direk mamaya başlıyoruz dedi.ben sütüm olduğunu sağınca gayet çıktığını söyledim o Zaman sağ ver emzirme dedi.ben inatla bırakır ama filan diye üstüne gittim o zmn emzirmeye çalış yine 15 gün sonra bakalım dedi ve çocuk gelişim uzmanına yönlendirdi ona kilosunun az olduğunu kızımın emmek istemediğini memeyle oynadığını anlattım o ise bu zamanlarda bazı bebeklerin böyle yaptığını ısrarla emzirmemi yoksa emmeyi bırakabilceğini söyledi sütü sağıp verrsen de kaşıkla vermeye çalış dedi.kızım 6dan 9a kadar inatla emmedi hastanede de yorulunca arabada yarı uykulu baya emdi şimdi ben de biraz dinlencm sonra ısrarla emzirmeye devam.ayrıca bir tablo var orda kilo be boyu normal çıkıyomuş uzman panik yapck birşey olmadığını söyledi inşallah atlatırız bugünleri de..
Benimki hep oleeKızlar sizin bebekleriniz de uykusunda geriniyor mu yani sırtını dinlendirmeye çalışıyor gibi.benimki bu ara çok yapıyor acaba bir yeri mi ağrıyor
Evet canim ben de ole yapouomCanim bende emzik agzina veriyom bir iki sn emiyo hemen yavaşca cikarip memeyi veriyom biraz emip birakiyo yine emzik ile kandirip meneyi veriyom sende bi dene istersen
Arkadaslar bu sabah 5e dogru sutumu sagip biberona koydum dondurucuya degilde asagi bolume koydum bigün vericem sıkinti olurmu dolaptan çıkarır cikarnaz veriyonuzmu
Selam hanimlarr
Bir cok yeni uye var tanimicaktir beni muhtemelen
Eskiler buralarda mi
Bugun tam 3 aylik olduk ve bir kac gundur giderek artan cigliklarimiz var
Sanirim hosuna gidiyor bizim cadinin bagirdikca bagirasi geliyor
Sizlerde durum ne
Ankara'da doğum yaptım. Bebeğim 3.800 doğdu. 2.ayda 6 kg civarındaydı
Benim kiz masallah emiyor yalniz elini de emiyor eldiveni olmasina ragmen insallah bir sakincasi yoktur emzik tutturamadim biberonuda lansinoh icti sadece diger markalari almadi
Kızlar merhaba. Bir şey sorucam. Doktorlarınız bebeğinize su verip vermeme konusunda ne dedi? Ben ikidir sormayı unutuyorumkızım sadece anne sütü alıyor ama havalar da çok sıcak. Su da versem mi acaba ?
Kızlar benim göğüslerimin siyah kısımları yer yer morarmaya başladı, oğlumun dudakları çok güçlü demekki nasıl emiyorsa morartiyor sizdede varmı böyle durum
Bana da doktoru yatirirken başı yüksekte yatirin reflü olur yoksa demişti bende yastık kullaniyorum
Çıplak tartıyorlar bizimkini, iri bebekler maaşallah senin bebeğine de canımHemen hemen aynı kilolarını, benim oglumda 3850 doğdu 2 aylıkken 6 kiloydu ama ebe 250 gr ı elbiseye saydi 5750 yazdi
Diş etlerini kaşımak hiç aklıma gelmedi. Eşimle şakalaşıyorum diş mi çıkarıyor diye. Eşim kızıyor bana 2 aylık çocuk diş mi çıkarır diye. İnşallah diş değildir. Ama ağzı sürekli köpük köpük, tükürüğü akıyor ağzından epey üstünü ıslatacak kadar.Canım diş yeri mi yapıyo acaba
alt disetlerini elinle kasıdiğında gülüyor mu? Çiş kaç kere yapıyor acaba?
Suya ihtiyacı olsa çok çiş yapmaz.
Her emzirmeden sonra değil canım
Çok terlerse günde bir belki 2kere
Kimi doktor kesinlikle verme diyor, kimi de yazın havalar sıcak olduğundan verin diyor. Ben de ne yapacağımı şaşırdım.Benim dr sakin verme su dedi
Sizde de üstünü ıslatacak kadar çok oluyor mu?Canım biz ayın 22 sinde 4 aylık olcsz pazartesi doktor kontrolümüz vardı dişle alakasi yok o salyaların dedi
Sizde de üstünü ıslatacak kadar çok oluyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?