• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
@guldanee
Kiz çocuklarıni 6.ay dolunca oturtulur
Erkekler 5.ayda sağdan soldan destekle yaslanarak oturabilir

sinirliportakal sinirliportakal
Bi bebek oturmak nedir tam bilmez bence de dik durup etrafi seyretmek isterse kafasını iyice kaldırır

LargeGemini LargeGemini benim kızımın da disetleri yambur yumbur ve boynu yok gidigi var boynu pisiyor
Kv diyor ki yastikla yatir da boynu uzasin?

@guldanee
Kiz çocuklarıni 6.ay dolunca oturtulur
Erkekler 5.ayda sağdan soldan destekle yaslanarak oturabilir

sinirliportakal sinirliportakal
Bi bebek oturmak nedir tam bilmez bence de dik durup etrafi seyretmek isterse kafasını iyice kaldırır

LargeGemini LargeGemini benim kızımın da disetleri yambur yumbur ve boynu yok gidigi var boynu pisiyor
Kv diyor ki yastikla yatir da boynu uzasin?
Tam tersiymiş yastıksız düz zeminde uzarmış boynu mantıken de öyle bence boynunun katları açılıyo yastıksızken :))

Ben hiç yastık kullanmadirmadim zaten 2-3yaşında ckendileri alıştılar bizden görerek
Annem de bizde kullanmamış boyunlarımız uzundur :) bide yastık kullananların omurgası yamuk oluyomuş öyle bi görsel var hatta nette en iyisi dümdüz yatırmak :) ben bazen emdikten sonra kusmasın diye başını yüksek tutuyorum sonra yine düz zemin :)

Annem de bizde kullanmamış boyunlarımız uzundur :) bide yastık kullananların omurgası yamuk oluyomuş öyle bi görsel var hatta nette en iyisi dümdüz yatırmak :) ben bazen emdikten sonra kusmasın diye başını yüksek tutuyorum sonra yine düz zemin :)
Bana da doktoru yatirirken başı yüksekte yatirin reflü olur yoksa demişti bende yastık kullaniyorum

Blueberrytimes Blueberrytimes bugün baya emzirdim maşallah :nazar: hergün böyle emzirseydim ayda 400 gr almazdı yavrum :KK43:
yastıksız yatırabilirsin bence artık ilk zamanlarda reflü olmayan çocuk sonradan olur mu ki? ben bide yüzüstü yatırıyorum doktor benmkini görse hep kusuyo dicek demekki :olamaz:

Bana da doktoru yatirirken başı yüksekte yatirin reflü olur yoksa demişti bende yastık kullaniyorum
Canım başının altına yastık koymak yerine yatağının altına bir şey koyarak yatağı eğimli hale getirebilirsin. Sanki daha sağlıklı olur gibi. Ben hep öyle yatırdım, bu sabah çıkardım. Artık eğimsiz dümdüz yatacak bakalım

Benim kiz masallah emiyor yalniz elini de emiyor eldiveni olmasina ragmen insallah bir sakincasi yoktur emzik tutturamadim biberonuda lansinoh icti sadece diger markalari almadi

Canim Mayıs annesinin diye hatırlıyorum seni. Yani bebeğin 3 aylık gibi olmalı. Yanlış hatırlamıyorsam kusura bakma :KK64: Eldiven demişsin de dikkatimi çekti.. Artık çok çok büyüdüler. Eldivene gerek yok hatta sakıncalı bile.. Şimdi ellerini keşfediyorlar, çok yakında uzanıp oyuncaklarını tutacaklar. Gelişimleri açısından eldivensiz olmalılar, çok önemli bu :KK39:

Benim kiz masallah emiyor yalniz elini de emiyor eldiveni olmasina ragmen insallah bir sakincasi yoktur emzik tutturamadim biberonuda lansinoh icti sadece diger markalari almadi

Canım emzik verirsen bazı emzikleri dilini doğru bastırarak vernek gerekiyor.damaga degiverince ogurebilir.

Ayrıca artık tırnaklarını sık sık kesip
Eldivenleri çıkarmak gerek
Gözünü cizmesin tirnagiyla yeter.
eline sen yanindayken ses yapacak buzdolabi poşeti falan tutturabilirsin.
Benim bebeğim 3haziranda doğdu 2gün bile eldiven takmadim.

Selam hanimlarr
Bir cok yeni uye var tanimicaktir beni muhtemelen
Eskiler buralarda mi:eğlence:
Bugun tam 3 aylik olduk ve bir kac gundur giderek artan cigliklarimiz var
Sanirim hosuna gidiyor bizim cadinin bagirdikca bagirasi geliyor
Sizlerde durum ne:anne:

Merhaba canim hatırladım seni
Haberalmak güzel
Herkes giremiyor artık bebişe kavuşunca
benimki daha yeni 2aylık oldu:)

Kızlar merhaba. Bir şey sorucam. Doktorlarınız bebeğinize su verip vermeme konusunda ne dedi? Ben ikidir sormayı unutuyorum :( kızım sadece anne sütü alıyor ama havalar da çok sıcak. Su da versem mi acaba ?

Kızlar merhaba. Bir şey sorucam. Doktorlarınız bebeğinize su verip vermeme konusunda ne dedi? Ben ikidir sormayı unutuyorum :KK43: kızım sadece anne sütü alıyor ama havalar da çok sıcak. Su da versem mi acaba ?

Canım aslında sadece anne sütü alıyorsa verilmez ama çok terliyorsa 1çay kaşığı ağzını islatacak kadar verebilirsin emzirdikten sonra

Çok susuz kalırsa bingildagi çöker
aklında bulunsun. Ordan anlarsın
Genelde ishal olursa olabiliyo

Back