- 6 Mart 2015
- 922
- 1.745
- 63
- 37
- Konu Sahibi CadiKazani
- #57.901
O zaman dönemsel bir şey. Doktorumuz yorum yapmadı benim de içimde hep bir şüphe kaldı.Cnm benim kizimda cok salyali üstunu islatack kadar oluyo her dk agiz mendili ile siliyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O zaman dönemsel bir şey. Doktorumuz yorum yapmadı benim de içimde hep bir şüphe kaldı.Cnm benim kizimda cok salyali üstunu islatack kadar oluyo her dk agiz mendili ile siliyorum
Blueberrytimes bugün baya emzirdim maşallah
hergün böyle emzirseydim ayda 400 gr almazdı yavrum
yastıksız yatırabilirsin bence artık ilk zamanlarda reflü olmayan çocuk sonradan olur mu ki? ben bide yüzüstü yatırıyorum doktor benmkini görse hep kusuyo dicek demekki[/QUOTE
Yastıkla yatırınca hiç kusma sorunu olmadı mide hastası olmaması için başını yüksekte tutun diyor doktoru. Annem bizde hep yastık kullanmış 4 kardeşiz hepimizin boyu 1.70 in üstünde
Can'ım 3. Ay gibi sende de var mıydı bu çığlık çığlığa durum. Memeyi emmeme falan 4. Ayda düzelir diyorlarHoşgeldin canım eskiler biraz geri çekildi, çocuklar doğdu bizim kızlar kayıp. Bizde 80 günlük olduk benim oglum çığlık atmiyor ama sevilince simariyor gülüyor, ele avuca gelir oldular artık sevdikce severim geliyor
Bende 1.aydan beri var, su an 2.5 aylik , ins gececek, kucagima aliyom emzikle uyutuyom, sonra emzigi cikarip memeyi veriyom agzina, geceleri emiyor, gunduzleri kavga dövüş, emmedigi icin uyimuyor gündüzleri, surekli mizmiz, qksam uykuyu tutturursa gece emiyor, uyuyor , buyuk insan gibi , cok şaşırıyorum :/Can'ım 3. Ay gibi sende de var mıydı bu çığlık çığlığa durum. Memeyi emmeme falan 4. Ayda düzelir diyorlar
Can'ım 3. Ay gibi sende de var mıydı bu çığlık çığlığa durum. Memeyi emmeme falan 4. Ayda düzelir diyorlar
Canm kaç kilo aldı peki doğduğundan beri?bizimki de bu ay çok mızmız ve kilo alımı azaldı da sebebini bulmaya çalışıyorumBende 1.aydan beri var, su an 2.5 aylik , ins gececek, kucagima aliyom emzikle uyutuyom, sonra emzigi cikarip memeyi veriyom agzina, geceleri emiyor, gunduzleri kavga dövüş, emmedigi icin uyimuyor gündüzleri, surekli mizmiz, qksam uykuyu tutturursa gece emiyor, uyuyor , buyuk insan gibi , cok şaşırıyorum :/
Bence çok iyi değil canm düz zeminde yatırman daha iyi olur dalınca yatağa alsan?pusette bu iste
2660 digdu , 2.5 aylik 5 kilo , cook mizmizz hemde, ilk ay 1300 almusti, sonra yavasladiCanm kaç kilo aldı peki doğduğundan beri?bizimki de bu ay çok mızmız ve kilo alımı azaldı da sebebini bulmaya çalışıyorum![]()
Benimki de aynı canm moralimi bozmak istemiyorum ama her tarttığımda moralim bozuluyo2660 digdu , 2.5 aylik 5 kilo , cook mizmizz hemde, ilk ay 1300 almusti, sonra yavasladi
Canım b büyük oğlumu dört aylık olana kadar gündüzleri çoğunlukla pusette yatırıyordum ama oğlumun boynu çoğunlukla kapalı olduğu için pusette egzama olmuştu ilk bebeğim olduğu için bilemedim kimsede birşey dememişti.kortizonlu üç tane kremin karışımı ile zor geçti egzama. Sen sürekli pusette yatırma istersen üstelik şimdi yaz günü hava çok sıcak boynu hava almalı.pusette bu iste
mrb kizlar
yaa benim cocugum.pusette yatiyor gunduzlri bi sakincasi var mi acaba
Bu dönem grciciymis ya istersen geceleri 2-3 saatte bir emzir gündüz ememedigini gece emsin bariBenimki de aynı canm moralimi bozmak istemiyorum ama her tarttığımda moralim bozuluyo![]()