• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Kızlar benimki iki aylık sizinkilerden küçük. Daha salya başlamadı.
Benimkiler 5aylıkken diş çıkardılar, diş hemen çıkmasa da disetleri gelişirken salya oluyor. Bunun bari geç çıksa dişleri. Diş çıkma zamanı huzursuzlukları geç baslasa keşke..

Blueberrytimes Blueberrytimes bugün baya emzirdim maşallah :nazar: hergün böyle emzirseydim ayda 400 gr almazdı yavrum :KK43:
yastıksız yatırabilirsin bence artık ilk zamanlarda reflü olmayan çocuk sonradan olur mu ki? ben bide yüzüstü yatırıyorum doktor benmkini görse hep kusuyo dicek demekki :olamaz:[/QUOTE
Yastıkla yatırınca hiç kusma sorunu olmadı mide hastası olmaması için başını yüksekte tutun diyor doktoru. Annem bizde hep yastık kullanmış 4 kardeşiz hepimizin boyu 1.70 in üstünde

Bence yastık kullanmakla boy arasında bir ilişki yok kızlar ya genetik daha çok etkili. Annem hepimizde kullanmış erkek kardeşlerim 1.90 dam fazla bizde 1.70 civarındayız Boğulma riski yüzünden yastık kullanmayın diyenler var omurilik boyun gelişimi için kullanmayın diyorlar ama bundan 5 sene önce de bebekleri yüzü koyun yatırın diyorlardı takiii allah muhafaza ani Bebek ölümü sendromuna kadar. O yüzden kesin öyledir böyledir diyemiyorum bizimki halinden memnun şimdilik.

Hoşgeldin canım eskiler biraz geri çekildi, çocuklar doğdu bizim kızlar kayıp. Bizde 80 günlük olduk benim oglum çığlık atmiyor ama sevilince simariyor gülüyor, ele avuca gelir oldular artık sevdikce severim geliyor
Can'ım 3. Ay gibi sende de var mıydı bu çığlık çığlığa durum. Memeyi emmeme falan 4. Ayda düzelir diyorlar

Can'ım 3. Ay gibi sende de var mıydı bu çığlık çığlığa durum. Memeyi emmeme falan 4. Ayda düzelir diyorlar
Bende 1.aydan beri var, su an 2.5 aylik , ins gececek, kucagima aliyom emzikle uyutuyom, sonra emzigi cikarip memeyi veriyom agzina, geceleri emiyor, gunduzleri kavga dövüş, emmedigi icin uyimuyor gündüzleri, surekli mizmiz, qksam uykuyu tutturursa gece emiyor, uyuyor , buyuk insan gibi , cok şaşırıyorum :/

8681065001281--4kopyad.jpeg

Bende 1.aydan beri var, su an 2.5 aylik , ins gececek, kucagima aliyom emzikle uyutuyom, sonra emzigi cikarip memeyi veriyom agzina, geceleri emiyor, gunduzleri kavga dövüş, emmedigi icin uyimuyor gündüzleri, surekli mizmiz, qksam uykuyu tutturursa gece emiyor, uyuyor , buyuk insan gibi , cok şaşırıyorum :/
Canm kaç kilo aldı peki doğduğundan beri?bizimki de bu ay çok mızmız ve kilo alımı azaldı da sebebini bulmaya çalışıyorum :(

Canım b büyük oğlumu dört aylık olana kadar gündüzleri çoğunlukla pusette yatırıyordum ama oğlumun boynu çoğunlukla kapalı olduğu için pusette egzama olmuştu ilk bebeğim olduğu için bilemedim kimsede birşey dememişti.kortizonlu üç tane kremin karışımı ile zor geçti egzama. Sen sürekli pusette yatırma istersen üstelik şimdi yaz günü hava çok sıcak boynu hava almalı.

mrb kizlar
yaa benim cocugum.pusette yatiyor gunduzlri bi sakincasi var mi acaba

Canım bence sakıncası yok şöyle ki reflu olmaz bari. Ben ilk kızımda 3ay kullandım. ikincide ve şimdikinde evde bebek arabası kullanıyorum hem reflu olmasın diye hem de bi işim varken yanımda olsun göreyim diye. Arabayı eğimli ayarda tutuyorum
Eğim açısı 25 veya 30 derece gibi

Kızlar bebeği terleyen var mı bu arada benimki emerken terliyor bir de son 2 gün hava çok sıcakti annem de inatla üstünü çok örtüyor gece bile terden sorto ensesi falan ustunu degistiriyorum kolları minik minik sanki alerji olmuş gibi kabarikli kızardı canım sıkıldı valla ya.ben örtmek dedikçe Üşüyordur diyip kalın kalın örtüyor kavga ettim m3 sonunda artık ortmuyoruz da biraz hafifler gibi oldu.
Isilik mi acaba offf

Back