• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Canım aslında sadece anne sütü alıyorsa verilmez ama çok terliyorsa 1çay kaşığı ağzını islatacak kadar verebilirsin emzirdikten sonra

Çok susuz kalırsa bingildagi çöker
aklında bulunsun. Ordan anlarsın
Genelde ishal olursa olabiliyo
Her emzirmeden sonra mı bir çay kaşığı vericem. Terliyor ama terlemeden daha fazla tükürüğü akıyor. Sürekli üstünü ıslatıyor

Her emzirmeden sonra mı bir çay kaşığı vericem. Terliyor ama terlemeden daha fazla tükürüğü akıyor. Sürekli üstünü ıslatıyor

Canım diş yeri mi yapıyo acaba
alt disetlerini elinle kasıdiğında gülüyor mu? Çiş kaç kere yapıyor acaba?
Suya ihtiyacı olsa çok çiş yapmaz.

Her emzirmeden sonra değil canım
Çok terlerse günde bir belki 2kere

Kuzlar biz gittk bugün hastaneye doktora bezini ıslatmıyo çok dedim enfeksiyon mu acaba dedim kontrol etti kilosuna baktı ve kızım sadece 400 gr almış direk mamaya başlıyoruz dedi.ben sütüm olduğunu sağınca gayet çıktığını söyledim o Zaman sağ ver emzirme dedi.ben inatla bırakır ama filan diye üstüne gittim o zmn emzirmeye çalış yine 15 gün sonra bakalım dedi ve çocuk gelişim uzmanına yönlendirdi ona kilosunun az olduğunu kızımın emmek istemediğini memeyle oynadığını anlattım o ise bu zamanlarda bazı bebeklerin böyle yaptığını ısrarla emzirmemi yoksa emmeyi bırakabilceğini söyledi sütü sağıp verrsen de kaşıkla vermeye çalış dedi.kızım 6dan 9a kadar inatla emmedi hastanede de yorulunca arabada yarı uykulu baya emdi şimdi ben de biraz dinlencm sonra ısrarla emzirmeye devam.ayrıca bir tablo var orda kilo be boyu normal çıkıyomuş uzman panik yapck birşey olmadığını söyledi inşallah atlatırız bugünleri de..
Canim benimkide emmiyo istemiyo, kavga ediyo memeyke. Yuruyerek sallayarak uyurken emxiriyorum. Farkında olmadan emiyor. 4. Ayda gecermis bu durum,

Arkadaslar bu sabah 5e dogru sutumu sagip biberona koydum dondurucuya degilde asagi bolume koydum bigün vericem sıkinti olurmu dolaptan çıkarır cikarnaz veriyonuzmu

Yok canım sutu biberona koy, cezveyle su isit biberon u cezveye oturt anne sütü ısisina gelince ver ben öyle yapiyom

Selam hanimlarr
Bir cok yeni uye var tanimicaktir beni muhtemelen
Eskiler buralarda mi:eğlence:
Bugun tam 3 aylik olduk ve bir kac gundur giderek artan cigliklarimiz var
Sanirim hosuna gidiyor bizim cadinin bagirdikca bagirasi geliyor
Sizlerde durum ne:anne:

Hoşgeldin canım eskiler biraz geri çekildi, çocuklar doğdu bizim kızlar kayıp. Bizde 80 günlük olduk benim oglum çığlık atmiyor ama sevilince simariyor gülüyor, ele avuca gelir oldular artık sevdikce severim geliyor

Kızlar benim göğüslerimin siyah kısımları yer yer morarmaya başladı, oğlumun dudakları çok güçlü demekki nasıl emiyorsa morartiyor sizdede varmı böyle durum

Bana da doktoru yatirirken başı yüksekte yatirin reflü olur yoksa demişti bende yastık kullaniyorum

yastik kullanmayin..reflu yatagi alin ya da besiginin basini koydugu tarafi ayaklarina kitap dergi bisey koyarak yukseltin yatagi egimli hale getirin. Bizde de reflu var ve uygun olanin bu oldugunu soyledi doktorumuz. Yastik kullanmak omirilik acisindan iyi degil

Canım diş yeri mi yapıyo acaba
alt disetlerini elinle kasıdiğında gülüyor mu? Çiş kaç kere yapıyor acaba?
Suya ihtiyacı olsa çok çiş yapmaz.

Her emzirmeden sonra değil canım
Çok terlerse günde bir belki 2kere
Diş etlerini kaşımak hiç aklıma gelmedi. Eşimle şakalaşıyorum diş mi çıkarıyor diye. Eşim kızıyor bana 2 aylık çocuk diş mi çıkarır diye. İnşallah diş değildir. Ama ağzı sürekli köpük köpük, tükürüğü akıyor ağzından epey üstünü ıslatacak kadar.
Çiş çok yapıyor 2 saatte bir neredeyse bezi doluyor.

Kızlar yastık demişsiniz ben 40 ı çıktıktan sonra hep yastık kullandım, benim oğluma boyun egriliginden supheleniyor drlar, yastiksiz yatirinca boynunu eğri tutuyor, yastıkta daha düzgün duruyor. Bana yastık daha mantikli geldi, zaten yastıkta o kadar büyük olmuyor incecik bişey

Back