• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Kuzlar biz gittk bugün hastaneye doktora bezini ıslatmıyo çok dedim enfeksiyon mu acaba dedim kontrol etti kilosuna baktı ve kızım sadece 400 gr almış direk mamaya başlıyoruz dedi.ben sütüm olduğunu sağınca gayet çıktığını söyledim o Zaman sağ ver emzirme dedi.ben inatla bırakır ama filan diye üstüne gittim o zmn emzirmeye çalış yine 15 gün sonra bakalım dedi ve çocuk gelişim uzmanına yönlendirdi ona kilosunun az olduğunu kızımın emmek istemediğini memeyle oynadığını anlattım o ise bu zamanlarda bazı bebeklerin böyle yaptığını ısrarla emzirmemi yoksa emmeyi bırakabilceğini söyledi sütü sağıp verrsen de kaşıkla vermeye çalış dedi.kızım 6dan 9a kadar inatla emmedi hastanede de yorulunca arabada yarı uykulu baya emdi şimdi ben de biraz dinlencm sonra ısrarla emzirmeye devam.ayrıca bir tablo var orda kilo be boyu normal çıkıyomuş uzman panik yapck birşey olmadığını söyledi inşallah atlatırız bugünleri de..
Canım benim bildiğim idrar enfeksiyonu da iştahsızlığa neden olduğundan kilo alımını azaltabiliyor. Doktor neden idrar tahlili istememiş anlamadım. Kaç günde kaç kilo almış peki?

9 mayıs canm kızımın doğumu.inşallah canm üzmesinler annelerini güzel güzel beslensinler :dua:
Hastane işi her türlü zor Allah muhtaç etmesin yokluğunu da göstermesin..
Benmki de sevmiyodu ama gazı için çok uğraşıyoduk şimdi iyice daldığında yatırıveriyorm yüzüstü pırtlatıp devam ediyo uyumaya :nazar: tam dönemiyo hala ama yakındır kolunu bi kurtarsa dönecek sıpa :KK46:

Kızlar sizin bebekleriniz de uykusunda geriniyor mu yani sırtını dinlendirmeye çalışıyor gibi.benimki bu ara çok yapıyor acaba bir yeri mi ağrıyor :KK43:
Canım benim kızım uykudan uyanırken çok yapıyor. Özellikle yüz üstü yattığı zaman çevirdiğimde inanılmaz geriniyor :) annem büyüdüğü için yapıyor demişti. Ne kadar doğru bilmiyorum.

Canım benim bildiğim idrar enfeksiyonu da iştahsızlığa neden olduğundan kilo alımını azaltabiliyor. Doktor neden idrar tahlili istememiş anlamadım. Kaç günde kaç kilo almış peki?
Evet ben de öyle okudum canm ama ateş yok kızarıklık yok idrar yaparken ağlamalar yok galiba ondan istemedi sormadı da gerçi :/ işte 9unda 3 aylık olcaz ve sadece 400 gr almışız..aşıdan sonraki 8 gün huysuzdu gündüzleri uyumadı kilo da almadı sonraki iki hafta iyiydik o ara aldı 400 gr şimdi de meme reddi başladı yine durdu kilo alımımız :(

Benimki emmediğinde gayet Mutlu ya emzirmeye çalışırken etrafa bakıyo benle göz göze gelirse sırıtıyo :)) bi uykusu gelince hiç durmuyo o da açlıktan uyuyamıyo ama ağlarken de memeyi almıyo resmen kısır döngü..benmki de 3-4 saat bazen 2 saat Değişiyo moduna göre..kilosu 5900 çıktı biz de 86 günlüğüz..ay evet başlasınlar artık şu ek gıdaya da rahat edelim ya açlıktan mı ağlıyo uykusuzluktan mı hasta mı kafayı yemezsek iyi :KK51:
Aynı benim kız :)

Evet canım aynı yazdığım gibi uykudan uyanırken çok yapıyor özellikle sanki vücudunu rahatlatmak için eller hep yüzde zaten :)
Canim geriniyo derken tam neyden bahsettiğini anlamadim ama benim kızimda bi aralar sürekli hani yatakta yada gunun ilk saatlerinde kendimizi gevsetir kollarimizi tuaf hareketler yapip :KK76:

rahatlaattmaya calisiriz ya oyle yapiyo birde arada elleriyle kafasi yuzuyle savasiyo anlamiyom niye boyle yapiyo ama bizde boyle durumlara

Bizde birde isilik peoblemi var tekrarliyo ayda bir defa mutlaka oluyo sicaklardan danirim birde kızimin boynu yok babasi gibide gıdığı var :KK48: buyuzden gıdık ve yakasi cok yaposik oldugu icin oradaada isilik olmuş cok hassas bi cildi var

Kızlar azönce bu kolyem aklıma geldi taa lisedeyken aldığım kolyenin bugün işime yarıcağını düşünmezdim :) emzirmeye çalışıyordum yine azcık emdi bıraktı ve ben kolyeyi takıp geldim elini kolyeye koydum dikkatini çekti ve önce emdiği kadar emdi yine buna da şükür ben Mutlu oldum en azından :)

Eklentiler

• image.jpeg
    image.jpeg
    51,9 KB · Görüntüleme: 59
Öyle oluyo canm çalkalamak lazım ama ben 24 saat içinde tüketilmeli diye hatırlıyorum acaba bızluktan çıkarıp çözdüğünde mi 24 saatti?
Evet canım buzluktan çıktıktan sonra 24 saat kalabiliyor. Çalkalamayı da çok hafif yapmak gerekiyormuş. Sütün içindeki bir şey (hatırlayamadım ne olduğunu) çalkalamada zarar görüyormuş.

Evet ben de öyle okudum canm ama ateş yok kızarıklık yok idrar yaparken ağlamalar yok galiba ondan istemedi sormadı da gerçi :/ işte 9unda 3 aylık olcaz ve sadece 400 gr almışız..aşıdan sonraki 8 gün huysuzdu gündüzleri uyumadı kilo da almadı sonraki iki hafta iyiydik o ara aldı 400 gr şimdi de meme reddi başladı yine durdu kilo alımımız :KK43:
Galiba bu dönem emzirmede böyle bir sıkıntı oluyor. Bizim de belli olmuyor çünkü. Bazen çok iştahlı emiyor bazen de çok zor tutturabiliyorum memeyi. Aç olduğunu da biliyorum yine de almak istemiyor bazen. Ayakta yürürken sallaya sallaya tutturuyorum sonra oturuyorum.

Canim bende emzik agzina veriyom bir iki sn emiyo hemen yavaşca cikarip memeyi veriyom biraz emip birakiyo yine emzik ile kandirip meneyi veriyom sende bi dene istersen
Kızlar azönce bu kolyem aklıma geldi taa lisedeyken aldığım kolyenin bugün işime yarıcağını düşünmezdim :) emzirmeye çalışıyordum yine azcık emdi bıraktı ve ben kolyeyi takıp geldim elini kolyeye koydum dikkatini çekti ve önce emdiği kadar emdi yine buna da şükür ben Mutlu oldum en azından :)

Kuzlar biz gittk bugün hastaneye doktora bezini ıslatmıyo çok dedim enfeksiyon mu acaba dedim kontrol etti kilosuna baktı ve kızım sadece 400 gr almış direk mamaya başlıyoruz dedi.ben sütüm olduğunu sağınca gayet çıktığını söyledim o Zaman sağ ver emzirme dedi.ben inatla bırakır ama filan diye üstüne gittim o zmn emzirmeye çalış yine 15 gün sonra bakalım dedi ve çocuk gelişim uzmanına yönlendirdi ona kilosunun az olduğunu kızımın emmek istemediğini memeyle oynadığını anlattım o ise bu zamanlarda bazı bebeklerin böyle yaptığını ısrarla emzirmemi yoksa emmeyi bırakabilceğini söyledi sütü sağıp verrsen de kaşıkla vermeye çalış dedi.kızım 6dan 9a kadar inatla emmedi hastanede de yorulunca arabada yarı uykulu baya emdi şimdi ben de biraz dinlencm sonra ısrarla emzirmeye devam.ayrıca bir tablo var orda kilo be boyu normal çıkıyomuş uzman panik yapck birşey olmadığını söyledi inşallah atlatırız bugünleri de..
Canım kızın kaç aylık kaç kilo oldu.aç olsa durmaz ağlar sürekli.

Arkadaşlar resim dosyasi yüklenmiyo neden sizce bebegimin diş etleri cok kotu olmuş kopek dıslerinin olacağı yer beyaz beyaz küçük topurcuklar oluşmuş:KK12:

Back