- 5 Ağustos 2014
- 3.767
- 8.611
- 358
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #57.861
Zaten sağdığımda süt var canm ama kızım emmek istemiyordu bugün baya acıktırıp uyumak üzereyken emziriyorum 3 saatte bir filan oluyo bakalım 15 gün de böyle devam etcm toparlck mı görcez..Canım kızın kaç aylık kaç kilo oldu.aç olsa durmaz ağlar sürekli.
Pamukçuk değil dimi o damaklara dudaklara kadar bulaşabiliyormuş çünkü
Tam tersiymiş yastıksız düz zeminde uzarmış boynu mantıken de öyle bence boynunun katları açılıyo yastıksızken :))@guldanee
Kiz çocuklarıni 6.ay dolunca oturtulur
Erkekler 5.ayda sağdan soldan destekle yaslanarak oturabilir
sinirliportakal
Bi bebek oturmak nedir tam bilmez bence de dik durup etrafi seyretmek isterse kafasını iyice kaldırır
LargeGemini benim kızımın da disetleri yambur yumbur ve boynu yok gidigi var boynu pisiyor
Kv diyor ki yastikla yatir da boynu uzasin?
Tam tersiymiş yastıksız düz zeminde uzarmış boynu mantıken de öyle bence boynunun katları açılıyo yastıksızken :))
Annem de bizde kullanmamış boyunlarımız uzundur :) bide yastık kullananların omurgası yamuk oluyomuş öyle bi görsel var hatta nette en iyisi dümdüz yatırmak :) ben bazen emdikten sonra kusmasın diye başını yüksek tutuyorum sonra yine düz zemin :)Ben hiç yastık kullanmadirmadim zaten 2-3yaşında ckendileri alıştılar bizden görerek
Ay emsinler diye takdik üzerine takdik geliştiriyoruzCanim bende emzik agzina veriyom bir iki sn emiyo hemen yavaşca cikarip memeyi veriyom biraz emip birakiyo yine emzik ile kandirip meneyi veriyom sende bi dene istersen
Bana da doktoru yatirirken başı yüksekte yatirin reflü olur yoksa demişti bende yastık kullaniyorumAnnem de bizde kullanmamış boyunlarımız uzundur :) bide yastık kullananların omurgası yamuk oluyomuş öyle bi görsel var hatta nette en iyisi dümdüz yatırmak :) ben bazen emdikten sonra kusmasın diye başını yüksek tutuyorum sonra yine düz zemin :)
Ay emsinler diye takdik üzerine takdik geliştiriyoruz
Canım başının altına yastık koymak yerine yatağının altına bir şey koyarak yatağı eğimli hale getirebilirsin. Sanki daha sağlıklı olur gibi. Ben hep öyle yatırdım, bu sabah çıkardım. Artık eğimsiz dümdüz yatacak bakalımBana da doktoru yatirirken başı yüksekte yatirin reflü olur yoksa demişti bende yastık kullaniyorum
canım bebeğin kaç aylık?Benim kiz masallah emiyor yalniz elini de emiyor eldiveni olmasina ragmen insallah bir sakincasi yoktur emzik tutturamadim biberonuda lansinoh icti sadece diger markalari almadi
Ankara'da doğum yaptım. Bebeğim 3.800 doğdu. 2.ayda 6 kg civarındaydıAy ne guzel nerde doğum yaptin cnm ben istanbulda birde bebegin şuan boy ve kilosu ne kadar annesi
Benim kiz masallah emiyor yalniz elini de emiyor eldiveni olmasina ragmen insallah bir sakincasi yoktur emzik tutturamadim biberonuda lansinoh icti sadece diger markalari almadi
Benim kiz masallah emiyor yalniz elini de emiyor eldiveni olmasina ragmen insallah bir sakincasi yoktur emzik tutturamadim biberonuda lansinoh icti sadece diger markalari almadi
Selam hanimlarr
Bir cok yeni uye var tanimicaktir beni muhtemelen
Eskiler buralarda mi
Bugun tam 3 aylik olduk ve bir kac gundur giderek artan cigliklarimiz var
Sanirim hosuna gidiyor bizim cadinin bagirdikca bagirasi geliyor
Sizlerde durum ne
Kızlar merhaba. Bir şey sorucam. Doktorlarınız bebeğinize su verip vermeme konusunda ne dedi? Ben ikidir sormayı unutuyorumkızım sadece anne sütü alıyor ama havalar da çok sıcak. Su da versem mi acaba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?