- 6 Mart 2015
- 922
- 1.745
- 63
- 37
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #57.681
Bizim de daha ilk günler yüzünde isilik olmuştu. On günlük falandı sanırım. Doktor şampuanı sordu, sebamed dedim. İyi o dedi. Çok mu öpüyorsunuz yüzünden öpmeyin dedi. Hiç öpmüyorduk halbuki. Krem verdi bir hafta on günü buldu tamamen geçmesi. İnş çabucak geçer sizinki.Canim ben kizimi daha 40 dan sonra ince giydiriyom suan bile kolsuz badi var ve sadece corap bebegi cok sicak alistirirsak sonra her ince giydirdigimizde hasta olur ama sanirim hassas cildi var gerci sadece yuzunde isilik olusuyo ama
kışın merkezi sistem çok rahat ettik :) ya sorma gazını çıkarmak için sarıldığımda durdursunlar zamanı biz kalalım öyleOh tam yazlık evmiş o zmn. İnş kışın da sıcak olur .
Yavrum kıyamam ya. Şuanki halleri çok güzel insan zmn dursun istiyor ama böyle zamanlarda da derdini ağrısını sızısını anlatacak yaşta olsalar keşke diyor.
Eki Görüntüle 1864588
Blueberrytimes
Canım böyle ışte. Bahçede her koca taşın altından çıkıyor zaten.
Ilaçlamak gerek gerçekten
Sağol canm inşallah geçer dediğin gibi Bebek olunca zaten dar zamanda uyanır mı endişesiyle olduğu için normal demek ki
Bizde de olmuştu sudocrem kullandım geçtiBizim de daha ilk günler yüzünde isilik olmuştu. On günlük falandı sanırım. Doktor şampuanı sordu, sebamed dedim. İyi o dedi. Çok mu öpüyorsunuz yüzünden öpmeyin dedi. Hiç öpmüyorduk halbuki. Krem verdi bir hafta on günü buldu tamamen geçmesi. İnş çabucak geçer sizinki.
Ya ben kocamdan çok utandım ilk olacağında o da inanamadı neden utandığıma ben de inanamadım ama anca anca atıyorum üstümdenAy ben oglumdan çok utanıyorum ya, daha hic olmadı bizim, eşimde aynı düşüncede demekki teklif bile etmedi
Tatlı geceler hepinize topige uzun zamandır ugriyorum mayıs 9 annesiyim bende şimdi kardes geliyor oglusuma ınş çin takvimine baktinizmi oglumda dogru çıkmıştı bunda kız gözüküyor.Sizlerin ?
Ay tarantula midir nedir bu ya gerçekten de çok korkunç allah muhafaza yani.canim bahçeyi ihmal etmeyin valla ben türkiyede hiç böyle birşey görmedim sanki tropik ülkelerde olur gibime geliyor ankaradayim canım ben.Ay bu resmen tarantula, zehirli olur bunlar, hangi sehirdesin canım turkiye de varmı bunlardan
Canim baktımda 2014 mayıs annesiymissin yanlış yazdın galibaTatlı geceler hepinize topige uzun zamandır ugriyorum mayıs 9 annesiyim bende şimdi kardes geliyor oglusuma ınş çin takvimine baktinizmi oglumda dogru çıkmıştı bunda kız gözüküyor.Sizlerin ?
Ay bu resmen tarantula, zehirli olur bunlar, hangi sehirdesin canım turkiye de varmı bunlardan
Günaydın :) biz başından beri prima kullanıyoruz ıslak mendil bikaç tane kullandım en son sleepy de kaldık memnunuz.bez markasını sürekli değiştirmek pişik yapıyomuş bu arada belirtmeden geçmiyimGunaydinn hanimlar
bebeklerinize hangi bez ve islak mendil kullaniyorsunuz bir turlu memnun kalamadim bez ve islak mendillerden
Bez prima premium care ıslak mendil uny baby yeni doğan çok şükür hiç pisik olmadı yanlız ıslak mendili altına çok kaka yapınca şöyle bir silmek için kullanıyorum peşinden poposunu yıkıyorum çiş yaptığında da sıklıkla normal pamugü ıslatıp diliyorumGunaydinn hanimlar
bebeklerinize hangi bez ve islak mendil kullaniyorsunuz bir turlu memnun kalamadim bez ve islak mendillerden
Gunaydinn hanimlar
Öldürmeden önce video çekmiştim ordan ekran görüntüsü aldım. paspasin üzerinde kahverengi. Paylaştığım önceki resim inyernettendi ama aynısı yani. Buralar çok nemli. Hatay dörtyol. Burda Muz kivi avakado bile yetişiyorAy tarantula midir nedir bu ya gerçekten de çok korkunç allah muhafaza yani.canim bahçeyi ihmal etmeyin valla ben türkiyede hiç böyle birşey görmedim sanki tropik ülkelerde olur gibime geliyor ankaradayim canım ben.
Gunaydinn hanimlar
Canim baktımda 2014 mayıs annesiymissin yanlış yazdın galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?