2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Kızlar iyi akşamlar ya ayıptır söylemesi benm ilişki sırasında canm yanıyo :KK43: sonraki günler de kırmızı pembe akıntım oluyo 2-3 gün bi sıkıntı mı acaba bu?sezeryan oldu doğumum..
Canım lohusa kuruluğu mu ne deniyor. İslak olmayınca acio. Zamanla geçer umarim

Herkes kilo derdine düşmüş ben gibi iyi yalniz degilim 2nci aydan sonra depresiyormuss bu kilo sorunu ki oyle gorunuyo..
Ben bebisden fırsat bulursam mekik cekiorum beslenmemi bir haftaya kadar kismiyordum ama artik zamani geldigini düşünüp dikkat etmeye karar verdim..
Sabahlari kahvaltiyi torpilli yapiorum en onemli öğün bence diger ogunlerde ekmek yemiyorum aksamlari özellikle olabildiğince kalorisi düşük seyler yemeye calsiorum ama beslenme kalitemide dusurmemeye calisiorum (semziotu kabak gibi)

58 ile hamile kalmıştım 79 kilo ile doğuma gittim
Doğumdan sonra 73 şimdi de 65 kiloyum bi 10kilo daha versem super olur

Bol su icmek. Ve bolbol emzirmek şart..

Sağol canm inşallah geçer dediğin gibi Bebek olunca zaten dar zamanda uyanır mı endişesiyle olduğu için normal demek ki :KK23::oops:
Canım kuruluk nedeniyle oluyorsa ilişki için kayganlaştırıcı jel öneririm. Ben zamanında çok çekmiştim. Canım acıdıkça kuruluk da artıyor canım daha da yanıyordu. Kurtarıcım olmuştu.

Canim bende 11 mayista dogum yaptim sen guzel kilo vermişsin

Sebamed şampuan kullaniyom cnm ve hergun banyo yaptiriyom yapmadigim gun yok nerdeyse istanbul cok sicak ve ısilik geciyo iki hafta sonra tekrar yenileniyo

Ben ekmeği sadece kahvaltida tuketiyorum ejmeksiz kahvalti yapamıyorum bol su iciyorum ama 80de sabit kaldi kilolar

Gercekten 9 ayda alinan kilo 3 ayda cok zor ama gobek cok cirkin gozukuyo sizdede mi oyle arkadaşlar 5 aylik hamile gibiyim :(

Telefondan yazdigim icin birkerede alinti yaptim insallah karisiklik olmamistir
Canım 10 mayısta doğum yaptım beklenen günden iki hafta önce doğum yaptım.

Canım banyosunda şampuan ne kullanıyorsun? Alerji yapıyor olabilir. Bir de terinin üzerinde korumasına izin verme. Terlediyse hemen bir su dök şampuan kullanmasan da olur. Banyo yaptıramıyorsan o an badisini değiştirebilirsin

Sütü en çok bol su içmek arttırıyor bence ben 1 yumurta peynir domates salatalık yiyorum ekmek hiç yemiyorum 13 kilo verdim eski kiyafetlerimin bazisi oluyor bazisi olmuyor ama bol su ve şekersiz komposto tavsiye ederim

Bizde vardi oyun halisi buyuk kizimdan kalmisti Tiny Love marka pembe bisey muzikli aleti ise yaramaz, oyuncaklar alip asiyorum, ama oyun halisini siddetle tavsiye ediyorum , gunde minimum yarim saat yatiriyorum. Sirt ve boyun kaslarinin gelismesine cok yardimci oluyor.

Kızlar kayganlastirici olarak yoğurt kullanıp ilişki ye giren oluyormuş hiç duydunuz mu ya da denediniz mi?

Hatta bazı doktorlar vajinasinda enfeksiyon olanlara vajinaya veya pede yoğurt sürdürüyormuş, hiç değilse bol yoğurt tukettiriyormuş, çünkü yararlı bakteriler çoğalıyormuş..

Canim bende 11 mayista dogum yaptim sen guzel kilo vermişsin

Sebamed şampuan kullaniyom cnm ve hergun banyo yaptiriyom yapmadigim gun yok nerdeyse istanbul cok sicak ve ısilik geciyo iki hafta sonra tekrar yenileniyo

Ben ekmeği sadece kahvaltida tuketiyorum ejmeksiz kahvalti yapamıyorum bol su iciyorum ama 80de sabit kaldi kilolar

Gercekten 9 ayda alinan kilo 3 ayda cok zor ama gobek cok cirkin gozukuyo sizdede mi oyle arkadaşlar 5 aylik hamile gibiyim :KK43:

Telefondan yazdigim icin birkerede alinti yaptim insallah karisiklik olmamistir

Şampuan bizim de aynı. Askılı badi giydiriyorum. Gece ise kısa kollu badi. Kapı cam açıyoruz efil efil estiriyoruz. Bir tek cereyanda kalmamasına dikkat ediyorum. Ama bugün inanılmaz sıcak :(

rulem rulem daha önce hiç kuruluk yaşamamıştım o yüzden bilmiyorum canm ama önerini dikkate alıcm sonraki günler kanlı akıntım oluyo çünkü ilk defa yaşıyorum böyle bişeyi :(
ayrıca biz ankarada yaşıyoruz pencerelerim kapalı kızımda da çorap uzun alt kısa kollu üst var ben de aynı öyle giyiniyorum :)

rulem rulem daha önce hiç kuruluk yaşamamıştım o yüzden bilmiyorum canm ama önerini dikkate alıcm sonraki günler kanlı akıntım oluyo çünkü ilk defa yaşıyorum böyle bişeyi :KK43:
ayrıca biz ankarada yaşıyoruz pencerelerim kapalı kızımda da çorap uzun alt kısa kollu üst var ben de aynı öyle giyiniyorum :)
Canım yanmıyor musunuz öyle :skandal:
İki hafta önce ankaradaydım, yine sadece badi giydirdim. Ayağına da çorap. Ama bugün kızıma çorap bile giydirmedim. Bacaklarını öpüyorum sıcacık :) Doktor siz nasılsanız bebeğiniz de aynı dedi. Demek ki sizinki de öyle normal :)

Canım yanmıyor musunuz öyle :skandal:
İki hafta önce ankaradaydım, yine sadece badi giydirdim. Ayağına da çorap. Ama bugün kızıma çorap bile giydirmedim. Bacaklarını öpüyorum sıcacık :) Doktor siz nasılsanız bebeğiniz de aynı dedi. Demek ki sizinki de öyle normal :)
dışarısı sıcak gerçekten ama bizim ev çok serin bu evde ilk yazımız bizim bide çok memnun kaldım ya :)) doğrudur canım bebekler sıcaktan da huysuzluk yapabiliyo bide.ben çok sıcak olunca çorabını çıkardım dün sabah o da koltuğa sürte sürte tırnağını acıtmış resmen ayak baş parmağı tırnak batması gibi bişiy olmuş çok üzüldüm bunu da aklıma geldi anlattım :D çok laftan lafa geçerim böyle :halay::süslü:

Canim ben kizimi daha 40 dan sonra ince giydiriyom suan bile kolsuz badi var ve sadece corap bebegi cok sicak alistirirsak sonra her ince giydirdigimizde hasta olur ama sanirim hassas cildi var gerci sadece yuzunde isilik olusuyo ama
Şampuan bizim de aynı. Askılı badi giydiriyorum. Gece ise kısa kollu badi. Kapı cam açıyoruz efil efil estiriyoruz. Bir tek cereyanda kalmamasına dikkat ediyorum. Ama bugün inanılmaz sıcak :KK43:

Canim benim kızimin ayaklari hep soguk ve ayak alti terliyo niye acaba hiç coraplarini cikartmiyom bu yuzden corapsiz buz kesiyo
dışarısı sıcak gerçekten ama bizim ev çok serin bu evde ilk yazımız bizim bide çok memnun kaldım ya :)) doğrudur canım bebekler sıcaktan da huysuzluk yapabiliyo bide.ben çok sıcak olunca çorabını çıkardım dün sabah o da koltuğa sürte sürte tırnağını acıtmış resmen ayak baş parmağı tırnak batması gibi bişiy olmuş çok üzüldüm bunu da aklıma geldi anlattım :KK70: çok laftan lafa geçerim böyle :halay::süslü:

Canim benim kızimin ayaklari hep soguk ve ayak alti terliyo niye acaba hiç coraplarini cikartmiyom bu yuzden corapsiz buz kesiyo
ben de dün ondan çıkardım baktım terlemiş çıkardım dediğin gibi bi süre sonra buz gibi olmuştu..ben de çıkartmıyorum o yüzden çıkartırsam da eşofman altı uzun oluyo ayağına indiriyorum yine kapalı kalıyo binevi..herlde sadece başlarından ve ayaklarından terleyebiliyo bebişlerimiz :))

dışarısı sıcak gerçekten ama bizim ev çok serin bu evde ilk yazımız bizim bide çok memnun kaldım ya :)) doğrudur canım bebekler sıcaktan da huysuzluk yapabiliyo bide.ben çok sıcak olunca çorabını çıkardım dün sabah o da koltuğa sürte sürte tırnağını acıtmış resmen ayak baş parmağı tırnak batması gibi bişiy olmuş çok üzüldüm bunu da aklıma geldi anlattım :KK70: çok laftan lafa geçerim böyle :halay::süslü:
Oh tam yazlık evmiş o zmn. İnş kışın da sıcak olur .
Yavrum kıyamam ya. Şuanki halleri çok güzel insan zmn dursun istiyor ama böyle zamanlarda da derdini ağrısını sızısını anlatacak yaşta olsalar keşke diyor.

Back