2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Annem bebekler karanlikta korkar hep ısik acik kalsin dediginden beri işiği hic kapamiyorum ben
Canim bende gece uykusunu doğduğundan beri loş ışıkta alıştırdım maşallah gece ve gündüzu ayırt ediyor beşiğine götürüp gece lambasını yakınca uyku vakti olduğunu anlıyor :)

Kızlar ben doğumdan önce çok adet ağrısı çekerek geçirirdim adetlerimı ilk gün zaten majezik içmeden duramazdim. Diyeceğim o ki doğum bu ağrıları gecirirmis nitekim ilk adetimi oldum yoğun olmasına rağmen acı çekmedimkramp vs. . Ben sezeryan oldum diolar ki normal yapanların olmazmis ağrı sezeryanlilar gene çeker mis . É ben de olmadım dedim de ilkten olmaz sonra olur dedielr .
Doğru mü ya :KK43: o agrilari yaşamak istemiom bennn

Ya ben biomiyodum hic gece işigi sondurmedim cokmu gec kaldim acaba 81 günluk olduk birde arkadaslar hangi durumlrda bebeginize calgolu veriyonuz ateş haric
Ben dikkat etmeme ragmen 80 kilodan inemedim ayrica kurban bayramı dan bir hafta kardesimin dugunu var memlekete gidicem oyuzden moralim bozuluyo bu kilolara
Son olarakta şunu soýliyim bebegimi hergun yikamama ragmen sadece kolsuz bady giudirmeme ragmen cok sık isilik oluyo bugun yine olmus neden böyle oluyo anlamiyirum bi oneriniz varmi
Birde aarakdaslar bisey farkettim bebegim huysuz oldugunda bebek gülme muzigi actigimda sakinleşiyo siZde deneyin zor zamanlarda
İlk günler ışık açık yatırdım sonra ben de gece karanlıkta yatırmaya başladım düzen oluşması ve büyüme hormonundan yararlanın diye... Sadece 15/20 gün ışık açıkta yattı...

Ben hiç dikkat etmedim yahu . Genelde Los isikta hani gece lambali yatio gündüz de zaten ışık ta yatio. Ama bebeklerin geceyi gündüz ü ayırt etmeleri için önemlimış bu ışık olayi

Böcekler ışık açılınca kacar ki ..etrafa kaçıs kaçış olurlardı . Ay allahım korusun gelmesin yavrularina bocukler

Su bi kaç gün yürüyorum nasıl aciii bacakalarim. Spor şart valla. Ay ben bi de likir likir kola iciyorm hem şeker hem de emzirenler icmemeli mis bilmiodum.
Hoş öğrendim birakir miyim içmeyi . Hayır. Engel olabilsem zaten kendime . Kahvaltı da şu nutella li ekmeği birakirdim. Hele ki bi çay saati yapıorum ki dillere destan çay in yanına allah ne verdiyse abur cubur . En son 76 kilo dum . Evime gidince tartimda tartiliyim bari. Belki vermişimdir .

Canim bende gece uykusunu doğduğundan beri loş ışıkta alıştırdım maşallah gece ve gündüzu ayırt ediyor beşiğine götürüp gece lambasını yakınca uyku vakti olduğunu anlıyor :)

Arkadaslar kahvaltida neler yiyosunuz merak ediyorum benmi cok abartıyorum acaba sütüm olsun die 3 dilim ekmek kaşar tereyaği kaymak 4 adet zeytin arada yumurta yerim bazen domates birde iki fincan şekerli çay lutfen yardim 3din acaba bu yuzden mi kilo veremiyorum ama kahvaltimi guzel Yapmazsam sütüm az olur kafam karışık ya:işsiz:
Canım benim kahvaltıda yediğim seninkinin yanında iki katı nerdeyse ha birde öğün aralarında tatlı çerez meyve artık ne bulursam atıyorum ağzım doğumdan sonra daha zayıftım neyse işe başlayınca veririm kiloları yürüyerek işe gidip geleceğim hiç olmazsa günde 20 giderken 20 gelirken 40 dakika yürümüş olurum.ben doğumdan önce 62 kilo idim 82 ile doğuma girdim şuan 68 kiloyum boyum 167.

Boyumuz ayni hamillelikte aldigimiz kilo sayisi ayni sen 12 kilo vermissin ben 8 suan senin kilon benim hamile olmadan onceki kilomdu insalllah bende gorurum o gunleri bu arada nezaman dogum yaptiniz
Canım benim kahvaltıda yediğim seninkinin yanında iki katı nerdeyse ha birde öğün aralarında tatlı çerez meyve artık ne bulursam atıyorum ağzım doğumdan sonra daha zayıftım neyse işe başlayınca veririm kiloları yürüyerek işe gidip geleceğim hiç olmazsa günde 20 giderken 20 gelirken 40 dakika yürümüş olurum.ben doğumdan önce 62 kilo idim 82 ile doğuma girdim şuan 68 kiloyum boyum 167.

Canim kola bebege gaz yapiyo ve sutun kalitesini azaltiyo die biliyourm kolayı cok sevmeme ragmen hamileligimden beri yasakladim kendime sen bahsedince canim cekmedi degil hani :eğlence:

vorones vorones ben de cola yerine limonlu maden suyu içiyorum veya bergamotlu didinin tadı cola gibi..

Evi ilacladik hamamböceği falan olmuyor. Ama bu koccamaan örümcekler azcik sersemliyor sadece. Geçen banyoda öldürdüm, avucum kadardı, elim ayağım titredi korkudan.. Allah korusun

Ya ben biomiyodum hic gece işigi sondurmedim cokmu gec kaldim acaba 81 günluk olduk birde arkadaslar hangi durumlrda bebeginize calgolu veriyonuz ateş haric
Ben dikkat etmeme ragmen 80 kilodan inemedim ayrica kurban bayramı dan bir hafta kardesimin dugunu var memlekete gidicem oyuzden moralim bozuluyo bu kilolara
Son olarakta şunu soýliyim bebegimi hergun yikamama ragmen sadece kolsuz bady giudirmeme ragmen cok sık isilik oluyo bugun yine olmus neden böyle oluyo anlamiyirum bi oneriniz varmi
Birde aarakdaslar bisey farkettim bebegim huysuz oldugunda bebek gülme muzigi actigimda sakinleşiyo siZde deneyin zor zamanlarda

Canım banyosunda şampuan ne kullanıyorsun? Alerji yapıyor olabilir. Bir de terinin üzerinde korumasına izin verme. Terlediyse hemen bir su dök şampuan kullanmasan da olur. Banyo yaptıramıyorsan o an badisini değiştirebilirsin

Arkadaslar kahvaltida neler yiyosunuz merak ediyorum benmi cok abartıyorum acaba sütüm olsun die 3 dilim ekmek kaşar tereyaği kaymak 4 adet zeytin arada yumurta yerim bazen domates birde iki fincan şekerli çay lutfen yardim 3din acaba bu yuzden mi kilo veremiyorum ama kahvaltimi guzel Yapmazsam sütüm az olur kafam karışık ya:işsiz:
Sütü en çok bol su içmek arttırıyor bence ben 1 yumurta peynir domates salatalık yiyorum ekmek hiç yemiyorum 13 kilo verdim eski kiyafetlerimin bazisi oluyor bazisi olmuyor ama bol su ve şekersiz komposto tavsiye ederim

Bir şey
vorones vorones ben de cola yerine limonlu maden suyu içiyorum veya bergamotlu didinin tadı cola gibi..

Evi ilacladik hamamböceği falan olmuyor. Ama bu koccamaan örümcekler azcik sersemliyor sadece. Geçen banyoda öldürdüm, avucum kadardı, elim ayağım titredi korkudan.. Allah korusun
Nasıl örümcekmiş bu ya turu ne acaba.Bahcede bunların yuvası varsa bir bahçeyi de ilaçlayin isterseniz

animals-Tarantula-explore-web.jpg

Blueberrytimes Blueberrytimes
Canım böyle ışte. Bahçede her koca taşın altından çıkıyor zaten.
Ilaçlamak gerek gerçekten

Kizlar ben de kilo veremiyorum aslinda daha kotusu aliyorum sanirim... 71 le hamile kaldim 81 le doguma gittim 73 le dogumdan ciktim simdi 75 falan oldum herhalde... Yemeyi kisinca veriyorum ama bu sefer de sutum azaliyor gibi hissediyoruum kizim da 3665 dogdu 2.5 aylik henuz 5400 tam sinirda kilo alimi... Napicam ben???

Kizlar ben de kilo veremiyorum aslinda daha kotusu aliyorum sanirim... 71 le hamile kaldim 81 le doguma gittim 73 le dogumdan ciktim simdi 75 falan oldum herhalde... Yemeyi kisinca veriyorum ama bu sefer de sutum azaliyor gibi hissediyoruum kizim da 3665 dogdu 2.5 aylik henuz 5400 tam sinirda kilo alimi... Napicam ben???
Bence kilo da alsan kısma yemekten en önemlisi süt..bol su içiyomusn?ben burda incir uyutmasını tavsiye eden olmuştu onu denedim sütümün azaldığını düşündüğümde gerçekten faydasını hissettim dene istersen..

Arkadaslar oyun halisi alan varmi hangi marka fiyati kaca aldiniz birde kızım iki bucuk aylik sizce gerekli biseymi aldigimla kalmak istemiyorum cunku iki uc ay cok ihtiyaçlarımız var alıpta bebegim memnun kalmaz elimde kalir die korkuyorum alanlar memnun kalanlar yada kalmayanlar yorum yaparsa cok sevinirin
Bizde vardi oyun halisi buyuk kizimdan kalmisti Tiny Love marka pembe bisey muzikli aleti ise yaramaz, oyuncaklar alip asiyorum, ama oyun halisini siddetle tavsiye ediyorum , gunde minimum yarim saat yatiriyorum. Sirt ve boyun kaslarinin gelismesine cok yardimci oluyor.

Selam kızlar 16 izin haftamız dolmak üzere rapor almak istiyorum. Günümüz olaylarından dolayı rapor yasaklanmış diye duydum.
Heyet raporu alan var mı aranızda?
Özel sektörde çalışıyorum.

Back