2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Canim ben kizimi daha 40 dan sonra ince giydiriyom suan bile kolsuz badi var ve sadece corap bebegi cok sicak alistirirsak sonra her ince giydirdigimizde hasta olur ama sanirim hassas cildi var gerci sadece yuzunde isilik olusuyo ama
Bizim de daha ilk günler yüzünde isilik olmuştu. On günlük falandı sanırım. Doktor şampuanı sordu, sebamed dedim. İyi o dedi. Çok mu öpüyorsunuz yüzünden öpmeyin dedi. Hiç öpmüyorduk halbuki. Krem verdi bir hafta on günü buldu tamamen geçmesi. İnş çabucak geçer sizinki.

Oh tam yazlık evmiş o zmn. İnş kışın da sıcak olur .
Yavrum kıyamam ya. Şuanki halleri çok güzel insan zmn dursun istiyor ama böyle zamanlarda da derdini ağrısını sızısını anlatacak yaşta olsalar keşke diyor.
kışın merkezi sistem çok rahat ettik :) ya sorma gazını çıkarmak için sarıldığımda durdursunlar zamanı biz kalalım öyle :anne: kafası da düşüyo ya böyle göğsümüze onlar da masum meraklı etrafa bakıyolar :KK200: içerde uyuyo gidip sarılsam mı çok özledim anlatırken :mad:

Tatlı geceler hepinize topige uzun zamandır ugriyorum mayıs 9 annesiyim bende şimdi kardes geliyor oglusuma ınş çin takvimine baktinizmi oglumda dogru çıkmıştı bunda kız gözüküyor.Sizlerin ?

Bizim de daha ilk günler yüzünde isilik olmuştu. On günlük falandı sanırım. Doktor şampuanı sordu, sebamed dedim. İyi o dedi. Çok mu öpüyorsunuz yüzünden öpmeyin dedi. Hiç öpmüyorduk halbuki. Krem verdi bir hafta on günü buldu tamamen geçmesi. İnş çabucak geçer sizinki.
Bizde de olmuştu sudocrem kullandım geçti

Ay ne tuhaf değilmi, sanki dün gibi, hamilemiyim degilmiyim heyecanı, cinsiyeti ne heyecanı, doğmadı gitti heyecanı, dogdular 2,2 bucuk 3 aylık oldular, dogunca 40 i çıksa bi diye heyecanlandim 40 dona girer derler ya ciksin ki neye benzeyecek diye merak ederdim. Artık hepsinin tipi ortaya çıkmaya başladı, mesela oglum 2 bucuk aylık beni tanıyor gülüyor takip ediyor, ğu ğu diye ses çıkarıyor, şekli semali de belirdi artık, açık kumral Kıvırcık saçları, masmavi iri gözleri, bembeyaz pamuk teni, şeker saklıyor gibi tombik yanaklari, derli toplu ağzı burnu, çift gıdısi oldu. Bakmalara doyamiyorum masallah çekiyorum sürekli yavruma. Ne büyük mutlulukmus Rabbim herkese nasip etsin bu duyguyu inşallah, Rabbim yavrularimiza sağlık sıhhat mutluluk huzur versin inşallah

Ay ben oglumdan çok utanıyorum ya, daha hic olmadı bizim, eşimde aynı düşüncede demekki teklif bile etmedi
Ya ben kocamdan çok utandım ilk olacağında o da inanamadı neden utandığıma ben de inanamadım ama anca anca atıyorum üstümden :KK23: olabilir ya ben hiç böyle hayal etmiyodm anne- babalık yeni ya oluyo bi utanma :KK22:

Nasil yani anlamadım canim 9 mayista dogum yaptiysan hemen hamile mi kaldin şasirdim yoksa 2015 mayisini mi kastediyosun
Tatlı geceler hepinize topige uzun zamandır ugriyorum mayıs 9 annesiyim bende şimdi kardes geliyor oglusuma ınş çin takvimine baktinizmi oglumda dogru çıkmıştı bunda kız gözüküyor.Sizlerin ?

Ay bu resmen tarantula, zehirli olur bunlar, hangi sehirdesin canım turkiye de varmı bunlardan
Ay tarantula midir nedir bu ya gerçekten de çok korkunç allah muhafaza yani.canim bahçeyi ihmal etmeyin valla ben türkiyede hiç böyle birşey görmedim sanki tropik ülkelerde olur gibime geliyor ankaradayim canım ben.

Gunaydinn hanimlar

bebeklerinize hangi bez ve islak mendil kullaniyorsunuz bir turlu memnun kalamadim bez ve islak mendillerden
Günaydın :) biz başından beri prima kullanıyoruz ıslak mendil bikaç tane kullandım en son sleepy de kaldık memnunuz.bez markasını sürekli değiştirmek pişik yapıyomuş bu arada belirtmeden geçmiyim :KK52:

Gunaydinn hanimlar

bebeklerinize hangi bez ve islak mendil kullaniyorsunuz bir turlu memnun kalamadim bez ve islak mendillerden
Bez prima premium care ıslak mendil uny baby yeni doğan çok şükür hiç pisik olmadı yanlız ıslak mendili altına çok kaka yapınca şöyle bir silmek için kullanıyorum peşinden poposunu yıkıyorum çiş yaptığında da sıklıkla normal pamugü ıslatıp diliyorum

Gunaydinn hanimlar

Canbebe bez kullanıyorum. Sleepy sensitive islak mendil memnunum. Prima kokusu alerki yapıyor bizde. Diger çocuklarda huggies ıslak mendil be molfix kullandım memnunum

Ay tarantula midir nedir bu ya gerçekten de çok korkunç allah muhafaza yani.canim bahçeyi ihmal etmeyin valla ben türkiyede hiç böyle birşey görmedim sanki tropik ülkelerde olur gibime geliyor ankaradayim canım ben.
Öldürmeden önce video çekmiştim ordan ekran görüntüsü aldım. paspasin üzerinde kahverengi. Paylaştığım önceki resim inyernettendi ama aynısı yani. Buralar çok nemli. Hatay dörtyol. Burda Muz kivi avakado bile yetişiyor
Screenshot_2016-07-23-17-02-17~2.jpg

Son düzenleme:
Gunaydinn hanimlar

İlk kızimda bezin hangisi ucuzsa onu alırdım ama ıslak mendili degistirmezdim. Pisik olmazdı. Ikincide molfux bez huggies ıslak mendil kullandım. Pisik olmadı. Üçüncüde dediğim gibi canbebe bez sleepy sensitive mendili kullanıyorum.
Memnuniyetsizligin pisikten değil taşirmadan dolayı ise bariyerlere dikkat ederek daha dikkatli baglamalisin ve sık degistirmelisin

Back