2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Eşimden istedim eczaneden alacak insallah faydasini göruruz cnm bu arada arkadaslar bişey danisicsm herkese bebeğim doyup doymadiğini anlayamıyorum çunku memeyi emio süt az oldugu icin mi bilmiyorum birsure sonra birakio doymuştur diorum ama sonra huzursuz ne yapsam durmuyo bu sefer mama veriyorum 100 cc mama bitiriyo göğsumu sıksam süt cok olmasada geliyo madem sagdigimda süt gözukuyosa neden bebegim memeyi 5 dk sonra birakip emmio 5 dk ne emdiyse o sonra versemde almio çok açiktiginda aliyo memeyi bi fikri olan varmi arkadarlar

Mamayi biberonla veriyorsan, biberon kolayına geliyor olabilir. Aman dikkat et. Böyle böyle bırakıyorlar emmeyi...

Biberonla veriyorum bazen gögsumu sagip kaşık la veriyom bende o yuzden korkuyorum mama vermek istemiyorum hep son noktaya kadar dayaniyom mamayi vermemek icin sonra acliktan huzursuzmu oluyo düşüncesiyle dayanamayıp vermek zorunda kaliyorum
Mamayi biberonla veriyorsan, biberon kolayına geliyor olabilir. Aman dikkat et. Böyle böyle bırakıyorlar emmeyi...

Canim dikkat et bu dönemlerde hamile kalan cok oluyo ben adet olmadan öncede korunuyordum süt korur die işimi şansa birakmadim zaten 70 gunlukken adet oldum bende cok korkuyorum ama benim korkum korunupta ya kalirsam die

Kızlar ben 2 gündür adet oldum . Doğumdan 56 günlük uz
.. emziren anne adet olmazms denio doğrumu ki. İlişki de korunma olmadı olsun da ıstemiodum ama bu gidisle anladım benim yumurtlama olui hemen hamile mi kalırım ki

Canim dikkat et bu dönemlerde hamile kalan cok oluyo ben adet olmadan öncede korunuyordum süt korur die işimi şansa birakmadim zaten 70 gunlukken adet oldum bende cok korkuyorum ama benim korkum korunupta ya kalirsam die

Ya ağzı olan konuşuyor böyle saçma sapan sinir ediyolar insanı o değil zaten burda paniğiz her ihtimal aklımıza geliyo korkuyoruz bir de böyle dengesiz insanlar var..benim 2.ay kontrolünde doktor biraz geniş takip edelim geç kapanmasın dedi hatta sonra ben de araştırdım Allah korusun çok kötü sonuçları var geç kapanmasının da dediğin gibi çocuğu belki de ondan öyle yani..

Aynen oyleymis canim geç kapanması da sorun oluyormuş Allah korusun, cahil insan aksama kadar face de watsapp ta gezer durur birde şu google a girip suna bakiyim demez konuşur kendi kendine, milletide huzursuz eder

Aynen oyleymis canim geç kapanması da sorun oluyormuş Allah korusun, cahil insan aksama kadar face de watsapp ta gezer durur birde şu google a girip suna bakiyim demez konuşur kendi kendine, milletide huzursuz eder
O zaman hiç laf söylesen bile anlayabilecek biri değilse gerek de yok canm.cahille tartışılmaz.biz en iyi şekilde bakmaya çalışalım bebeklerimize mükafatını ilerde akıllı uslu olurlarsa alırız inşallah :dua:

Mrb kizlar bende bisi danisicam size benim oglum 75 gunliki iki ki gundur cok uyuuor birde ikin gundur gunde 3 kere kaka yapio afedersiniz boyle ishal gibi bide kotu kokuyo afedersini sumuksu gibi seyler ar icinde boyle bisi yasiyaniniz varmi emmesi fakan gayet iyi sadece anne sutu aliyor bu arada

Kızlar biz 2 ay 8 günlük olduk. Kızım zaman Zaman elini emmeye çalışıyor ve dilini çok çıkarıyor.Takip ettiğim kadarıyla uykusu gelince ve gazı olunca bunu yapıyor. Tok olduğuna eminim. Bu yüzden ben emzik vermek istiyorum ama iki emzik kullandım tutmadı (avent soothie ve wee baby).
Emzik öneriniz var mı?
Bir de çok fazla tükürüğü oluşuyor. Süreli elimde mendil ağzını siliyorum. Üstü başı ıslanıyor

Aynı korkuyu ben de yaşıyorm. Allah isteyene istediği zamanda versin inş.

Kızlar biz 2 ay 8 günlük olduk. Kızım zaman Zaman elini emmeye çalışıyor ve dilini çok çıkarıyor.Takip ettiğim kadarıyla uykusu gelince ve gazı olunca bunu yapıyor. Tok olduğuna eminim. Bu yüzden ben emzik vermek istiyorum ama iki emzik kullandım tutmadı (avent soothie ve wee baby).
Emzik öneriniz var mı?
Bir de çok fazla tükürüğü oluşuyor. Süreli elimde mendil ağzını siliyorum. Üstü başı ıslanıyor

Benim oglumda elini cok emiyor gaz uyku aç tok farketmiyor emiyorda emiyor, emzik benimkide almıyor hic. Ben salyasi için önlük kullanıyorum ama gem salyalı hem kusmuklu olunca 10 tane önlük değişiyoruz rahat, tabi önlük ten tasanlarlada 3 4 kıyafet değişimi batırdı oğlan bizi:halay:

Canim sütümü sagdigimda 90/ 100cc kadar cikmiyo elimle sagiyorum bu arada pompa almadim acikcasi sagana kadarda birsuru zaman geciyo hem bebekle ilgilen hem gogus sıkmaya çalismak cok zor oluyo ama gogsumu emip bırakınca geri kalanini sıkip sagiyorum ve tekrar bebege veriyorum
Canım mama yerine sütünü sağıp versen. Mamanın tadına alışmasın hiç olmazsa. Ben biberon değil mama memeyi bıraktırıyor diye düşünüyorum.

Benim oglumda elini cok emiyor gaz uyku aç tok farketmiyor emiyorda emiyor, emzik benimkide almıyor hic. Ben salyasi için önlük kullanıyorum ama gem salyalı hem kusmuklu olunca 10 tane önlük değişiyoruz rahat, tabi önlük ten tasanlarlada 3 4 kıyafet değişimi batırdı oğlan bizi:halay:

Gören diş mi çıkaracak diyor. Netten araştırdım normal diyor, doktorumuza söylediğimde de bir yorum yapmamıştı. Size danışayım dedim. Elini emmesindense emzik kullansın istiyorum :(

Canim sütümü sagdigimda 90/ 100cc kadar cikmiyo elimle sagiyorum bu arada pompa almadim acikcasi sagana kadarda birsuru zaman geciyo hem bebekle ilgilen hem gogus sıkmaya çalismak cok zor oluyo ama gogsumu emip bırakınca geri kalanini sıkip sagiyorum ve tekrar bebege veriyorum
Elle çok zor olur canım. Sütünün olduğunu biliyorsan bence mama verme. Mama vermektense pompa al. Ben lansinoh elektrikli teklisini 160a aldım. Çok da memnun kaldım.

Kızlar bebeğimın eli kolu ayakları hiç durmuyör öyle ki savaş yapio sanki. 24 saat aynı desem yeri. Gece yatarken bi yapmio o da arada beslemek için kalkınca gene patir patir. Gun içinde o tekmeler den kucakta durmuo uyuyamio. Kundak yapım dedim hiç ne mümkün durmuo. Hiperaktif mi olacak bu çocuk ya. Yetisemem ben bu duruma valla. Emerken yazıo rum şimdi tekmeler eller kollar .. yazamiom vallaa
Canim aynisi benim kizda da var. Dogdugundan beri el kol durmuyo. Emerken bile oynuyo surekli. 2.5 aylik su an. Bende de aynı korku var, nasi basedicem die. Cok hareketli, ins yavaslar hareketi. Kolumda uyumayi seviyir, yatmayi sevmiyor hiç, bi durumda cocugu olan var mi?

Selam kizlar benim kızımın idrar yollarıyla başım dertte yine :KK43: iki gün önce bezinde pembe pembe lekeler vardı doktoru susuz kalmış su ver dedi verdim azaldı gibi şimdide sarı bir akıntısı var sizin kızlariniz da da varmı böyle bir durum.yarın doktora götüreceğim yine Offf offfff :KK43:

Back