- 23 Kasım 2015
- 2.980
- 4.988
- 158
- Konu Sahibi CadiKazani
- #57.521
Arkadaslar cok acil bisey sorucam bebeğimin bıngildagı niye atıyo yani kalp gibi gözle gorebiliom normalde boylemi yoksa ben mi bugun farkettim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaslar cok acil bisey sorucam bebeğimin bıngildagı niye atıyo yani kalp gibi gözle gorebiliom normalde boylemi yoksa ben mi bugun farkettim
Ay benim kızımın çok saçı var göremem herlde öyle bişiy olsaNormal Canım
elinle çökme ama.
Eğer bingildak kendiliginden içine çökük görürsen susuz kalmış demektir
Ay benim kızımın çok saçı var göremem herlde öyle bişiy olsa[/QUOTE
Anlarsın canım saç bile çökük olur.
İshal falan olursa çok aç susuz kalırsa çöker
Normal Canım
elinle çökme ama.
Eğer bingildak kendiliginden içine çökük görürsen susuz kalmış demektir
Yok tam Zaman'ında kapanması iyi diğer türlü iki ihtimal de sorunlu canm :/Bingildak geç kapanirsa bebek çok zeki oluyormuş, erken kapanirsa düşük zekalı oluyormuş öylemi kızlar ben yeni duydum şaşırdım
Anne sütüyle su ihtiyacını alamıyorsa bence verilebilir..Yok canim korkudan dokunmam hic sagol bu arada eger kendiliginden cokerse susuz kalmis dedin su mu vermek lazim ozaman bebege
Yok tam Zaman'ında kapanması iyi diğer türlü iki ihtimal de sorunlu canm :/
1 yaşına kadar kapanmalı diye biliyorum canım..Tam zamanı ne zaman peki canım, yani hangi yaş aralığı bilgin varmi
benim de oldu geçenlerde öyle canm hatta burda sordum normalmiş :) şimdi düzeldi günlük yapıyo..Arkadaslar bebegim bugun hic kakasini yapmadi normalmidir acaba daha onceden en az iki yada uc kere yapardu
benim de oldu geçenlerde öyle canm hatta burda sordum normalmiş :) şimdi düzeldi günlük yapıyo..
geçer canım biraz huysuzdu benim kızım kakasını yapamadığı için şimdi şükr o yönde bi sıkntmz yok gibiSagol canim insallah geçicidir ya
Merhaba bebeğiniz kaç günlük? Sütünüz ne durumda peki sizi de yorar sürekli böyle bir tempo :/Merhaba mayıs anneleri,benim oğlum da gece kurulmuş gibi her 1,5 saatte bir uyanıp en az 45 dakika emiyor,gündüz uykusu desen en fazla yarım saat.. Uykusuz kaldığım için gün içinde çok enerjik olamıyorum.. Var mı aynı sorunları yaşayan![]()
Merhaba,2,5 aylık bebiş.. Sütüm de yetiyor kendi bırakıyor gündüz memeyi ame gece inatla istiyorMerhaba bebeğiniz kaç günlük? Sütünüz ne durumda peki sizi de yorar sürekli böyle bir tempo :/