2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Kızlar biz 2 ay 8 günlük olduk. Kızım zaman Zaman elini emmeye çalışıyor ve dilini çok çıkarıyor.Takip ettiğim kadarıyla uykusu gelince ve gazı olunca bunu yapıyor. Tok olduğuna eminim. Bu yüzden ben emzik vermek istiyorum ama iki emzik kullandım tutmadı (avent soothie ve wee baby).
Emzik öneriniz var mı?
Bir de çok fazla tükürüğü oluşuyor. Süreli elimde mendil ağzını siliyorum. Üstü başı ıslanıyor
Bizimki wee baby emiyo ama zor şimdi alışması ben hemen ilk haftalarda verdim 3 aylık olcak daha yeni iyice alıştı.

Canim esim eczaneden avent philips hem biberon hem emzigi aldi ikisinide kullaniyoruz bi sıkinti yaratmadi simdilik bu arads emzigi ağzinda salla direk sokarak almaz salla salla alıştirmaya calis bide emzik pembe renkli olandı avent
Kızlar biz 2 ay 8 günlük olduk. Kızım zaman Zaman elini emmeye çalışıyor ve dilini çok çıkarıyor.Takip ettiğim kadarıyla uykusu gelince ve gazı olunca bunu yapıyor. Tok olduğuna eminim. Bu yüzden ben emzik vermek istiyorum ama iki emzik kullandım tutmadı (avent soothie ve wee baby).
Emzik öneriniz var mı?
Bir de çok fazla tükürüğü oluşuyor. Süreli elimde mendil ağzını siliyorum. Üstü başı ıslanıyor

bizde de aventin emziği var ama sevmedi gitti önceden öğürüyodu verdiğimde ama şimdi öğürmüyo en azından ama emmiyo da sakız gibi çiğniyo sonra atıyo ağzından :))
tükürük ve el emme bizde de var araştırdım da biraz elini emmesini engellemek sakıncalı diye bi görüş var bana da mantıklı geldi ellerini temiz tutuyorum emsin napalım :)

Arkadaslar oyun halisi alan varmi hangi marka fiyati kaca aldiniz birde kızım iki bucuk aylik sizce gerekli biseymi aldigimla kalmak istemiyorum cunku iki uc ay cok ihtiyaçlarımız var alıpta bebegim memnun kalmaz elimde kalir die korkuyorum alanlar memnun kalanlar yada kalmayanlar yorum yaparsa cok sevinirin

Selam kizlar benim kızımın idrar yollarıyla başım dertte yine :KK43: iki gün önce bezinde pembe pembe lekeler vardı doktoru susuz kalmış su ver dedi verdim azaldı gibi şimdide sarı bir akıntısı var sizin kızlariniz da da varmı böyle bir durum.yarın doktora götüreceğim yine Offf offfff :KK43:
Benim akıntı gibi bişiy ilk doğduğu sıralarda oldu canm geçti sonra.çok geçmiş olsun bu arada ben de susuzluktan diye biliyorum pembelikleri

Arkadaslar oyun halisi alan varmi hangi marka fiyati kaca aldiniz birde kızım iki bucuk aylik sizce gerekli biseymi aldigimla kalmak istemiyorum cunku iki uc ay cok ihtiyaçlarımız var alıpta bebegim memnun kalmaz elimde kalir die korkuyorum alanlar memnun kalanlar yada kalmayanlar yorum yaparsa cok sevinirin
Ben oyun halısı aldım Tiny Love marka başta ben de tereddüt ettim ama şimdiden çok sevdi daha 2,5 aylık tutma yakalama hareketleri yapıyor bi nevi alıştırma... Ha çok mu gerekli değil ama ben aldım memnunum :)

Gören diş mi çıkaracak diyor. Netten araştırdım normal diyor, doktorumuza söylediğimde de bir yorum yapmamıştı. Size danışayım dedim. Elini emmesindense emzik kullansın istiyorum :KK43:

Bizde gorende elini emen çocuk nasip li olur bak elini ne güzel emiyor diyorlar, emzigi benim oglumda sevmedi, bazen eşime insan memesine benzer silikon meme mi yaptirsak diyorum

Canim aynisi benim kizda da var. Dogdugundan beri el kol durmuyo. Emerken bile oynuyo surekli. 2.5 aylik su an. Bende de aynı korku var, nasi basedicem die. Cok hareketli, ins yavaslar hareketi. Kolumda uyumayi seviyir, yatmayi sevmiyor hiç, bi durumda cocugu olan var mi?
Canım benimkj de kucakta uyumayı seviyor çok.

bizde de aventin emziği var ama sevmedi gitti önceden öğürüyodu verdiğimde ama şimdi öğürmüyo en azından ama emmiyo da sakız gibi çiğniyo sonra atıyo ağzından :))
tükürük ve el emme bizde de var araştırdım da biraz elini emmesini engellemek sakıncalı diye bi görüş var bana da mantıklı geldi ellerini temiz tutuyorum emsin napalım :)
Benimki de ellerini yumruğunu bazen tek parmağını alio. Parmağı acıtır die cikariom;) aç die yapmio dimi ya da gazi var die. İsteğe göre ise bırakalim emsin ler . Ben de chicco emzik bi de webaby almıştım tutuyo ama atio sonra . Zaten şu ara cuk cuk biberon Alan bebem onu da almaz oldu. Çalışınca napcam ben bilmiom

Bizimki wee baby emiyo ama zor şimdi alışması ben hemen ilk haftalarda verdim 3 aylık olcak daha yeni iyice alıştı.
Canim esim eczaneden avent philips hem biberon hem emzigi aldi ikisinide kullaniyoruz bi sıkinti yaratmadi simdilik bu arads emzigi ağzinda salla direk sokarak almaz salla salla alıştirmaya calis bide emzik pembe renkli olandı avent
Doğduğunun ertesi gün avent soothie emziği verdik çok güzel tuttu ve bir iki gün emdi. Ama daha yeni doğduğundan ben sanırım emziği kıskandım ve memeyi tutmaz diye korkup bir daha verdirtmedim. Geçen gün wee baby aldık. Onu da uyuturken verdik ilk seferde tuttu ama bir daha onu da tutmadı. Öğürüyor gibi yapıyor. Eylülde işe başlıcam o yüzden emziğe alışması lazım.

Canım benimkj de kucakta uyumayı seviyor çok.
T tanemdora kızım da gündüz hep kucakta uyuyor. Yatağına koyuyorum hemen uyanıyor. Bütün gün bunun mücadelesini veriyorum. Kucağımda uyuyunca çok üzülüyorum hali çok sefil oluyor. El kol bizim de çok hareketli ama rahatsızlık duyacak kadar değil

Doğduğunun ertesi gün avent soothie emziği verdik çok güzel tuttu ve bir iki gün emdi. Ama daha yeni doğduğundan ben sanırım emziği kıskandım ve memeyi tutmaz diye korkup bir daha verdirtmedim. Geçen gün wee baby aldık. Onu da uyuturken verdik ilk seferde tuttu ama bir daha onu da tutmadı. Öğürüyor gibi yapıyor. Eylülde işe başlıcam o yüzden emziğe alışması lazım.
Ucuna metsil damlatıp veriyom ben bazende karpuz suyuna vişne suyuna batırıp veriyom.bide öyle dene istersen.

Benim akıntı gibi bişiy ilk doğduğu sıralarda oldu canm geçti sonra.çok geçmiş olsun bu arada ben de susuzluktan diye biliyorum pembelikleri
Evet canim su veedikce pembelikler gitti ama akinti birazcık var bikaç gün bekleyip takip edeceğim şuan genel durumu iyi

T tanemdora kızım da gündüz hep kucakta uyuyor. Yatağına koyuyorum hemen uyanıyor. Bütün gün bunun mücadelesini veriyorum. Kucağımda uyuyunca çok üzülüyorum hali çok sefil oluyor. El kol bizim de çok hareketli ama rahatsızlık duyacak kadar değil
Aynen çok sefil oluyoruz die yatağa gecirince kalkio. Alistirmicam diodum ama ayakta salliorum artık . O da nazlı nazlı uyuyor

Slm kızlar. Geçen gün bahsetmiştim bebeğimde pamukçuk var bu nedenle benim her iki göğsümde de yarıklar oluşmuştu. Karbonatlı su ile bebeğimin ağzını ve benim her iki göğüs ucunuda iki gün sildim ama hiç faydasını görmedim. Dün eşim eczaneden pamukçuk ilacı almak için gittiğinde eczacı ilaç yerine aktardan karadut şurubu al o daha etkili demiş, iki gündür karadut şurubu veriyorum günde iki çay kaşığı, kendi göğsümüde maden suyu ile siliyorum inşallah faydasını görürüm.

nden sakincaliymis engel olmak ? Doktor izin vrmeyin elini emmesine dedi.

Back