2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Merhaba,2,5 aylık bebiş.. Sütüm de yetiyor kendi bırakıyor gündüz memeyi ame gece inatla istiyor
O zaman gaz problemi olabilir rahatsız olduğu için uyuyamıyodur dicem ama memeyi de 45 dk emmez gazı olan Bebek benimki yumrukluyo hatta memeyi öyle olduğunda..ya gece ya gündüz uzun uykuları olması gerekir diye düşünüyorum inşallah sebebini bulup çözümlersiniz aklıma başka birşey gelmedi şuan

Canim emzik vermeyi düsundunmu benim boyle zamanlarda emzik kurtaricim bebek doyuyorssa ve ozelliklede geceleri boyle yapiyosa gunduz kac dakika emip doğduğu süreyi tutun gecede o sure icinde endirdikten sonra memeyi cikarip direk emzik verin zaten emzgi emerken uyuya kalacak sonra çıkarırsınız ben bir bucuk ayliktan beri emzik veriyom memeyi emio sonra istemiyo aglio emzik veriyorum emzigi emio arada cikarip tekrar emziriyom ve huysuzlastiginda genellikle emzik verdigimde rahatliyo suan 2 bucuk ayligiz

Yok canim oyle bi cay mi var nerelerde satılıyo
Galactago da var eczanelerde satılıyor face den mesaj atıp numune talep edebilirsiniz sadece 5 tl kargo ücreti karşılığında gönderiyolar ben istedim de daha kullanma ihtiyacı duymadım çok faydasını görenler olmuş inşallah sana da faydası olur..

Kızlar bebeğimın eli kolu ayakları hiç durmuyör öyle ki savaş yapio sanki. 24 saat aynı desem yeri. Gece yatarken bi yapmio o da arada beslemek için kalkınca gene patir patir. Gun içinde o tekmeler den kucakta durmuo uyuyamio. Kundak yapım dedim hiç ne mümkün durmuo. Hiperaktif mi olacak bu çocuk ya. Yetisemem ben bu duruma valla. Emerken yazıo rum şimdi tekmeler eller kollar .. yazamiom vallaa

Benimki de kolunu altına alabilse yüzüstü dönecek dönemedikçe de ağlıyo iki gündür uyanık olduğu tüm zamanları öyle debelenerek geçiriyoruz

1 yaşına kadar kapanmalı diye biliyorum canım..

Geçen bi akrabamız geldi bize, konu bingildak tan açıldı eltimin kızı var 14 aylık ben bakiyorum eltim çalışıyor, onun başına elini sürdü bunun kapanmış dedi, benim küçük oğlumun 2 bucuk yaşında kapandı dedi yani guya bizim kız gerizekalı onun oğlu süper zekalı oluyor, cok sinir oldum sonra ıntten baktım size sordum felan 12 18 ay arası kapanması gerekiyormuş, 18 aydan sonrasida iyi sayilmiyormus, bi araya gelirsem lafı açıp yüzüne carpacam. Bu arada kinamiyor hor görmüyorum ama o süper zeka dedigi oglu 6 yaşında ve hala kakasini altına yapıyor ve sinirlenince yerlerde surunuyor

Eşimden istedim eczaneden alacak insallah faydasini göruruz cnm bu arada arkadaslar bişey danisicsm herkese bebeğim doyup doymadiğini anlayamıyorum çunku memeyi emio süt az oldugu icin mi bilmiyorum birsure sonra birakio doymuştur diorum ama sonra huzursuz ne yapsam durmuyo bu sefer mama veriyorum 100 cc mama bitiriyo göğsumu sıksam süt cok olmasada geliyo madem sagdigimda süt gözukuyosa neden bebegim memeyi 5 dk sonra birakip emmio 5 dk ne emdiyse o sonra versemde almio çok açiktiginda aliyo memeyi bi fikri olan varmi arkadarlar

Gaz yapıyo olabilir canım bırakınca gezdirip gazını çıkarmaya çalış sonra tekrar ver hele bide süt geliyomuş vardır bence sütün sen Israr et.benimki de bırakıyo memeyi sonra zorla tekrar verdiğimde bi yandan emip bi yandan alttan gaz çıkarıyo öyle anlıyorum neden emmek istemediğini..ayrıca aynı memeyi ver tekrar son sütü emsin zaten gaz yapan ilk süt.

Ya ağzı olan konuşuyor böyle saçma sapan sinir ediyolar insanı o değil zaten burda paniğiz her ihtimal aklımıza geliyo korkuyoruz bir de böyle dengesiz insanlar var..benim 2.ay kontrolünde doktor biraz geniş takip edelim geç kapanmasın dedi hatta sonra ben de araştırdım Allah korusun çok kötü sonuçları var geç kapanmasının da dediğin gibi çocuğu belki de ondan öyle yani..

Kızlar ben 2 gündür adet oldum . Doğumdan 56 günlük uz
.. emziren anne adet olmazms denio doğrumu ki. İlişki de korunma olmadı olsun da ıstemiodum ama bu gidisle anladım benim yumurtlama olui hemen hamile mi kalırım ki

Mamayı içince huxursuzluğu geçiyomu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…