2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Merhaba anneler ben 35+3 doğum yaptım 30 nisanda 2150 gr doğdu küvezde falan kaldı 1950 ile taburcu olduk şuan 2.5 aylık 4800 gr çok mu zayıf ya sizin bebişler kaç kg ve anne süt almadı mama yiyor sadece

Yok canım oylamanın mümkünatı yok ortalığı yıkıyor resmen, yanımda yatıyor hep, besige yatmiyo alıştı gercekten
O zaman daha 4. Trimesterini yaşıyo bebeğin alışmş olabilir alışsın sonuçta bir daha bı kadar küçük olmck sen de dilediğin gibi sev yavrunu.ben sürekli bana kendine alıştırma çocuğu bu sana çok alışmş filan diyenlere gıcık oluyorum napayım el çocuğu gibi mi büyüteyim çocuğumu :KK47:

Yaa iyi mi gerçekten :) her gören aaa Minnacık diyo sinirlerm bozlyo ya
Erken doğmuş zaten düzeltilmiş olarak 2 buçuk aylık değil ki bebeğin 1 buçuk aylık :) hiç kafana takma minnak çocuk iyidir ben irisinden korkarım çocuğun çocuk dediğin minnak olur sağlıklı olsun da :)

Erken doğmuş zaten düzeltilmiş olarak 2 buçuk aylık değil ki bebeğin 1 buçuk aylık :) hiç kafana takma minnak çocuk iyidir ben irisinden korkarım çocuğun çocuk dediğin minnak olur sağlıklı olsun da :)

Evet çok haklısnz önemli olan sağlıklı olmaları ama hep imrenmişimdir tombik bebişlerea:KK74:

Kızlar benim bebeğim kilo almıyor ne yapmam lazım sütü sağıp veriyorum 2-2.5 saatte bır 70-80 cc aralığında verdık son 11 günde 130 gram almış sıcaktan olabılırsın mi süt mıktarını azaltmadım çünkü yardım lütfennn

Bence çok da az değil.
Emziremiyor musun? Emzirsen daha kolay olurdu, destek al gerekirse hemşirelerden eğitim al.
Sağarken bi memeni iyice boşaltıp 2-3saat boyu aynı memeyi sağ. En arkadaki yağlı sütü vermiş olursun. Bu arada o saatlerce dokunmadığın diğeri iyice dolar. Ben emzirirken öyle yapıyorum. Bubsefer sütüm yaradı bebeğime..

Benim ilk kızım ayda ortalama 400gr alırdı. 6aylıkken 6kg 1 yaşında 9kiloydu.

Merhaba anneler ben 35+3 doğum yaptım 30 nisanda 2150 gr doğdu küvezde falan kaldı 1950 ile taburcu olduk şuan 2.5 aylık 4800 gr çok mu zayıf ya sizin bebişler kaç kg ve anne süt almadı mama yiyor sadece

Benim ilk kızım 39+3te 2800gr ile doğdu ve 3aylıkken 4buçuk kiloydu. Şimdi boyu kilosu normal ve zeki. Kilosu iyi bence.

Bence çok da az değil.
Emziremiyor musun? Emzirsen daha kolay olurdu, destek al gerekirse hemşirelerden eğitim al.
Sağarken bi memeni iyice boşaltıp 2-3saat boyu aynı memeyi sağ. En arkadaki yağlı sütü vermiş olursun. Bu arada o saatlerce dokunmadığın diğeri iyice dolar. Ben emzirirken öyle yapıyorum. Bubsefer sütüm yaradı bebeğime..

Benim ilk kızım ayda ortalama 400gr alırdı. 6aylıkken 6kg 1 yaşında 9kiloydu.

Benim ilk kızım 39+3te 2800gr ile doğdu ve 3aylıkken 4buçuk kiloydu. Şimdi boyu kilosu normal ve zeki. Kilosu iyi bence.

Emziremiyorm süt komple kesildi keşke olsada emzirsem ama yok gitti :(

O zaman daha 4. Trimesterini yaşıyo bebeğin alışmş olabilir alışsın sonuçta bir daha bı kadar küçük olmck sen de dilediğin gibi sev yavrunu.ben sürekli bana kendine alıştırma çocuğu bu sana çok alışmş filan diyenlere gıcık oluyorum napayım el çocuğu gibi mi büyüteyim çocuğumu :KK47:

Aynı şeyleri banada söylüyorlar kucağa alıştırma felan diye, bende bu cocugu 9 senede buldum, kucağımda 9 senelik tutuyorum diye lafı yapistiriyorum, bana alisti yataga yatirinca yan donmeye calisiyor emecem saniyor hep, bu hali oyle hosuma gidiyorki kuzuların annesine sokuldugu gibi sokuluyor memeyi emiyor ya bayılıyorum resmen, annesinin kuzusu yavrum benim

Aynı şeyleri banada söylüyorlar kucağa alıştırma felan diye, bende bu cocugu 9 senede buldum, kucağımda 9 senelik tutuyorum diye lafı yapistiriyorum, bana alisti yataga yatirinca yan donmeye calisiyor emecem saniyor hep, bu hali oyle hosuma gidiyorki kuzuların annesine sokuldugu gibi sokuluyor memeyi emiyor ya bayılıyorum resmen, annesinin kuzusu yavrum benim
:) Allah bağışlasın.benimki bana bağımlı da değil babasına çok düşlün mesela ama millet illa bunu diyo.eskiden de hep aa zayıflamışsın sen derlerdi hep onun gibi :KK15:

Yaa iyi mi gerçekten :) her gören aaa Minnacık diyo sinirlerm bozlyo ya

Canim bencede iyi gibi kilosu, benim oğlum 39+2 de 3850 doğdu iri bir bebekti, 30 günlükken 4 bucuk kg olmuştu bugun 60 gunluk oldu suan kaç kg tam bilmiyorum ama yanaklari kolları bacakları iyice dolmaya başladı yinede gören aaa daha küçücük gelişmemiş diyor, hep uzuluyodum kv deye dr a goturelim bi baksın gerçekten gelismiyomu herkes böyle diyor dedim katila katila güldü bana, meğer adet böyleymiş nazar değmesin diye öyle diyorlarmis, belki sizinde öyle bi durum vardır hemen üzülme.

Cnm biz iki ayimizi yeni doldurduk gecenlerde aşı icin agladiginda ilk gozyaslrini gordum ben
Gözyaşı oluyor canım. Hatta 15-20 günlükken akıtmaya başladı. Annemler şaşırmıştı gözyaşı Nasıl var diye. İnternetten baktığımda 2 aydan sonra gözyaşı oluşur yazıyordu. Kuzenimin kızının 5. Aydan sonra oluşmuş.

Cnm benim hem kizkardesim de hemde erkek kardeşim de var goz kapagi dusukligu kizkardesimi 12 yasindayken ameliyat ettiler iki kapagi kaldırdılar ama ameliyatla bi mudahele yapıldığı birazicik anlaşılıyor ama bi kapak diğerine gore hala kucuk kalmis doktorlar en ideali ergenlik cagini gectikten sonra yapilmasini soyluyolar cunku ergenlige kadar kapaklar aciliyomus eger erken yapilirsa kardesim gibi ikisi arasında eşitlik olmuyomus guya ama erkek kardesimin tek kapak düşük oda 10 yasinda suan
Arkadaşlar bebeginiz ağlarken goz yasi dokuyo mu bizimkinin gözleri doluyor ama öyle az akiyo sanki
Bi de demiştim ya gözü az açıyor diye göz kapağı düşüklüğü olabilirmiş açabilir de dedi yakınlarında böyle bisey yaşayan varmi kızlar çok üzüldüm eğer dusukluk varsa ameliyat olucak

Benim kızimda tek gözünde var canim göz kapağı düşüklüğü geçen gün doktora goturdum doktor bile ilk bakışta anlamadi ben söyleyince iyice kontrol etti evet var dedi daha gelişim çağında olduğu için müdahale edemeyiz dedi yarın da başka bir doktora daha göstereceğim bakalım o ne diyecek.bu ara hep doktordayiz ki birde böbrek büyümesi de var bizde. gozkapagi düşüklüğü ameliyatı sanıldığı kadar kötü ve zor degitmiş.gözünden yaş geliyor canım

Canim bencede iyi gibi kilosu, benim oğlum 39+2 de 3850 doğdu iri bir bebekti, 30 günlükken 4 bucuk kg olmuştu bugun 60 gunluk oldu suan kaç kg tam bilmiyorum ama yanaklari kolları bacakları iyice dolmaya başladı yinede gören aaa daha küçücük gelişmemiş diyor, hep uzuluyodum kv deye dr a goturelim bi baksın gerçekten gelismiyomu herkes böyle diyor dedim katila katila güldü bana, meğer adet böyleymiş nazar değmesin diye öyle diyorlarmis, belki sizinde öyle bi durum vardır hemen üzülme.

Ay inşallah öyledir ya :)

kızlar bebeğim 67 günlük dün çok zorlandı tüm gün gazı vardı bide kakasını yapmamıştı sonra akşamüstü kakasını yaptı ama bez önden arkaya tamamen dolmuştu.ondan beri yine yok kaka neden böyle oldu ki? önceleri saatli dicek kadar düzenli yapıyodu halbuki :(

Arada benim kizimda oyle oluyo ya cnm birde cok yapıyor yA bezi dolduracsk kadar sanorim bagirsaklar bosaliyo
kızlar bebeğim 67 günlük dün çok zorlandı tüm gün gazı vardı bide kakasını yapmamıştı sonra akşamüstü kakasını yaptı ama bez önden arkaya tamamen dolmuştu.ondan beri yine yok kaka neden böyle oldu ki? önceleri saatli dicek kadar düzenli yapıyodu halbuki :KK43:

Canim sadece anne sütü alıyorsa normal benim kızimda 5 gun boyunca yapmamıştı doktora götürdün normal dedi ayda sadece 3 kez kaka yapan bile varmis endişelenme
aynen bütün bağırsağını boşalttı herlde dün canım ama bugün hiç yapmadı hiç yapmadığı gün oldu mu peki senin?

Back