2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Arkadaşlar bebeginiz ağlarken goz yasi dokuyo mu bizimkinin gözleri doluyor ama öyle az akiyo sanki
Bi de demiştim ya gözü az açıyor diye göz kapağı düşüklüğü olabilirmiş açabilir de dedi yakınlarında böyle bisey yaşayan varmi kızlar çok üzüldüm eğer dusukluk varsa ameliyat olucak
Gözyaşı oluyor canım. Hatta 15-20 günlükken akıtmaya başladı. Annemler şaşırmıştı gözyaşı Nasıl var diye. İnternetten baktığımda 2 aydan sonra gözyaşı oluşur yazıyordu. Kuzenimin kızının 5. Aydan sonra oluşmuş.

Kızlar 13ünde 2. Ay aşılsrımızı vurulduk o gün sıkntı olmadı ama dün akşamüstünden beri agu gugu yaparken bile birden ağlamaya başlıyo ve asla susmuyor memeye tutunca daha çok ağlıyo en son bi şekilde kandırıp memeyi sokuyoruz ağzına da uyuyo.ama uyanınca yine aynı :KK43: var mı tavsiyesi olan?

Aşı yapılan bacağını oksayip konuşuyorum hu hu diyor acıyo bence. Bacak enjeksiyonu ağrıtıyor

Aşı yapılan bacağını oksayip konuşuyorum hu hu diyor acıyo bence. Bacak enjeksiyonu ağrıtıyor
Valla ben de atletini değiştirdim koluna değiyodu diğeri şimdi sıfır kol giydirdim bide çorap var ayağında öyle duruyo biraz daha iyi gibi şuan uyuyamıyo bi türlü ama en azından katıla katıla ağlamadı size yazdığımdan beri inşallah akşam uykusuna yatana kadar da böyle devam eder :dua:

Ftilin ismi ne cnm cunku ben hic bilmiyorum doktora goturdugumde istedim vermedi ayy cok tecrubesizim ben ya hic bisey bilmiyorum yarin atesi cikarsa ne yapicsm ki tek basimayim ve kimsem yok yalnızlık cok ve hicbisey bilmemek :KK43:( ateşi cikarsa hastaneye goturmiyim mi yani 38 dereceler demişsiniz ya havale gecirirse allahim yardim et bana ve benim gibi olanlara lutfen kimse yanlis anlamadin beni cok cahilim ben bebek buyutme konusunda kimsede yokki yaninda akil verip
Colpalun mor olanından al canım sıkılmana gerek yok hemen bişe olmaz bebeğine baktın çıkıyo ateşi bi çay kaşığı ver
ŞOKTAYIM...
Dun aşı için saglik ocagina gittim doktora oglumun son 10 gundur elini agzina soktugunu soyledim pamukcuk olmus karbobatli ile sil gecer dedi. Bugun karbonat alip agzini siliyordumki dişi cikmis. Elime geldi sipsivri. Daha 64 günlük kiz 8 ayda cikarmisti. Ne yapıcam ben simdi cok erken .sagliklimi bu doktora gotursemmi
doktara götür çekerler büyük ihtimal

Disiyle doğan bebekler var gayet de sağlıklı ben olsam o kocaman diş çekme aletlerini çocuğunun ağzına sokturmazdim ne var dişli dogduysa veya dişi cikmissa maşallah kalsiyum yönünden iyi beslenmissiniz benim çocuğumun dişi çıksa ilk iş diş buğdayi yapardım kem gözlerden koruyalım diye bereket olsun diye siz de öyle yapın cektirmeyin o minicik dişlerini

Kizlar bizdr dun asi olduk gece saat 2 de atesi cikti ama cok yuksek deildi calpol verdik vucuduna islak bezle sildik dustu gel gorku cocugum hep uyuyor uyumadigi zamanda surekli agliyo cok miz miz cok uzuluyorum kac surer bu huysuzluk
6"kilo okmus2 .ayinda 56 cm boyumuz oldu 1600 gr almis anne sutune aynen devam

Kızlar gunaydin, bu gece oglum hiç uyumadi sabaha kadar emdi kustu, bi sıkıntısı var gibide durmuyor, gayet mutlu arada gülücük atıyor simariyor sonra tekrar devam, oglum aç gözlümü ne

Kızlar gunaydin, bu gece oglum hiç uyumadi sabaha kadar emdi kustu, bi sıkıntısı var gibide durmuyor, gayet mutlu arada gülücük atıyor simariyor sonra tekrar devam, oglum aç gözlümü ne
Günaydın canım gündüz çok mu uyumuştu acaba.benim kızım da geçen günlerde gündüz çok uyuyunca gece 2 de bi uyandı sabaha kadar oturduk gayet Mutlu :işsiz:

Kızlar benim bebeğim kilo almıyor ne yapmam lazım sütü sağıp veriyorum 2-2.5 saatte bır 70-80 cc aralığında verdık son 11 günde 130 gram almış sıcaktan olabılırsın mi süt mıktarını azaltmadım çünkü yardım lütfennn

Kizlar bizdr dun asi olduk gece saat 2 de atesi cikti ama cok yuksek deildi calpol verdik vucuduna islak bezle sildik dustu gel gorku cocugum hep uyuyor uyumadigi zamanda surekli agliyo cok miz miz cok uzuluyorum kac surer bu huysuzluk
6"kilo okmus2 .ayinda 56 cm boyumuz oldu 1600 gr almis anne sutune aynen devam
Masallah Can'ım 60 günde toplam 1600 mü almış bizde kılo sorunu varda :(

Can'ım inan bilmiyorum sırf anne sütü alıyor ve sütüm de bol napcam şaşırdım ya çok üzülüyorum

Evet doğru gündüz uyudu o yuzdenmi uyumadi yaramaz, ya uyumasın da sabaha kadar emdi kustu ya
O yüzden uyumamıştır canım :) seninki bunu alışkanlık haline getirdi habire emiyo sana yakın olmak için :)) meme vermedn önce oyalayıp oyun filan mı oynasan durmuyo mu öyle hem çok içmesini engellemiş olırsun.gerçi büyüdükçe azalıyor kusmaları geçicek yani bu kusmaları :anne:

Canım benimki baya belli oluyo maalesef her gören soruyo hatta bizde gittik göz kapağı göz bebeğini kapatmiyosa sorun yok gormesinde dedi belki de acar dedi hatta internette de okudum 6.ayda acan bile varmis bende önümüzdeki ay yeniden doktora gidicem inşallah hepimize geçmiş olsun gecer hepsi
Sen nerden ogrendin böbreklerinde büyüme olduğunu
Canim bende bugün tekrar başka bir doktora goturdum kızımı göz için aşırı bişey yok çok küçük bi simetri bozukluğu var iki göz arasında dedi sıkıntı olmaz 9 ayından sonra tekrar görelim dedi yani sanıldığı kadar göz kapağı düşüklüğü yokmuş çok şükür ha olsa da tedavisi kolaymış.bobreginde gelince bir gece bez bağladım tam dokuz saat cisini yapmamıştı doktora goturdum kalça cikikligina baktiririken bobreklerine de baktırdık o zaman anlamistik.4mm büyümesi geriler dedi suanlik tedaviye gerek yokmuş takip edilecek. Canım inşallah senin bebişinin de gözü açılır geliştikçe sıkılma sen annesi

O yüzden uyumamıştır canım :) seninki bunu alışkanlık haline getirdi habire emiyo sana yakın olmak için :)) meme vermedn önce oyalayıp oyun filan mı oynasan durmuyo mu öyle hem çok içmesini engellemiş olırsun.gerçi büyüdükçe azalıyor kusmaları geçicek yani bu kusmaları :anne:

Yok canım oylamanın mümkünatı yok ortalığı yıkıyor resmen, yanımda yatıyor hep, besige yatmiyo alıştı gercekten

Back