2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
İyi akşamlar kızlar. Sizlere sormak istediğim bir konu var. Doğum parasını almak için belli bir süre varmı. İki ayı geçti doğum yapalı ama hala evrakları alıp aile ve Sosyal politikalar müdürlüğüne götürmedim. Sizler doğum paranızı aldınızmı
ben okudum aile ve sosyal pol. bak.nın yazısını orda süre filan yok ben de henüz başvurmadım işe başlayınca başvurmayı düşünüyorum..

Bebeğime sagdigim sutu verdim 90 ml sonrasında çocuk bayildi gibi uyuyor gece uykusna yattı şimdi. .sOnra üzüldüm ki. Her zaman yatmaya sebebi doymamasi mi acep. Bundan sonra öyle yapayım bari dedim. Gun de bi kez içme ile biberon à alışmaz sanirm

Kızlar 40 günlükken 4300 gr olması az mi çok mj sizce . Doğduğunda 2760 ti

Kızlarrrr yardım lütfen :KK43:

52 günlük olduk.kızım çok güzel emiyo maşallah.göğüs uçlarım yarık ama artık onun acısı bişy değil emzirdikten 10 dk kadar sonra felaket bir ağrı sapkanıyo göğüslerime kollarıma kadar vuruyo sızlaması. Nedendir bu :mad: anneme göre süt dolmaya başlıyo o yüzden diyo ama hiç görmedim bu şekilde emzirdikten sonra böyle sancı çeken birini.

Acaba sütmü kalıyo diye düşündüm ama sağdığım zaman zorla damla damla geliyo emzirmeden sonra. Nedendir bu ağrı çözemiyorum. Bi akıl verin lütfen dayanamıyorum artık

52 günlük olduk.kızım çok güzel emiyo maşallah.göğüs uçlarım yarık ama artık onun acısı bişy değil emzirdikten 10 dk kadar sonra felaket bir ağrı sapkanıyo göğüslerime kollarıma kadar vuruyo sızlaması. Nedendir bu :mad: anneme göre süt dolmaya başlıyo o yüzden diyo ama hiç görmedim bu şekilde emzirdikten sonra böyle sancı çeken birini.

Acaba sütmü kalıyo diye düşündüm ama sağdığım zaman zorla damla damla geliyo emzirmeden sonra. Nedendir bu ağrı çözemiyorum. Bi akıl verin lütfen dayanamıyorum artık

Canim benim de öyle,bir sürü iğne varda heryerden batiyor sanki, bencede süt doluyor benim kv de de öyle dedi

Canim benim de öyle,bir sürü iğne varda heryerden batiyor sanki, bencede süt doluyor benim kv de de öyle dedi

Ya hep böylemi olacak ama bu öncedende oluyodu ama son 1 haftadır dayanılmaz ağrı çekiyorum. O sancı geçene kadar ağlamamak için zor tutuyorum kendimi . Bi çözümü olmalı bence bunun çünkü sırf bu ağrı yüzübden emzirmekten korkuyorum hiç istemiyorum

Ya hep böylemi olacak ama bu öncedende oluyodu ama son 1 haftadır dayanılmaz ağrı çekiyorum. O sancı geçene kadar ağlamamak için zor tutuyorum kendimi . Bi çözümü olmalı bence bunun çünkü sırf bu ağrı yüzübden emzirmekten korkuyorum hiç istemiyorum
Başlarda bende de felaketti. Kivrandiriyordu. Merak etme zamanla azalır. Süt inmesidir.

Yok canım benim o derece değil ama rahatsız edici bir boyutu var o kadar, bi dr a görün istersen

Canım biri iki aylık diğeri 3,5 yaşında iki oğlum var. Yanımda kimse yok eşim de polis durum böyle olunca ne eşim nede ben fırsatını bulup çalıştığım yere gidip evrakları alamadık, böyle giderse işe başlayınca ben başvuruyu ancak yapabilirim oda 22 agustos umarım geç kalmış olmam.
Cnm ben hast eve gelir gelmez gidip basvurdu bayramdan once de gidip cektim niye bugune kadar bekledin

ki?

Kızlar merhaba cumartesi günü lokal anestesiyle bir cerraha sünnet yaptirdim oğlumu.Sünnet boyunca yanindaydik zaten uyutmustum hic hissetmedi.Sünnetten sonra 45 dakika boyunca hic susmadan agladi,sanirim ilk çisini yaparken zorlandi.Simdi doktor bir sprey ve krem verdi.Her bez degisiminden sonra bunlari sürüp özel bir pamuk kapatiyorum.Ama pipisi böyle kanlı gibi tahriş olmuş gibi.Sizlerde nasil oldu bu görünüm ne zaman geçer,zarar vericem diye tedirginim.Bir de pipisi normale göre kücukmus gunde 1 defa iki dakika ileri geri masaj yap dedi doktor 4 ay boyunca.Böyle birsey duyan ya da yasayan varmi.Cok canım sıkkın

Bebeğime sagdigim sutu verdim 90 ml sonrasında çocuk bayildi gibi uyuyor gece uykusna yattı şimdi. .sOnra üzüldüm ki. Her zaman yatmaya sebebi doymamasi mi acep. Bundan sonra öyle yapayım bari dedim. Gun de bi kez içme ile biberon à alışmaz sanirm
Canim bebisin karnı tok olunca uzun süre kesintisiz uyuyabiliyor.

Canim bebisin karnı tok olunca uzun süre kesintisiz uyuyabiliyor.
Canim bende de günde 1 kez içiyor ama biberona alisip da meme reddi diye birşey yaşamadık sabah uyandığında annem veya esim biberon ile besliyor bende güzel bir uyku çekip bebisimle gün boyu keyifle ilgilenebiliyorum. Bazıları biberona alıssin diye 2. Ayda rezene kimyon vs.suyu veriyorlarmis süt haricinde. 2. Ayda alismazsa biberonu artık kabul etmiyor diyorlar ama ben hiç denemedim.

İyi akşamlar kızlar. Sizlere sormak istediğim bir konu var. Doğum parasını almak için belli bir süre varmı. İki ayı geçti doğum yapalı ama hala evrakları alıp aile ve Sosyal politikalar müdürlüğüne götürmedim. Sizler doğum paranızı aldınızmı
Canım biz de başvurmadık daha. Gidersen haber verir misin geç kalmış mıyım

Canim benzer bir ağrı bende de oluyor goguslerimin süt doldugunu hissediyorum peki o agridan sonra göğüs ucundan süt geliyor mu

Arkadaslar acil bisi sormam lazm bugun 2. Ay asilarimizi olduk
Gecen ay doktor kontrolunde fitil yazmisti doktor aşı sonrasi icin bugun aile hekimligindeki hemsire de fitil atma beyin gelisimine zararli artk fitil verilmiyo surup ver dedi size de boyle bisey soylendi mi fitil atan var mi ates icin?

Back