- 6 Mart 2015
- 922
- 1.745
- 63
- 37
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #57.281
Gözyaşı oluyor canım. Hatta 15-20 günlükken akıtmaya başladı. Annemler şaşırmıştı gözyaşı Nasıl var diye. İnternetten baktığımda 2 aydan sonra gözyaşı oluşur yazıyordu. Kuzenimin kızının 5. Aydan sonra oluşmuş.Arkadaşlar bebeginiz ağlarken goz yasi dokuyo mu bizimkinin gözleri doluyor ama öyle az akiyo sanki
Bi de demiştim ya gözü az açıyor diye göz kapağı düşüklüğü olabilirmiş açabilir de dedi yakınlarında böyle bisey yaşayan varmi kızlar çok üzüldüm eğer dusukluk varsa ameliyat olucak
Kaç günlük canım? Maşallah kızına.Kızlar bebeklerınız kaç saat uyuyor benım kız gece 12 -3 sonra 5-8 sonra sankı hep uyuyor çok az uyanık oluyor varmı benım gibi olan ben kaldırıp emzırıyorum doyunca yıne uyuyor
Kızlar 13ünde 2. Ay aşılsrımızı vurulduk o gün sıkntı olmadı ama dün akşamüstünden beri agu gugu yaparken bile birden ağlamaya başlıyo ve asla susmuyor memeye tutunca daha çok ağlıyo en son bi şekilde kandırıp memeyi sokuyoruz ağzına da uyuyo.ama uyanınca yine aynıvar mı tavsiyesi olan?
Valla ben de atletini değiştirdim koluna değiyodu diğeri şimdi sıfır kol giydirdim bide çorap var ayağında öyle duruyo biraz daha iyi gibi şuan uyuyamıyo bi türlü ama en azından katıla katıla ağlamadı size yazdığımdan beri inşallah akşam uykusuna yatana kadar da böyle devam ederAşı yapılan bacağını oksayip konuşuyorum hu hu diyor acıyo bence. Bacak enjeksiyonu ağrıtıyor
Colpalun mor olanından al canım sıkılmana gerek yok hemen bişe olmaz bebeğine baktın çıkıyo ateşi bi çay kaşığı verFtilin ismi ne cnm cunku ben hic bilmiyorum doktora goturdugumde istedim vermedi ayy cok tecrubesizim ben ya hic bisey bilmiyorum yarin atesi cikarsa ne yapicsm ki tek basimayim ve kimsem yok yalnızlık cok ve hicbisey bilmemek( ateşi cikarsa hastaneye goturmiyim mi yani 38 dereceler demişsiniz ya havale gecirirse allahim yardim et bana ve benim gibi olanlara lutfen kimse yanlis anlamadin beni cok cahilim ben bebek buyutme konusunda kimsede yokki yaninda akil verip
doktara götür çekerler büyük ihtimalŞOKTAYIM...
Dun aşı için saglik ocagina gittim doktora oglumun son 10 gundur elini agzina soktugunu soyledim pamukcuk olmus karbobatli ile sil gecer dedi. Bugun karbonat alip agzini siliyordumki dişi cikmis. Elime geldi sipsivri. Daha 64 günlük kiz 8 ayda cikarmisti. Ne yapıcam ben simdi cok erken .sagliklimi bu doktora gotursemmi
Günaydın canım gündüz çok mu uyumuştu acaba.benim kızım da geçen günlerde gündüz çok uyuyunca gece 2 de bi uyandı sabaha kadar oturduk gayet MutluKızlar gunaydin, bu gece oglum hiç uyumadi sabaha kadar emdi kustu, bi sıkıntısı var gibide durmuyor, gayet mutlu arada gülücük atıyor simariyor sonra tekrar devam, oglum aç gözlümü ne
Masallah Can'ım 60 günde toplam 1600 mü almış bizde kılo sorunu vardaKizlar bizdr dun asi olduk gece saat 2 de atesi cikti ama cok yuksek deildi calpol verdik vucuduna islak bezle sildik dustu gel gorku cocugum hep uyuyor uyumadigi zamanda surekli agliyo cok miz miz cok uzuluyorum kac surer bu huysuzluk
6"kilo okmus2 .ayinda 56 cm boyumuz oldu 1600 gr almis anne sutune aynen devam
Masallah Can'ım 60 günde toplam 1600 mü almış bizde kılo sorunu varda[/QUOTE1 ayda 1600 gr almis toplamda 3 kilo 200 gr aldi kuzun nasallah
cnm neden ki anne sutu aliyor mi rabbim ysrdim etsin bizlere gaziydi asisiydi cisiydi falan cok yorucu gunler gecicek ins
Günaydın canım gündüz çok mu uyumuştu acaba.benim kızım da geçen günlerde gündüz çok uyuyunca gece 2 de bi uyandı sabaha kadar oturduk gayet Mutlu
uzulme annesi bebisimiz en kisa zsmanda kilo alir insCan'ım inan bilmiyorum sırf anne sütü alıyor ve sütüm de bol napcam şaşırdım ya çok üzülüyorum
O yüzden uyumamıştır canım :) seninki bunu alışkanlık haline getirdi habire emiyo sana yakın olmak için :)) meme vermedn önce oyalayıp oyun filan mı oynasan durmuyo mu öyle hem çok içmesini engellemiş olırsun.gerçi büyüdükçe azalıyor kusmaları geçicek yani bu kusmalarıEvet doğru gündüz uyudu o yuzdenmi uyumadi yaramaz, ya uyumasın da sabaha kadar emdi kustu ya
Çok kilo almasına gerek yok ki sağlıklı olsun yeter :) kaç kilo aldı kaç günlük bebeğin?Can'ım inan bilmiyorum sırf anne sütü alıyor ve sütüm de bol napcam şaşırdım ya çok üzülüyorum
Canim bende bugün tekrar başka bir doktora goturdum kızımı göz için aşırı bişey yok çok küçük bi simetri bozukluğu var iki göz arasında dedi sıkıntı olmaz 9 ayından sonra tekrar görelim dedi yani sanıldığı kadar göz kapağı düşüklüğü yokmuş çok şükür ha olsa da tedavisi kolaymış.bobreginde gelince bir gece bez bağladım tam dokuz saat cisini yapmamıştı doktora goturdum kalça cikikligina baktiririken bobreklerine de baktırdık o zaman anlamistik.4mm büyümesi geriler dedi suanlik tedaviye gerek yokmuş takip edilecek. Canım inşallah senin bebişinin de gözü açılır geliştikçe sıkılma sen annesiCanım benimki baya belli oluyo maalesef her gören soruyo hatta bizde gittik göz kapağı göz bebeğini kapatmiyosa sorun yok gormesinde dedi belki de acar dedi hatta internette de okudum 6.ayda acan bile varmis bende önümüzdeki ay yeniden doktora gidicem inşallah hepimize geçmiş olsun gecer hepsi
Sen nerden ogrendin böbreklerinde büyüme olduğunu
O yüzden uyumamıştır canım :) seninki bunu alışkanlık haline getirdi habire emiyo sana yakın olmak için :)) meme vermedn önce oyalayıp oyun filan mı oynasan durmuyo mu öyle hem çok içmesini engellemiş olırsun.gerçi büyüdükçe azalıyor kusmaları geçicek yani bu kusmaları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?