- 8 Aralık 2015
- 719
- 634
- 53
- 36
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #56.321
Benimkideçok ikiniyodu makaticatlatti oyuzden canm tam oraya bepanten surki catlamasinKizlar bebegim surekli ikiniyor kendi kendine garip sesler xikartarak..ha kendini rahatlatiyor genellikle ama beni cok huzursuz ediyor bu hali icim gidiyor...hele gece kivranisi var kiaglamiyor sukur ama durum bu..kendine zarar vercek diye korkuyorum.
Bir de pisik problemi olanlar nasil bas eytiniz? Sudokrem ve mustela kullaniyorum 2 3 bezde 1 suruyorum ve gunduz her kakada lavoboda yikiyorum..buna ragmen hafif kizarmalar oluyor(
Ay ben yaptım ya Zaten De bi ise yaramadı damla verdi ve göz masajı biraz iyi gibi oldu sagol canm verdiğin bilgi icinSakın ama sakın sütünüzden bebegın çapaklanan gözüne sürmeyin sütte şeker mineral vs birçok sey olduğu icin gözdeki bakteriler süt le temızledıgınız de daha cok cogalıyor orda Allah korusun korluge bile gidebilir gözü sütle temizlemeyin uzmanlar uyarıyor temiz bı bezle ılık suya batırıp silin
İnşallah ya aslında çok ağlayan bir bebek değil sadece kendini çok kasiyor gazı olmadığında bile karnını çok sisiriyor teşekkür ederim rahatladım birazSenin antikorların onukorur merak etme. İlk 3ay bebek çok aglatılmaz benim bildiğim. Sen de aglatmamaya çalış annesi.. Geçer inşallah
Makati catlattigini nerden anladın benimki de çok ikiniyor da...Benimkideçok ikiniyodu makaticatlatti oyuzden canm tam oraya bepanten surki catlamasin
Cnm benim de kirkim bitti hala sarı akıntı var senin ne kadar olduBende öyle oldum canım benimde tam kanamam kesildi derken yine oldu birkacgun sürdü tekrar kesildi ama hala hafiften bir akıntı var
Benimki de aynı cnm sola dönmesin diye yastikla destekliyorum bu defa da hoşuna gitmiyor ağlıyor ancak uykudayken ses etmiyorKızlar benim oglum yatarken devamli boynunu sola çeviriyor, sağa yatiriyorum ama rahat edemiyor sola çevirmeye çalışıyor, bu durum düzelir mi acaba, sizin bebeklerde böyle bişey varmi
Avent soothie denedinmi bizimki onu aldi anne memesine en yakinmis soothieBenim kiz sonunda emzigi aldi da uyutabildim.
O atti.ben.inatla.verdim
Memede.durmaktan artik uclari yara olmaya başlamıştı
Canim yaniyordu
Umarim alismistir.
4 farklı marka emzik aldim.i.ih.reddetti.
4.tl lik bakkal emziginde karar kildi.
Catlak tos tos
canım geçmiş olsun bebişinin rahatsızlandığını bilmiyordum doğumda. allah şifa versin en yakın zaman da inş.sanki senin doğumun rahat geçmişti diye hatırlıyorum ama burda o kadar çok doğum hikayesi okudum ki birbirine karıştırıdm galiba
Erkegin korunmasindan yanayım ben kadının korunması riskli geliyo bana tekrar bebek dusunenler icin tabiGünaydın arkadaşlar benim günlerdir kafama takılan bi konu var yardımınıza ihtiyacım var 40ımızın dolmasına az kaldı ve nr yapacağını bilmiyom hangi korunma yöntemini düşünüyorsunuz yardımcı olurmusunuz ya ilk bebeğim ve daha önce hiç korunmadım evlenir evlenmez çocuk istediğimiz için siz neler düşünüyorsunuz
Yok canım benimkinin başını ceviremediği tarafta nohut gibi çıkınti var, yarın dr dan randevu aldık ama yarıno bekleyemiyoz iftardan sonra acile goturecez, şimdiye kadar vardı benmi gormedim yoksa yenimi oldu bilmiyorum ama öncesinde varsa ve ben görmediysem lanet olsun benim anneligime, sinirlerim çok bozuldu, inşallah kötü bişey yoktur
mavitepe
Oglunun sikintisi oldugunu bilmiyordum gecmis olsun cnm. Tez zamanda atlatirsiniz insallah. Kiyamam kuzuya.
Bir de ben oto koltugu kullaniyorum. Buyuk oglumda da kullanmistim hemde ilk dogdugu gunden beri. Bebegim onun icinde uyumayi seviyor gunduzleri hep orda uyuyor. Gecen etraftakilerin zarar verir baskisisindan dolayi cocuk doktoruna sordum. Yok yatsin bisey olmaz anne karnindalik hissi verdigi icin rahat uyur dedi. Ben zaten zararli oldugunu dusunmuyordum. Yenidoganlar icin minderleri var ben ondan kullaniyorum daha rahat oluyor. Disarda gezerken de koltuklayiz. Arabada koltuk devrilmesin diye ustunden arabanin emniyet kemerini geciriyorum. Sikinti olmuyor bu sekilde. Ilk bebegimde Amerikadaydim ve orda kullanmak zorunlu zaten. Daha hastaneden cikarken koltuga oturtmalisin. Bi de guvenlik acisindan 1 yasa kadar koltugu geriye bakar yonde koymak gerekiyor. Bence icin rahat bi sekilde kullan canim.
Günaydın arkadaşlar benim günlerdir kafama takılan bi konu var yardımınıza ihtiyacım var 40ımızın dolmasına az kaldı ve nr yapacağını bilmiyom hangi korunma yöntemini düşünüyorsunuz yardımcı olurmusunuz ya ilk bebeğim ve daha önce hiç korunmadım evlenir evlenmez çocuk istediğimiz için siz neler düşünüyorsunuz
Canim de vitaminini vermezsen basının önündeki ve arkasındaki 2 bingildagi da kapanmaz bingildagin kapanması için önemli ama bazı doktorların 6. Aydan sonra da vitaminini başlattıklarını duydum ayrıca çocuğu günde 10 dakika güneşe çıkarmak gerekiyormuş de vitamini için ama usur diye daha hic cikarmadim ben de vitaminin yanında rezene anason ve kimyon karışımı verdiğim için çocuğa tat duygusu iyice karistikızlar yine bir konuda yardım isteyeceğim sizden. Aile hekimi monovit d3 vitamini verdi günde 3 damla içsin dedi. Damlayı verdiğimizden itibaren çocuğun ne uyuyabildi ne de doğru dürüst emebildi. Sütlerim boşa gitti, biberonla bile yediremedim. Sürekli huzursuz mızır mızır, ağladı durdu sabahlara kadar. günde en fazla 2-2,5 saat uyuyabildi. geri kalan 22 saatte huzursuz ağladı. dün vermedim damlayı akşamına toparladı, hem uyuyor hem de eski düzen emiyor. bu durumu yaşayan var mı?
Prospektüste yan etkisi yok yazıyor ama ben kararsız kaldım. Başka bir vitamin kullanan var mı acaba? ya da kullanmasak ne olur acep?
çok çok geçmiş olsun canım.dediğin gibi bunlar geçici bebişlerimizle beraber mutluluğumuz daim olsun.doğru hatırlıyorsun canım. bana rahat geçti gibi geldi doğum, sanırım ağrı eşiğim yüksekmiş benim pek bişey hissetmedim 7-8 cm açılma olana kadar. sonrası da çok sürmedi rahattı benim bir çok kişiye göre. sadece çocuk inmedi aşağıya doktor kafasını tutup kanala oturttu ondan sonra suyu patlattı. doğum öyle başladı bu arada kafasına kan toplamış, bir de benim çıkış noktaları biraz darmış, doktor kesi atıcaz demişti ama kesi dışında da çok fazla yırtık oluştu bende. Bugün bir ay doldu hala oturduğumda ağrıyor dikiş yerleri. Bunlar zamanla geçer hiç sıkıntı değil. Kafasındaki şişlik gitti bile. Doğum kanalından geçerken sıkışmış çocuk ki bu konuda doktorun da yapacak bişeyi yok, o arada kemiği kırılmış. Neyse ki kırılabilecek en iyi kemik kırılmış, tedaviye gerek kalmadan kendiliğinden iyileşecekmiş bir hafta farketmedik bile kırık kemik olduğunu. dikkatli olmak gerekecek 3-4 ay. ciddi bir yaralanma bir sıkıntı yaşamadık ya bebek de ben de bu kadarına şükrediyorum artık.
omnivit kullanıyorum canım. ama günlük 15 damla verirken zor oluyokızlar yine bir konuda yardım isteyeceğim sizden. Aile hekimi monovit d3 vitamini verdi günde 3 damla içsin dedi. Damlayı verdiğimizden itibaren çocuğun ne uyuyabildi ne de doğru dürüst emebildi. Sütlerim boşa gitti, biberonla bile yediremedim. Sürekli huzursuz mızır mızır, ağladı durdu sabahlara kadar. günde en fazla 2-2,5 saat uyuyabildi. geri kalan 22 saatte huzursuz ağladı. dün vermedim damlayı akşamına toparladı, hem uyuyor hem de eski düzen emiyor. bu durumu yaşayan var mı?
Prospektüste yan etkisi yok yazıyor ama ben kararsız kaldım. Başka bir vitamin kullanan var mı acaba? ya da kullanmasak ne olur acep?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?