2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Benimkideçok ikiniyodu makaticatlatti oyuzden canm tam oraya bepanten surki catlamasin

Ay ben yaptım ya Zaten De bi ise yaramadı damla verdi ve göz masajı biraz iyi gibi oldu sagol canm verdiğin bilgi icin

Senin antikorların onukorur merak etme. İlk 3ay bebek çok aglatılmaz benim bildiğim. Sen de aglatmamaya çalış annesi.. Geçer inşallah
İnşallah ya aslında çok ağlayan bir bebek değil sadece kendini çok kasiyor gazı olmadığında bile karnını çok sisiriyor teşekkür ederim rahatladım biraz

mavitepe
Oglunun sikintisi oldugunu bilmiyordum gecmis olsun cnm. Tez zamanda atlatirsiniz insallah. Kiyamam kuzuya.
Bir de ben oto koltugu kullaniyorum. Buyuk oglumda da kullanmistim hemde ilk dogdugu gunden beri. Bebegim onun icinde uyumayi seviyor gunduzleri hep orda uyuyor. Gecen etraftakilerin zarar verir baskisisindan dolayi cocuk doktoruna sordum. Yok yatsin bisey olmaz anne karnindalik hissi verdigi icin rahat uyur dedi. Ben zaten zararli oldugunu dusunmuyordum. Yenidoganlar icin minderleri var ben ondan kullaniyorum daha rahat oluyor. Disarda gezerken de koltuklayiz. Arabada koltuk devrilmesin diye ustunden arabanin emniyet kemerini geciriyorum. Sikinti olmuyor bu sekilde. Ilk bebegimde Amerikadaydim ve orda kullanmak zorunlu zaten. Daha hastaneden cikarken koltuga oturtmalisin. Bi de guvenlik acisindan 1 yasa kadar koltugu geriye bakar yonde koymak gerekiyor. Bence icin rahat bi sekilde kullan canim.

Kızlar benim oglum yatarken devamli boynunu sola çeviriyor, sağa yatiriyorum ama rahat edemiyor sola çevirmeye çalışıyor, bu durum düzelir mi acaba, sizin bebeklerde böyle bişey varmi
Benimki de aynı cnm sola dönmesin diye yastikla destekliyorum bu defa da hoşuna gitmiyor ağlıyor ancak uykudayken ses etmiyor

Günaydın arkadaşlar benim günlerdir kafama takılan bi konu var yardımınıza ihtiyacım var 40ımızın dolmasına az kaldı ve nr yapacağını bilmiyom hangi korunma yöntemini düşünüyorsunuz yardımcı olurmusunuz ya ilk bebeğim ve daha önce hiç korunmadım evlenir evlenmez çocuk istediğimiz için siz neler düşünüyorsunuz

Avent soothie denedinmi bizimki onu aldi anne memesine en yakinmis soothie

doğru hatırlıyorsun canım. bana rahat geçti gibi geldi doğum, sanırım ağrı eşiğim yüksekmiş benim pek bişey hissetmedim 7-8 cm açılma olana kadar. sonrası da çok sürmedi rahattı benim bir çok kişiye göre. sadece çocuk inmedi aşağıya doktor kafasını tutup kanala oturttu ondan sonra suyu patlattı. doğum öyle başladı bu arada kafasına kan toplamış, bir de benim çıkış noktaları biraz darmış, doktor kesi atıcaz demişti ama kesi dışında da çok fazla yırtık oluştu bende. Bugün bir ay doldu hala oturduğumda ağrıyor dikiş yerleri. Bunlar zamanla geçer hiç sıkıntı değil. Kafasındaki şişlik gitti bile. Doğum kanalından geçerken sıkışmış çocuk ki bu konuda doktorun da yapacak bişeyi yok, o arada kemiği kırılmış. Neyse ki kırılabilecek en iyi kemik kırılmış, tedaviye gerek kalmadan kendiliğinden iyileşecekmiş bir hafta farketmedik bile kırık kemik olduğunu. dikkatli olmak gerekecek 3-4 ay. ciddi bir yaralanma bir sıkıntı yaşamadık ya bebek de ben de bu kadarına şükrediyorum artık.

Erkegin korunmasindan yanayım ben kadının korunması riskli geliyo bana tekrar bebek dusunenler icin tabi

bozma moralini canım, ben kırık kemiği olduğunu farketmedim sen kafasındaki minik çıkıntıdan bahsediyorsun. Yine de doktora gitmek lazım, doktora gittikten sonra fırsatın olursa yaz buraya olur mu merak ettim. Umarım ciddi bişey değildir. Bir de bebekler düşündüğümüzden daha hızlı toparlıyorlar, aklında bulunsun hep. iyi haberlerini bekliyoruz..

çok teşekkür ederim cevabın için, valla ana kucağında bir o yana bir bu yana kayıyor ve hiç güvenlikli değil sanki bir kilo daha alsa sapları kopacak gibi, tek başıma bir yere gitmem imkansız. Pusetin de altında minderi var chicco liteway almıştım ben. yine de bir ufak destek yapıyorum çok oturmasın yatay konumda kalsın diye. Emniyet kemeri falan gayet cuk oluyor, üstelik bizim sıpa da pek seviyor içinde olmayı. uzun süre tutmam içinde ama kullanmaya karar verdim gibi

kızlar yine bir konuda yardım isteyeceğim sizden. Aile hekimi monovit d3 vitamini verdi günde 3 damla içsin dedi. Damlayı verdiğimizden itibaren çocuğun ne uyuyabildi ne de doğru dürüst emebildi. Sütlerim boşa gitti, biberonla bile yediremedim. Sürekli huzursuz mızır mızır, ağladı durdu sabahlara kadar. günde en fazla 2-2,5 saat uyuyabildi. geri kalan 22 saatte huzursuz ağladı. dün vermedim damlayı akşamına toparladı, hem uyuyor hem de eski düzen emiyor. bu durumu yaşayan var mı?
Prospektüste yan etkisi yok yazıyor ama ben kararsız kaldım. Başka bir vitamin kullanan var mı acaba? ya da kullanmasak ne olur acep?

bence ilaç vs kullanmak sakıncalı emziriyoruz sonuçta. aile hekimi de aynı şekilde erkeğin korunmasını öneriyoruz demişti. Bence de mantıklı olan o gibi. bendeki dikişler fena o konu çok uzak daha bana, ama bence olması gereken erkeğin korunması diye düşünüyorum.

mavitepe canım o verilen damla bebeklerde gaz yapıyormuş benim çocuk doktorum inafantum verdi onu kullanıyorum bir pipet dolusu veriyorum bebekler için çok önemliymis damlayi değiştir ama vermeyi birakma

Canim de vitaminini vermezsen basının önündeki ve arkasındaki 2 bingildagi da kapanmaz bingildagin kapanması için önemli ama bazı doktorların 6. Aydan sonra da vitaminini başlattıklarını duydum ayrıca çocuğu günde 10 dakika güneşe çıkarmak gerekiyormuş de vitamini için ama usur diye daha hic cikarmadim ben de vitaminin yanında rezene anason ve kimyon karışımı verdiğim için çocuğa tat duygusu iyice karisti ama istersen de vitaminin markasını değiştir o markanın içinde ayçekirdegi yağı var destekleyici olarak.

çok çok geçmiş olsun canım.dediğin gibi bunlar geçici bebişlerimizle beraber mutluluğumuz daim olsun.

omnivit kullanıyorum canım. ama günlük 15 damla verirken zor oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…