2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Benim bebekte hızlı hızlı 5 dakikada isini bitiriyor. Üstüne, 2 saatte emmiyot

Hiç bozma moralini bis neler yaşadık el kadar bebeğim ameliyat oldu kalbe giden damarlarda terslik vardı düzeltilebilir çok şükür bebekler çok güçlü şimdi bebeğim o kadar iyi ki uzulme

Erkegin korunmasindan yanayım ben kadının korunması riskli geliyo bana tekrar bebek dusunenler icin tabi

Sorduğum iki doktor biri doğum yaptıran dokturum diğeri farklı bi doğum doktoru spirali önerdi 40 bitince gel diyo bende o yüzden arada kaldım burada fikir danışmak istedim

omnivit kullanıyorum canım. ama günlük 15 damla verirken zor oluyo
Canım bende omnivit veriyorum bir ay dolana kadar 5 damla bi ayı dolduktan sonra 10 damla dedi çocuk doktoru ben anlamadım her doktor ayrı ayrı şeyler söylüyo bunun haricinde verdiğin başka vitamin ilacı varmk

Benimde kızım en fazla 5 dk emiyo bende birtek bizde mi bi gariplik var diodum şu en az 15/20 dk emziriyom diyenlere şaşırıyom açıkcası en son on günde 240 gram kilo almıştı doktor kızdı kilo az almış dedi sık sık emzir diyodu sanırum çabuk doyuyolar gerek sık sık emzirmek gerekiyo

Sütün yogunken çabuk doyuyor olabilir canım, veya bebeğin güçlü çekiyordur. Benim bebeğim zayıf. Nerdeyse hep uyuyor. Memede uyumak istiyor. Zaten zayıf diye emzik de vermek istemiyorum emebildigi kadar emsin. Ondan değerli bi işim de yok emsin diyorum. Dura dura emiyor ve az az çekiyor. Oğlum daha kilolu doğmuştu, çabuk doyardi ve memeyi boşaltırdı, güçlü çekerdi.

Canım çok geçmiş olsun. Ben de doğumunun bu detaylarını bilmiyordum. Sadece çok yırtığın olduğunu biliyordum. Allah tekrarından beterinden esirgesin inş.

Emzikbüyük rahatlık canm he dusuyo veriyosun falan ama aglamiyo en azından çoğu zamn

N
Bende veriyorum bir sıkıntı olmadi canm allah allah ...ama ben doktoragittimde ilk sordukları d vitamini kullaniyosun dimi oluyo bence kullanmalisin

Canim bebeğin kilo alması iyiyse hiiccc canını sıkma kafayı da takma günde 20 ile 30 gr arası almaları gerekiyor kilo takibi yaparsan bebeğin yeterli beslenip beslenmedigini tespit edebilirsin benimki de bazen 5 dakika bazen 20 dk emiyor

Emzikbüyük rahatlık canm he dusuyo veriyosun falan ama aglamiyo en azından çoğu zamn
Dun aksamdan.beri karni.toksa alti temiz ise.her.ağladığında veriyorum
Atiyor ama.gaz.damlasi.filan.sürüp verdim
Yanlis.olduğunu biliyorum ama bir.kac kere.azcik.recele.banip.vermistim.sonra gaz.damlasi.daha.mantıklı ve saglikli.geldi.
Once.tatliyi emip atıyordu inatla tutturdum. Arada yine atsada yine epey gelisme.var
Bugün cok rahat ettim,
Ama.tam olarak alışamadı hala inatla tukurebiliyor
Esim.40 i.cikana kadar verme.diyor ama nasil meme.bağımlısı oldugunu.gordu kendisi.de.
Elini.yumruk yapio emiyor
Parmak emmeye alisirsa daha.kotu dedim
Ikna.oldu

Benimkinin alti temiz ve yeni emmis olsada yine emmek istiyor.
Emince.yine altini.dolduruyor
Kısır döngü
Neyse su emzige alisirsa asiri beslemek zorunda.kalmam.ve slinge koyabilirim inşallah

Canım benim Allah sifa versin inşallah çabucak iyilesir yavrun dualarimiz onunla

Canım dua edelim ve kan pıhtılaşması ilk egzersizle geçsin inş. Kalp üfürüğü de bebeklerde çok yaygın, büyüdükçe kendiliğinden düzeliyor diye biliyorum. İnş yoktur varsa da en basit haliyle vardır inş. Olumlu düşün olumlu olsun inş. Her şey dua ve sabır ile. Dua et bol bol.
Özel hastaneye gitcez demişsin orada ne dediler ?

Kedibochi canım benim ablam da 15 sene önce yeğenim sürekli ağlıyor diye emziği bala ve reçele batırarak vermişti yeğenime. Bal bir buçuk iki yaşına kadar yasak diye biliyorum. Şekerli yiyecekler de öyle. Ama ablam bunu bilmiyormuş ve ben de küçüktüm hatırlıyorum sürekli reçele bala batırıp veriyorduk. Bitince tadı emziği atıyordu tekrar ağlamaya başlıyordu tekrar tekrar biz de o şekilde zapt etmeye çalışıyorduk. Ama sonra şöyle bir sıkıntı çıktı, yeğenimin süt dişleri komple çürük çıktı. Yıllarca diş doktorlarına gittiler. Yeğenim çok çekti nedeni o muydu bilmiyorum ama biz ona bağladık. Doktor da zamanında ne demişti hatırlamıyorum şimdi. Bence kesinlikle şekerli bir şeye batırıp verme emziği.

İnşallah öyledir ya insan ilk Bebek olunca çok beceriksiz ve deneyimsiz oluyo açıkcası

mavitepe canım o verilen damla bebeklerde gaz yapıyormuş benim çocuk doktorum inafantum verdi onu kullanıyorum bir pipet dolusu veriyorum bebekler için çok önemliymis damlayi değiştir ama vermeyi birakma

omnivit kullanıyorum canım. ama günlük 15 damla verirken zor oluyo

N

Bende veriyorum bir sıkıntı olmadi canm allah allah ...ama ben doktoragittimde ilk sordukları d vitamini kullaniyosun dimi oluyo bence kullanmalisin

kızlar teşekkür ederim, devit aldık bakalım bugün de onu denicem. Bu arada aklınızda bulunsun pencereden güneş aldırıyordum ben hep, o işe yaramıyormuş, direk güneş ışığı görmesi gerekiyormuş d vitamininin aktive olması için. Çıkarıcaz artık yavaş yavaş dışarı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…