- 7 Ocak 2014
- 3.138
- 4.420
- 333
- 39
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #56.301
ilk başlarda benimki de öyleydi sürekli sola çeviriyordu kafasını. Kucağımıza aldıkça kafasını sağa doğru çevirdik, bu baya işe yaradı. Yattığı zaman da çeviriyorduk ama kendi kendine istediği tarafa çeviriyor müdahale edemiyoruz ona.
bir de iki göğüsten de emzirmeye başlayınca kendi kendine düzene girdi. Hem sağa hem sola çevirmeye başladı.
Ben içine sakin zamanında koymaya çalışıyorum o zaman daha rahat oluyor, benim bebeğim çok huysuz. Tabi koyup geziniyorum, oturmaktan nefret ediyor basıyor çığlığı. Ben genelde dışarda geziniyorum o yüzden sıcaklık henüz sıkıntı olmadı bizde bendeki sling de penye bu arada istersen sadece badi ile koy slingecanım benim sling geldi ama bilemiyorum ben mi beceremiyorum acaba.
bir iki kere bagladım bebişle de evin içinde gezdik ama bebiş o kadar sıcakladı ki yarım saat sonra cıglık cıglıga aglamaya başladı.
ondan sonra bir kere daya koydum içine o zaman da paso emmek istediği ve altına yaptığı için ve değiştirmem gerektiği için koyamadım pek fazla
dagatesi benim sipariş ettiğim ve gelen sling penye. ama hulya cinscicekcinin youtube da sling baglama videosundaki sanki dokuma bir kumaş gibi. bu penyeyi zaptetmek çok zor yaa. sendeki de aynı marka iki - neko - seninkinin kumaşı nasıldı? sorun bende mi anlamadım. bi bez parçasına bisürü para verdim sorun değil yeter ki işime yarasın ama şu ana kadar pek efektif kullandım desem yalan olur...
ben de nekonunkini aldım. ama henüz efektif kullanadım 1 gün hariç. epey rahat bişi gibi ama sanırım ben beceremedim.
bizim kız içinde çok sıcakladı agladı.
valla canım henüz cözemeidm ki bende.
bu arada arabayla cıkma konusunda bende çaresizim. dogumdan sonra kullanaiblirsiniz dedikleri oto koltugunun içinde minicik bebek kayboluyor. içindeki kemerler çok büyük geliyor cocua. iyice baglayamıyorum ki. zaten altında bi sürü yastık kazak vs filan koydum anca yatabiliyor içinde. geçen arabayla giderken de içinden kaydı çıglık çıglık aglarken saga çektim. bi baktım cocuk koltuga kaymış kafa koltukta beden devrilen oto koltugunda. iyi de baglayamamışım. cocugu o halde görünce korkudan küçük dilimi yutuyordum bişi oldu sandım. meger uyuyakalmış !
sen bi çözüm bulursan lütfen yaz.
off kız yine uyandı, ben kaçtım !
Ya kizlar bebegimin genzi dolu sanirim 20 gunluk daha mahrumiyet bi yerdeyim eczanede yok hastanede ne yapabilirim ne olur yardim
canım benim sling geldi ama bilemiyorum ben mi beceremiyorum acaba.
bir iki kere bagladım bebişle de evin içinde gezdik ama bebiş o kadar sıcakladı ki yarım saat sonra cıglık cıglıga aglamaya başladı.
ondan sonra bir kere daya koydum içine o zaman da paso emmek istediği ve altına yaptığı için ve değiştirmem gerektiği için koyamadım pek fazla
dagatesi benim sipariş ettiğim ve gelen sling penye. ama hulya cinscicekcinin youtube da sling baglama videosundaki sanki dokuma bir kumaş gibi. bu penyeyi zaptetmek çok zor yaa. sendeki de aynı marka iki - neko - seninkinin kumaşı nasıldı? sorun bende mi anlamadım. bi bez parçasına bisürü para verdim sorun değil yeter ki işime yarasın ama şu ana kadar pek efektif kullandım desem yalan olur...
ben de nekonunkini aldım. ama henüz efektif kullanadım 1 gün hariç. epey rahat bişi gibi ama sanırım ben beceremedim.
bu arada arabayla cıkma konusunda bende çaresizim. dogumdan sonra kullanaiblirsiniz dedikleri oto koltugunun içinde minicik bebek kayboluyor. içindeki kemerler çok büyük geliyor cocua. iyice baglayamıyorum ki. zaten altında bi sürü yastık kazak vs filan koydum anca yatabiliyor içinde. geçen arabayla giderken de içinden kaydı çıglık çıglık aglarken saga çektim. bi baktım cocuk koltuga kaymış kafa koltukta beden devrilen oto koltugunda. iyi de baglayamamışım. cocugu o halde görünce korkudan küçük dilimi yutuyordum bişi oldu sandım. meger uyuyakalmış !
Yok canım benimkinin başını ceviremediği tarafta nohut gibi çıkınti var, yarın dr dan randevu aldık ama yarıno bekleyemiyoz iftardan sonra acile goturecez, şimdiye kadar vardı benmi gormedim yoksa yenimi oldu bilmiyorum ama öncesinde varsa ve ben görmediysem lanet olsun benim anneligime, sinirlerim çok bozuldu, inşallah kötü bişey yoktur
superselma ablamda yeni doğum yaptı 3yasinda oğlu var bide kızımız.oldu aynı onun yaşadıklarımı yaşıyorsun sen yazDikca ablam.aklima.geliuor .bizimki diyorki ben bu kardeşimi sevmiyorum karnındaki kardeşimi seviyorum:)))
Sakin ol canım niye kendine yükleniyorsun? İnsallah bişey yoktur.
Benim kızımda da var ama yeşil mercimek kadar. Ben 3günlük iken sordum doktora normal dedi.
Şimdi acile gittik dr ultrason çekilmesi gerekiyormuş, yarın çocuk dr una gidin dedi, bakalım kötü bişey çıkmaz inşallah
canım benim sling geldi ama bilemiyorum ben mi beceremiyorum acaba.
Bilemiyorum canim diger alanlar memnun kalmislar.Demekki çok kullanışlı bişey değilmiş aman zaten çocuğum iyi olsunda ben fazla yoruluyum önemli değil, çocuğum sola dönük devamli boynunun sağ tarafında fındık kadar çıkınti var suan tek sıkıntım bu açıkçası
Sakin zamani yok ki. Ya memede olacak ya kucakta. Almazsam basiyor çığlığı.Ben içine sakin zamanında koymaya çalışıyorum o zaman daha rahat oluyor, benim bebeğim çok huysuz. Tabi koyup geziniyorum, oturmaktan nefret ediyor basıyor çığlığı. Ben genelde dışarda geziniyorum o yüzden sıcaklık henüz sıkıntı olmadı bizde bendeki sling de penye bu arada istersen sadece badi ile koy slinge
Yardimci olabildi isem ne mutlu bana.AyricaKedibochi cok tsk ederim dunku emzirme onerin icin. Yatarak mukemmel emzirdim. Benbrahat kiz rahat cok sagol. Sutum de gittikce artiyor massallah mamayi azaltiyrm artık.
Canım inşallah önemli bir şey değildir. Doktor bir yorumda bulundu mu ne olabileceği konusunda ? Yarın gidince haber et lütfenŞimdi acile gittik dr ultrason çekilmesi gerekiyormuş, yarın çocuk dr una gidin dedi, bakalım kötü bişey çıkmaz inşallah
Ben 7 günlükken kullandım o aparatla. Herşey iyi hoş da yavrucak o yorgan gibj aparatla sıcakta çok bunalio bunalacak gibi. Ama iyi ki aldım. El kol serbest alışveriş yapabilmek guzelMomfortbaby nin yenidogan apararli kangurusunu aldim. 20 gun bitti. Artik yavas yavas gezmelere baslayabiliriz. Araba ile zor olabilir ac kapat arabayitek basima ana kucagi var . Bende kanguru rahat olur diye düşündüm bakalim burda memnun kalan cok okumustum
Canım inşallah önemli bir şey değildir. Doktor bir yorumda bulundu mu ne olabileceği konusunda ? Yarın gidince haber et lütfen
Canım yaa umarım kötü bisey yokturYok canım benimkinin başını ceviremediği tarafta nohut gibi çıkınti var, yarın dr dan randevu aldık ama yarıno bekleyemiyoz iftardan sonra acile goturecez, şimdiye kadar vardı benmi gormedim yoksa yenimi oldu bilmiyorum ama öncesinde varsa ve ben görmediysem lanet olsun benim anneligime, sinirlerim çok bozuldu, inşallah kötü bişey yoktur
Canim genzinin dolu olduğunu nasıl anladın gaz sancıları varken bebekler içinde ve boğazı temizliyormus gibi sesler cikarabilir ama öksürük ateş burun tıkanıklığı nrfes alirken hirilti vs varsa hiç beklemeden doktora gitmek durumundasin 10 gün sonra aşı olmasi gerekiyor onu da ihmal etmemelisin geçmiş olsun canimYa kizlar bebegimin genzi dolu sanirim 20 gunluk daha mahrumiyet bi yerdeyim eczanede yok hastanede ne yapabilirim ne olur yardim
Canim cok geçmiş olsun inşallah birsey çıkmaz normal doğum olduysa kafasinda böyle şeylerin olmasj normal diye biliyorum canını sıkma. Hem farkettikten sonra hiç vakit kaybetmeden gitmissin gayet dikkatli özverili bir annesin hiç boş yere kendine yüklenip eziyet etme.Yok canım benimkinin başını ceviremediği tarafta nohut gibi çıkınti var, yarın dr dan randevu aldık ama yarıno bekleyemiyoz iftardan sonra acile goturecez, şimdiye kadar vardı benmi gormedim yoksa yenimi oldu bilmiyorum ama öncesinde varsa ve ben görmediysem lanet olsun benim anneligime, sinirlerim çok bozuldu, inşallah kötü bişey yoktur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?