2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364

Yok canım benimkinin başını ceviremediği tarafta nohut gibi çıkınti var, yarın dr dan randevu aldık ama yarıno bekleyemiyoz iftardan sonra acile goturecez, şimdiye kadar vardı benmi gormedim yoksa yenimi oldu bilmiyorum ama öncesinde varsa ve ben görmediysem lanet olsun benim anneligime, sinirlerim çok bozuldu, inşallah kötü bişey yoktur

Ben içine sakin zamanında koymaya çalışıyorum o zaman daha rahat oluyor, benim bebeğim çok huysuz. Tabi koyup geziniyorum, oturmaktan nefret ediyor basıyor çığlığı. Ben genelde dışarda geziniyorum o yüzden sıcaklık henüz sıkıntı olmadı bizde bendeki sling de penye bu arada istersen sadece badi ile koy slinge

Ya kizlar bebegimin genzi dolu sanirim 20 gunluk daha mahrumiyet bi yerdeyim eczanede yok hastanede ne yapabilirim ne olur yardim

Benim bebeğimde 29 günlük ve 1 haftalikken başladı hiriltisi genzi dolu hala, dra götürdüm tek ilacı anne sütü bol bol emzir dedi, başını emerken aç ama geri kalan zamanda şapka tak, cereyanda kalmasın, odasını o yokken havalandir sürekli felan diye tavsiyede bulundu

canim benimki de neko wrap. Penye gibi. Ben oncesinde mutlaka emziriyorum ve altini degisiyorum.ve normale gore 1 kat daha az giydiriyorum. Benim evim soguk hala bazen elektrikli soba yakiyorum yattigi odada. 1
5 saat kaldigi oluyor bu sartlarda. Huysuzzlaninca balkona cikariyorum. Daha sicak olmasina ragmen sorun olmuyor.

Sakin ol canım niye kendine yükleniyorsun? İnsallah bişey yoktur.
Benim kızımda da var ama yeşil mercimek kadar. Ben 3günlük iken sordum doktora normal dedi.

Benim bi de kizim var 7buçuk yaşında. . o da sürekli kucağına almak istiyor. Bana çok yardımcı oluyor. Kardeşiyle oyun oynuyor, ilgileniyor aslında bu bile yeter ama çöpü götürmesi mutfakta vs elimden tutması çok hoşuma gidiyor

Sakin ol canım niye kendine yükleniyorsun? İnsallah bişey yoktur.
Benim kızımda da var ama yeşil mercimek kadar. Ben 3günlük iken sordum doktora normal dedi.

Şimdi acile gittik dr ultrason çekilmesi gerekiyormuş, yarın çocuk dr una gidin dedi, bakalım kötü bişey çıkmaz inşallah

Demekki çok kullanışlı bişey değilmiş aman zaten çocuğum iyi olsunda ben fazla yoruluyum önemli değil, çocuğum sola dönük devamli boynunun sağ tarafında fındık kadar çıkınti var suan tek sıkıntım bu açıkçası

Bilemiyorum canim diger alanlar memnun kalmislar.
Benim kiz benim.onu.baglamami bwkleyemiyor basiyor çığlığı.
Bende o.telasla iyi baglayamiyorum sanirim. Zaten acemilik var.
Umarim bebegin de.ciddi birsey.yoktur canim.
Seni.cok.iyi anlıyorum
Tam.bir pimprikli sayko oldum.valla.
Aklim.cikiyor.bisi 'olacak diye,
Anne.olmak.bir lütuf ama ömür boyu sürecek bir bitmek bilmez.yurek sancisi imis meğer

Sakin zamani yok ki. Ya memede olacak ya kucakta. Almazsam basiyor çığlığı.
Lavaboya bile gidemiyorum. Sofraya.oturup yemek.yedigim nadir. Hep ayakta atistirmaca. 2 gundur gündüz uykuları da bölük pörçük. Valla yemegi bile.ara vere vere yapıyorum onun 15 dk lik uykuları boyunca.
Asiri memeci oldu dogal olarak asiri beslenmekten.kaka bile.yesile döndü tekrar,
Denemeye devam edeceğim slingi. 1.kez.rahatca durdu icinde sadece 1 kez vw cok rahat etmiştim

Ayrica Kedibochi cok tsk ederim dunku emzirme onerin icin. Yatarak mukemmel emzirdim. Benbrahat kiz rahat cok sagol. Sutum de gittikce artiyor massallah mamayi azaltiyrm artık.
Yardimci olabildi isem ne mutlu bana.
Bende artik kollarımda.tutarak emziremiyorum cok.yoruluyorum kollarim uyuşuyor.
Su anda bile yan yatarak emzirirken yazıyorum cepten yoksa ne mümkün.
Böyle bile cok zorlanıyorum yazarken
İnşallah tumuyle bırakırsin mamayi

Ben 7 günlükken kullandım o aparatla. Herşey iyi hoş da yavrucak o yorgan gibj aparatla sıcakta çok bunalio bunalacak gibi. Ama iyi ki aldım. El kol serbest alışveriş yapabilmek guzel

Benim kiz sonunda emzigi aldi da uyutabildim.
O atti.ben.inatla.verdim
Memede.durmaktan artik uclari yara olmaya başlamıştı
Canim yaniyordu
Umarim alismistir.
4 farklı marka emzik aldim.i.ih.reddetti.
4.tl lik bakkal emziginde karar kildi.

Catlak tos tos

Canım yaa umarım kötü bisey yoktur

Ya kizlar bebegimin genzi dolu sanirim 20 gunluk daha mahrumiyet bi yerdeyim eczanede yok hastanede ne yapabilirim ne olur yardim
Canim genzinin dolu olduğunu nasıl anladın gaz sancıları varken bebekler içinde ve boğazı temizliyormus gibi sesler cikarabilir ama öksürük ateş burun tıkanıklığı nrfes alirken hirilti vs varsa hiç beklemeden doktora gitmek durumundasin 10 gün sonra aşı olmasi gerekiyor onu da ihmal etmemelisin geçmiş olsun canim

Canim cok geçmiş olsun inşallah birsey çıkmaz normal doğum olduysa kafasinda böyle şeylerin olmasj normal diye biliyorum canını sıkma. Hem farkettikten sonra hiç vakit kaybetmeden gitmissin gayet dikkatli özverili bir annesin hiç boş yere kendine yüklenip eziyet etme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…