- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #56.281
superselma siyam ikizi gibiyiz zaten :))sen nasıl oldun ağrıların geçtim i oğlun küçük bebise alistimi
Mustela nin pişik kremini kullan canım bende aynı bez aynı ıslak Mendili kullandim pisik kremi de bepanthol ve desitin denedim pisik oldu vede geçmedi eczanede mustela nin kremini tavsiye etmişler eşime bir gecede pisigi geçti kuzumun
Geçmiş olsun. Ben sleepy islak mendil canbebe 1no bez ve bepanthol zeytinyağlı pişik kremi kullanıyorum üstelik gece altını değiştiremiyorum bazen bez yapışıyor bile. Ama çok şükür pişik yok
Islak mendil yerine her bez değiştirmede altını yıka canım ben doğduğundan beri hep öyle yaptım bepantol pişik kremi kullanıyorum çok şükür hiç pişik olmadık
Canım ıslak mendil yerine pamuk kullan 2gunde toparlar. Çünkü o ıslak mendil ne kadar saf su içeriyor desede geçen gün gozumu sildim çok fene yaktı. Doğum sonrasi ilk ihafta islak mendil kullandım cocugun poposu resmen yara oldu pamuk ve desitin ile hemen toparladı su anda aynı markaları kullanıyorum şükür birdaha hiç pişik olmadi.
Cok tesekkur ederim tavsiyeleriniz icin denicem sirayla insallah biz de faydasini goruruzBen de çok dikkat etmeme rağmen pişik olmuştu doktora danışıp kantaron yağı kullandım ve devam ediyorum memnun kaldım. Hem Pişik kremlerine göre daha doğal hem de MaşAllah çok daha iyi geldi kızıma. Sürdükten sonra tamamen geçmesi 2günü buldu ama.
Kızlar benim oglum yatarken devamli boynunu sola çeviriyor, sağa yatiriyorum ama rahat edemiyor sola çevirmeye çalışıyor, bu durum düzelir mi acaba, sizin bebeklerde böyle bişey varmi
Haklısın canım ama böyle yememe rağmen kilo veremiyorsam hiç veremem gibi geliyor. Bilerek öğün atlamıyorum kızımdan fırsat bulamıyorum. İnşallah zamanla gider kilolar. Sanırım iyi bir alış veriş beni kendime getirir.Canım 9 ayda aldığın kiloyu 1ayda nasıl verebilirsin ki. Senin daha da önemlisi bebeginin şu anda her besine ihtiyacı var yok ekmek yemeyeyim ara Öğün yapmim dersen allah korusun sütunun kalitesi düşer belkide kesilir bebegine zarar vermiş olursun. Zaten emzirdikce ve gün geçtikçe kilolarin gittigini fark edeceksin. Kıyafet konusunda bende çok gerilmiş tim bunalımda gibiydim 45 günün sonunda bugün alışveriş yaptım çok iyi geldi. Hiç kendini kasma kırk mevlidine gelenler bebek için gelecek senin kilona laf edecek degiller. Eden olursa lafını yapıştırırsin..
Kızlar süt eksilir mi. Ya benim sütüm azaldı ya da bebeğim artık daha fazla içiyor doymuyor. Ne yapmam lazım ya. Acayip stres yaptım. Duşa girdim falan yemek yedim su içtim ama. Hani göğsümde bi kaynama bi sızı hissetmiyirm. Çok mutsuzum
İlk başlarda öle değildi ama yaklaşık 20 gündür öle 5 dk emiyo bırakıyo tabi aradan bi 20 dk geçmeden ben yine veriyom bu sefer iki üç dk emiuo yine bırakıyo öyle öyle emzirmeye çalışıyomHer zamsn mi beş dk canım benimkide genelde 10 dk emiyor memeyi kendi bırakıyor tekrar ağzına degdirdigimde kafasını çeviriyor birde tatlı oluyor ki sorma :) ama bazende yarim saatten çok emiyor bir ayarimiz yok yani 45 gunluguz bu arada
Ben 20 kilo aldım bir ay sonra tartıldıpında 8 kilo tek gitti şuan 80 kiloyum ve kiloların çoğu basen ve kalça bölümünde benimde bu konuda moralim çok bozuk gardırop kıyafet dolu ve hiçbişey olmuyo bana umarım tez Zaman'da veririz emzirme zayıflatır deniyo ama hiç zayıflattığını görmedim açıkcasıKızlar bugün doğum yapalı 25 gün oldu. Hamilelikte toplam 18 kilo almıştım. İlk on günde 9 kilo verdim. Ama sonrasında bir gram bile veremedimkafama takmak istemiyorum ama canım sıkılıyor. 9 kilo kaldı. Kahvaltımı öğlen yapıyorum, akşam yemeğinde de ekmek yemiyorum ve başka arada da bir şey yemiyorum yine de veremiyorum. Çok kızıyorum kendime, keşke dikkat etseydim hamilelikte. Eski kıyafetlerime giremiyorum. Hamile kıyafetleri komik duruyor. Dışarı çıkamadığım için alışveriş de yapamıyorum. Zaten kilomdan dolayı yapasım da yok
Önümüz bayram, on gün sonda da kırk mevlidi okutturcaz. Ne giyeceğim diye kara kara düşünüyorum(
Evet ağzı sürekli aranio. Emio öyle uzun değil kendi çıkarıo ısrar etsem mümkün değil almio. Sonra yerine koyuyorm hop bi da mizildanio. Süt vercem meme yumuşak .. sinir oluom o zaman daSık aralıklarla emiyorsa böyle hissetmen normal. Gece daha çok olur süt zaten havakar da sıcak su yetmiyo bi de yorgunluk uykusuzluk.. Gündüz dolu dolu olmuyo
nette pozitif doğum hikayeleri var canım. orda senin gibi ssvd yapan bayanların hikayeleri var. okumuş muydun bilmiyorum belki onlardan faydalanırsın.Merhaba anneler, hepinizin gözü aydın bebelerinizi sağlıkla kucağınıza aldınız çok şükür. Ben 31 haftalık hamileyim, ilk hamileliğim sezeryan oldu ne yazıkki, ama bu kez normal doğum deniycez bi aksilik olmazsa. Aranızda sezeryan sonrası normal doğum yapan varmı sormak istedim.. Bol emzirmeli az gazlı günler diliyorum hepinize
canım geçmiş olsun bebişinin rahatsızlandığını bilmiyordum doğumda. allah şifa versin en yakın zaman da inş.sanki senin doğumun rahat geçmişti diye hatırlıyorum ama burda o kadar çok doğum hikayesi okudum ki birbirine karıştırıdm galibamerhabalar, uzun zamandır giremiyordum anca vakit buldum, bi selam vereyim dedim.
herkes bebeklerin yemeği gazı ağlaması kakası vs uğraşıyor ne güzel, daha çok sütümüz daha sakin huzurlu bebeklerimiz olsun inşallah.
evdeki misafirler gitti, sessizlik geldi, tek başımızayız bir haftadır. 3 gün sonra bir ayımız dolacak, burdaki kardeşleri gibi kocaman olduk biz deAlıştık da sanki birbirimize.
Doğumdan kaynaklı sıkıntılar da geçince daha mutlu olacağız inşallah, zira kırık bir köprücük kemiği, kan toplamış şiş bir kafa vardı. Şişlik azaldı biraz çok şükür. Kemik anca 3-4 ayda iyileşirmiş, sıkıntı olmasın da varsın geç iyileşsin. çocuğum ne zaman ağlasa huzursuzlansa acaba omzu mu acıdı başka bi derdi mi var diye düşünüyorum, tutarken dikkat etmek gerekiyormuş, nasıl tutacağımı bilemiyorum. Neyse zamanla geçer elbet.
Ben bişey sorcam kızlar, bebeklerini dışarı gezmeye çıkaranlar, hastaneye gidip gelenler ne ile taşıyorsunuz bebekleri? Bi dünya para verip travel sistem aldık, gittiğim 3 farklı doktor da onun ilk 6 aylık olan araba koltuğunu 4. aydan sonra kullanabilirsin dedi, öncesinde zararlıymış. Bana saçma geldi sadece 2 ay için mi aldık bazayı ve araba koltuğunu. Bakıyorum kullanma klavuzuna youtube videolarına ve yurt dışındaki arkadaşların çocuklarına herkes doğduğu andan itibaren kullanıyor, ayrıca arabada hatta dışarı çıkardığımızda bile elde taşımaktan daha güvenli değil mi? siz nasıl yapıyorsunuz? kullanıyor musunuz araba pusetini? Kafam karıştı biraz. Perşembe günü tek başıma hastaneye gitmem gerekecek, hem araba kullanıp hem de bebeğin güvenliğini nasıl sağlıcam?
daha iyi ya canım. demekki sütün bol hemen doyuyor.Arkadaşlar benim kızım neden çok memede durmuyo acaba topu topu5 dk bile emmiyo hemen bırakıyo benim gibi bu durumu yaşayan varmı acaba 34 günlüğüz
hassas bir bebek galiba canım ıslak mendil kullanma istersen. çocuk doktoru eski atletleri kaynat küçük küçük kes. ılık su ve o atlet parçalarıyla sil sonra demişti.Deli etcek beni bu pisik yaaislak mendil uni baby yeni dogan kullaniyorum bez premium care kullaniyorum .ekstra koruma desitin pisik kremi kullaniyorum ama tamamen gecmyoo
Cnm merhaba Allah saglikla buyutmeyi nasip etsinmerhabalar, uzun zamandır giremiyordum anca vakit buldum, bi selam vereyim dedim.
herkes bebeklerin yemeği gazı ağlaması kakası vs uğraşıyor ne güzel, daha çok sütümüz daha sakin huzurlu bebeklerimiz olsun inşallah.
evdeki misafirler gitti, sessizlik geldi, tek başımızayız bir haftadır. 3 gün sonra bir ayımız dolacak, burdaki kardeşleri gibi kocaman olduk biz deAlıştık da sanki birbirimize.
Doğumdan kaynaklı sıkıntılar da geçince daha mutlu olacağız inşallah, zira kırık bir köprücük kemiği, kan toplamış şiş bir kafa vardı. Şişlik azaldı biraz çok şükür. Kemik anca 3-4 ayda iyileşirmiş, sıkıntı olmasın da varsın geç iyileşsin. çocuğum ne zaman ağlasa huzursuzlansa acaba omzu mu acıdı başka bi derdi mi var diye düşünüyorum, tutarken dikkat etmek gerekiyormuş, nasıl tutacağımı bilemiyorum. Neyse zamanla geçer elbet.
Ben bişey sorcam kızlar, bebeklerini dışarı gezmeye çıkaranlar, hastaneye gidip gelenler ne ile taşıyorsunuz bebekleri? Bi dünya para verip travel sistem aldık, gittiğim 3 farklı doktor da onun ilk 6 aylık olan araba koltuğunu 4. aydan sonra kullanabilirsin dedi, öncesinde zararlıymış. Bana saçma geldi sadece 2 ay için mi aldık bazayı ve araba koltuğunu. Bakıyorum kullanma klavuzuna youtube videolarına ve yurt dışındaki arkadaşların çocuklarına herkes doğduğu andan itibaren kullanıyor, ayrıca arabada hatta dışarı çıkardığımızda bile elde taşımaktan daha güvenli değil mi? siz nasıl yapıyorsunuz? kullanıyor musunuz araba pusetini? Kafam karıştı biraz. Perşembe günü tek başıma hastaneye gitmem gerekecek, hem araba kullanıp hem de bebeğin güvenliğini nasıl sağlıcam?
canım benim sling geldi ama bilemiyorum ben mi beceremiyorum acaba.Şu wrapi denede banada bilgi ver, benimde aklıma yatmaya başladı gerçekten kullanışlı bişey mi acaba
ben de nekonunkini aldım. ama henüz efektif kullanadım 1 gün hariç. epey rahat bişi gibi ama sanırım ben beceremedim.Ben boba wrap sling aldım harika harika, o olmasa yemek bile yiyemiyorum uyumamakta direndiği zaman slingin içine koyup biraz geziyorum tık uyuyor benim huysuz hatun.
@seldayavuzguray geçmiş olsun canım.
@neff1316 defnemiz ne kadar oldu, merak içindeyim. İyice toparlanmıştır diye düşünüyorum.
bu wrap sling işe yarayan bişey mi gerçekten? Emzirme olayında bileklerim acımaya başladı, ki daha 4 kilo bile değiliz. Az daha kilo alınca tutamam heraldeKedibochi veya deneyimleyen var mı paylaşsa biz de ona göre alsak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?