- 15 Eylül 2015
- 5.603
- 8.202
- 148
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #56.341
Canim cok geçmiş olsun inş Bebis çok hızlı sağlığına kavuşur Kıyamam ben ona.doğru hatırlıyorsun canım. bana rahat geçti gibi geldi doğum, sanırım ağrı eşiğim yüksekmiş benim pek bişey hissetmedim 7-8 cm açılma olana kadar. sonrası da çok sürmedi rahattı benim bir çok kişiye göre. sadece çocuk inmedi aşağıya doktor kafasını tutup kanala oturttu ondan sonra suyu patlattı. doğum öyle başladı bu arada kafasına kan toplamış, bir de benim çıkış noktaları biraz darmış, doktor kesi atıcaz demişti ama kesi dışında da çok fazla yırtık oluştu bende. Bugün bir ay doldu hala oturduğumda ağrıyor dikiş yerleri. Bunlar zamanla geçer hiç sıkıntı değil. Kafasındaki şişlik gitti bile. Doğum kanalından geçerken sıkışmış çocuk ki bu konuda doktorun da yapacak bişeyi yok, o arada kemiği kırılmış. Neyse ki kırılabilecek en iyi kemik kırılmış, tedaviye gerek kalmadan kendiliğinden iyileşecekmiş bir hafta farketmedik bile kırık kemik olduğunu. dikkatli olmak gerekecek 3-4 ay. ciddi bir yaralanma bir sıkıntı yaşamadık ya bebek de ben de bu kadarına şükrediyorum artık.
15 damla mi yok daha neler canım 3 damla vermen gerekiyor 15. Günden sonra basliyorsunomnivit kullanıyorum canım. ama günlük 15 damla verirken zor oluyo
47 gün oldu hala az az akinti geliyor ama çok yoğun değil kesilecek gibiCnm benim de kirkim bitti hala sarı akıntı var senin ne kadar oldu
Günde bir 5 damla bizimki de 15 biraz fazla geldi bana da15 damla mi yok daha neler canım 3 damla vermen gerekiyor 15. Günden sonra basliyorsun
çok geçmiş olsun canım tez vakitte düzelir inşallahrulem mavitepe ve arkadaşlar dr dan geldik daha kötü oldum, boyundaki çıkınti bebeğim makat gelisli olduğu için kan pihtilanmasi olmuş, merkezdeki ünv hastanesine sevk etti,takip altında olması gerekiyormus ilk egzersizle düzeltmeye calisacaklar olmazsa cerrahi müdahele yaparlar dedi. Onu geçtim attıkta daha kötü bişey saha öğrendim, çocuk dr u muayene etti ve kalbinde ufurum var dedi yani kalbi delikmis yavrumun, derecesi çok düşük ana yinede samsuna götürün buralarda cihaz yok onlar daha net tespit eder dedi, öyle kötüyüm ki, sabah devlete gitmistik şimdide özel hastaneye götürecem bakalım o ne diyecek, dua edin bize teyzeleri yavrum daha çok küçük nasıl kaldırsın onca tedaviyi
Bende liteway set kullaniyorum cnm:) sadece minderiyle yatiriyorum ekstra bisey koymuyorum. Bizimki de pek seviyor orda sıkış sıkış yatmayi:) ana kucagi su dumduz canta gibi olanlar galiba. Bana cok kullanissiz geliyor onlar hic almadim.çok teşekkür ederim cevabın için, valla ana kucağında bir o yana bir bu yana kayıyor ve hiç güvenlikli değil sanki bir kilo daha alsa sapları kopacak gibi, tek başıma bir yere gitmem imkansız. Pusetin de altında minderi var chicco liteway almıştım ben. yine de bir ufak destek yapıyorum çok oturmasın yatay konumda kalsın diye. Emniyet kemeri falan gayet cuk oluyor, üstelik bizim sıpa da pek seviyor içinde olmayı. uzun süre tutmam içinde ama kullanmaya karar verdim gibi
Canim cok gecmis olsun insallah basindaki egzersizle gecer. Mudahaleye gerek kalmaz. Kalbi icin telas yapma cocuk doktoru sadece stetoskopla bakmistir heralde. 2,5 yasindaki ogluma da ufurum var gibi demisti. Cocuk kardiyolojiye yonlendirdi bisey cikmadi sukur. Yani ayrintili bakilmasi gerek tam teshis icin. Sen kardiyolojiye gotur ultrasonla bakiyorlar. Insallah bisey cikmaz annesi.rulem mavitepe ve arkadaşlar dr dan geldik daha kötü oldum, boyundaki çıkınti bebeğim makat gelisli olduğu için kan pihtilanmasi olmuş, merkezdeki ünv hastanesine sevk etti,takip altında olması gerekiyormus ilk egzersizle düzeltmeye calisacaklar olmazsa cerrahi müdahele yaparlar dedi. Onu geçtim attıkta daha kötü bişey saha öğrendim, çocuk dr u muayene etti ve kalbinde ufurum var dedi yani kalbi delikmis yavrumun, derecesi çok düşük ana yinede samsuna götürün buralarda cihaz yok onlar daha net tespit eder dedi, öyle kötüyüm ki, sabah devlete gitmistik şimdide özel hastaneye götürecem bakalım o ne diyecek, dua edin bize teyzeleri yavrum daha çok küçük nasıl kaldırsın onca tedaviyi
Canim cok gecmis olsun insallah basindaki egzersizle gecer. Mudahaleye gerek kalmaz. Kalbi icin telas yapma cocuk doktoru sadece stetoskopla bakmistir heralde. 2,5 yasindaki ogluma da ufurum var gibi demisti. Cocuk kardiyolojiye yonlendirdi bisey cikmadi sukur. Yani ayrintili bakilmasi gerek tam teshis icin. Sen kardiyolojiye gotur ultrasonla bakiyorlar. Insallah bisey cikmaz annesi.
15 damla mi yok daha neler canım 3 damla vermen gerekiyor 15. Günden sonra basliyorsun
canım benimki de öyle. kaka yaparken aglıyor. gazı filan da yok kabız da değil.İnşallah ya aslında çok ağlayan bir bebek değil sadece kendini çok kasiyor gazı olmadığında bile karnını çok sisiriyor teşekkür ederim rahatladım biraz
canımcım öncelikle bebişine geçmiş olsun.çok teşekkür ederim cevabın için, valla ana kucağında bir o yana bir bu yana kayıyor ve hiç güvenlikli değil sanki bir kilo daha alsa sapları kopacak gibi, tek başıma bir yere gitmem imkansız. Pusetin de altında minderi var chicco liteway almıştım ben. yine de bir ufak destek yapıyorum çok oturmasın yatay konumda kalsın diye. Emniyet kemeri falan gayet cuk oluyor, üstelik bizim sıpa da pek seviyor içinde olmayı. uzun süre tutmam içinde ama kullanmaya karar verdim gibi
bizim doktor devit verdi ve hiç sorunsuz kullanıyoruz canım. günde 3 damla.kızlar yine bir konuda yardım isteyeceğim sizden. Aile hekimi monovit d3 vitamini verdi günde 3 damla içsin dedi. Damlayı verdiğimizden itibaren çocuğun ne uyuyabildi ne de doğru dürüst emebildi. Sütlerim boşa gitti, biberonla bile yediremedim. Sürekli huzursuz mızır mızır, ağladı durdu sabahlara kadar. günde en fazla 2-2,5 saat uyuyabildi. geri kalan 22 saatte huzursuz ağladı. dün vermedim damlayı akşamına toparladı, hem uyuyor hem de eski düzen emiyor. bu durumu yaşayan var mı?
Prospektüste yan etkisi yok yazıyor ama ben kararsız kaldım. Başka bir vitamin kullanan var mı acaba? ya da kullanmasak ne olur acep?
canım çok çok geçmiş olsun.rulem mavitepe ve arkadaşlar dr dan geldik daha kötü oldum, boyundaki çıkınti bebeğim makat gelisli olduğu için kan pihtilanmasi olmuş, merkezdeki ünv hastanesine sevk etti,takip altında olması gerekiyormus ilk egzersizle düzeltmeye calisacaklar olmazsa cerrahi müdahele yaparlar dedi. Onu geçtim attıkta daha kötü bişey saha öğrendim, çocuk dr u muayene etti ve kalbinde ufurum var dedi yani kalbi delikmis yavrumun, derecesi çok düşük ana yinede samsuna götürün buralarda cihaz yok onlar daha net tespit eder dedi, öyle kötüyüm ki, sabah devlete gitmistik şimdide özel hastaneye götürecem bakalım o ne diyecek, dua edin bize teyzeleri yavrum daha çok küçük nasıl kaldırsın onca tedaviyi
iki büklüm oluyor benim kız da. rahatsız değil gibi ama boynu filan iki büklüm olunca ben onu öyle görmekten rahatsız oluyorumBende liteway set kullaniyorum cnm:) sadece minderiyle yatiriyorum ekstra bisey koymuyorum. Bizimki de pek seviyor orda sıkış sıkış yatmayi:) ana kucagi su dumduz canta gibi olanlar galiba. Bana cok kullanissiz geliyor onlar hic almadim.
Demekki normal o zaman cnm. bebeğin göbeği dustukten sonra gobekte sarı akıntısı oldu bende normal diye düşündüm meğer iltihapmis günler sonra anladık o yüzden pimpirikli oldum47 gün oldu hala az az akinti geliyor ama çok yoğun değil kesilecek gibi
20 dakikamı nasıl ya benimki en fazla 7 dakkaCanim 20 dakikadan fazla emzirme göğsünü çünkü sonrasında laktozlu ve gaz yapıcı süt geliyor çok ediyor diye seviliyor ama gaz yapıcı sur en son geliyor eğer dolu ise diğer gogse geçmekte fayda var 20 dakika sonrasında diğerine geçmedi öneririm.
chicco damaklı vardı onunla uyuttumAvent soothie denedinmi bizimki onu aldi anne memesine en yakinmis soothie
benimkini bıraksan 1 saat emer.Ya kızlar benim oğlum 5 dakıka emiyo vallhı tuttum oda benim zorumla baştaki kaynayan sütü alıp bırakıyo uyanıksa 3 dakka gece uykusunda 6 7 oda uyuduğu için meme ağzından cıkıyo allah allah bizdemi bi terslik var acaba
omnivit dediğim damla 15 damla verilliyor. devit 3 damlaebruliki evet yanlış anlamış olabilirmisin çünkü 15.gün başlanacak günde 3 damla verilecek, 15 damla banada çok geldi, ben çocuğun ağzını sabitleyip 3 damlayı zor tutturuyorum 15 damlayı nasıl vereceksin
Bi kakasinda hafif kan vardi bence de catlattigi icin olmustuBenimkideçok ikiniyodu makaticatlatti oyuzden canm tam oraya bepanten surki catlamasin
BENDE de aynı canım en fazla 10 dk emiyor kendi bırakıyor demekki doyuyor kilo alımı nasıl bebeğinin.bu ara gece uykusu ağırlaştı zor uyandiriyorum emmiyor uykusunu bırakıp. Dün gece bende uyuyakalmisim 4 saat kesintisiz uyumusuz:))))Ya kızlar benim oğlum 5 dakıka emiyo vallhı tuttum oda benim zorumla baştaki kaynayan sütü alıp bırakıyo uyanıksa 3 dakka gece uykusunda 6 7 oda uyuduğu için meme ağzından cıkıyo allah allah bizdemi bi terslik var acaba
Haa evet omnivit bende gaz için kullanıyorum günde 3 defa 4 er damla.ama iki kez veriyorum ben.d vitamininin de günde bir 5 damlaomnivit dediğim damla 15 damla verilliyor. devit 3 damla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?