canım benim sling geldi ama bilemiyorum ben mi beceremiyorum acaba.
bir iki kere bagladım bebişle de evin içinde gezdik ama bebiş o kadar sıcakladı ki yarım saat sonra cıglık cıglıga aglamaya başladı.
ondan sonra bir kere daya koydum içine o zaman da paso emmek istediği ve altına yaptığı için ve değiştirmem gerektiği için koyamadım pek fazla
dagatesi
benim sipariş ettiğim ve gelen sling penye. ama hulya cinscicekcinin youtube da sling baglama videosundaki sanki dokuma bir kumaş gibi. bu penyeyi zaptetmek çok zor yaa. sendeki de aynı marka iki - neko - seninkinin kumaşı nasıldı? sorun bende mi anlamadım. bi bez parçasına bisürü para verdim sorun değil yeter ki işime yarasın ama şu ana kadar pek efektif kullandım desem yalan olur...
ben de nekonunkini aldım. ama henüz efektif kullanadım 1 gün hariç. epey rahat bişi gibi ama sanırım ben beceremedim.
bizim kız içinde çok sıcakladı agladı.
valla canım henüz cözemeidm ki bende.
bu arada arabayla cıkma konusunda bende çaresizim. dogumdan sonra kullanaiblirsiniz dedikleri oto koltugunun içinde minicik bebek kayboluyor. içindeki kemerler çok büyük geliyor cocua. iyice baglayamıyorum ki. zaten altında bi sürü yastık kazak vs filan koydum anca yatabiliyor içinde. geçen arabayla giderken de içinden kaydı çıglık çıglık aglarken saga çektim. bi baktım cocuk koltuga kaymış kafa koltukta beden devrilen oto koltugunda. iyi de baglayamamışım. cocugu o halde görünce korkudan küçük dilimi yutuyordum bişi oldu sandım. meger uyuyakalmış !
sen bi çözüm bulursan lütfen yaz.
off kız yine uyandı, ben kaçtım !