- 27 Mart 2014
- 3.623
- 1.781
- 198
- Konu Sahibi CadiKazani
- #56.061
İnşallah bend smkensimi suçalaya suçlaya bitirdim ya gaz sancısı yüsünden giç bakamadım eve geldik gece on iki annem söyleyince artık aklıma geldi serumlar bile gitmedi emzirmeye çalışmaktan yara oldular kanadılar sağım bir kere yapmıştım emzirme ile farkı olduğunuda bilmiyordum halime bakmadan çabaladım senin ne zaman geldi ben pompa aldım ama hastane tipide sipariş ettüm şimdi devam sütü veriyorım az mı gelir mamada versem mi acaba çok sağol sağıyorum emiyor ama bineronda olduğu gibi sürekli değil hem sağıp hem emzirmem lazım o zaman da hiç dinlemeden devam etmeliyim tutamıyorum kendimi hiç uyumadım bir haftadırEvet canım bende sezaryen oldum aynı senin gibi depresyona girdim goguslerım yara oldu dislerimi sıka sıka emzirmeye çalıştım üstelik sütum hiç yoktu bebeğim sarılık olacaktı doktor mama verin dedi her biberon verişimdi hüngür hüngür ağlıyorum ama sabrın sonu selamet şimdi sütum geliyor mamayı 3 haftadır vermiyorum kilo alımı iyi masallah 43 günlük olduk.sende sabret ama emzirmek ten vazgeçme