• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Kizlar normal dogum yapali 1hafta oldu ama dikislerim agriyo , tuvaletten sonra dezenfekteyle yikiyip, kremleri sürüyorum ama gecmedi sizliyo yikadiktan sonra, doktor 15gun sonra bi daha cagirdi. Nasil gecicek ya, kremi sürerken etlerin arasinin acik oldugunu hissediyorum :///

şekerim senin doğum hikayeni okudum Biraz önce gözümden yaş geldi. Hakikaten aynı şeyleri yasamisiz. Evlatlarımızı sağlıkla kucağımıza aldık ya ona da şükür. İnşallah kısa sürede iyileşiriz
Benim acılarım geçmedi henüz cnm kizimi sürekli emzirdim göğüslerim yara oldu emzirmekten. İlk gün 230gr kilo verdi Dr mamaya gerek yok dedi. Bugün sabah yine tarttilar 70gr daha vermiş. Yoğun bakıma aldılar. Sarılık ta olmus. Ağlaya ağlaya geldim eve. Kızım dan ayriyim içim acio biraz once görmeye gittim gözümün onundeyken bile özlüyorum. Dua edin bize bi an once iyileşsin kavuşayım yavruma.

Kizlar normal dogum yapali 1hafta oldu ama dikislerim agriyo , tuvaletten sonra dezenfekteyle yikiyip, kremleri sürüyorum ama gecmedi sizliyo yikadiktan sonra, doktor 15gun sonra bi daha cagirdi. Nasil gecicek ya, kremi sürerken etlerin arasinin acik oldugunu hissediyorum :///
Bizim 1 ay dolmak uzere, dış dikisler yeni dustu ic dikisler duruyor:(

Bende dogum yapali 22 gun oldu normal dogum yaptim. Ama benim doktorum sadece yikama jeli verdi her tuvalette onunla yikiyordum ve orayi mutlaka kuruluyordum. Dort bes gun sonra agrilarim azalmaya basladi bir haftaya pek biseyim kalmamisti.

Devinimiz sonunda gelmis hosgelmis miranda_1986 miranda_1986
Oh sukurler olsun.
Seninle.beraber biz de bekledik valla devini.
Tebrik ederim allah anali.babali büyütsün.
Eviniz mis.gibi bebis koksun.
Bugun kizimin.dayisi bizi gormeye geldi.
Ve.birbirinden tatli 3 kiz.yegenim.
Ortanca olani onları uğurlarken bana sarilinca 'hala mis gibi bebek kokuyorsun' dedi.

Oyle.hoşuma gitti ki size anlatamam :KK200:
Doğumdan sonra kuş gibi hafiflemisim.
Demin kizim.uyurken bi market kacamagi yaptım da kisacik.
Merdivenleri çıkarken ucuyordum.
Ohh.be.dünya varmis dedim.:deli:
Hem dunyalar guzeli sut kokulu tostosum da.cabasi.:anne:

Benim acılarım geçmedi henüz cnm kizimi sürekli emzirdim göğüslerim yara oldu emzirmekten. İlk gün 230gr kilo verdi Dr mamaya gerek yok dedi. Bugün sabah yine tarttilar 70gr daha vermiş. Yoğun bakıma aldılar. Sarılık ta olmus. Ağlaya ağlaya geldim eve. Kızım dan ayriyim içim acio biraz once görmeye gittim gözümün onundeyken bile özlüyorum. Dua edin bize bi an once iyileşsin kavuşayım yavruma.
Canim cok üzüldüm yaşadıklarına.
Allah sifa versin evladina.
Tez zamanda eve sağlıkla gelir inşallah

Tekrar dikiş gerekecek kadar değilse zamanla düzeliyor. Benim de hep açık kalmıştı ama duzeldi. Tekrar dikiş atılmadı. Eski vajinana kavuşursun merak etme. 6 ay da olsa 1yıl da olsa geçiyor. Bi kaç ay sonra kegel egzersizlerine başlarsın. Geçecek canım

_Birce_ _Birce_ geçmiş olsun canım. Bebeğin kilo vermesi çok önemli değil de sarılık olması sanırım önemli. Atlatır inşallah. Güçlü ol, bebeğinin senin enerjine ve kokuna ihtiyacı var annesi geçecek inşallah

Kizlar biraz evvel annemin tavsiyesiyle denedigim gaz sancisindan kurtulma yontemini yaziyorum. Annemde dr dan gormus bizlerden birinde. Bize cok fauda etti umarim sizlerinde isine yarar.

Gaz sancisi olunca kulak çubuğuna krem sur posunada biraz sur hafiften poposuna sok poposunun ucunu acar gibi yap hem gazi hem kakasi cikiyor ve sanci bitiyor ama etraf batabilir altina bisey serin. Ben biraz evvel denedim gayet basarili oldu

Ancak geçiyo canım daha çok yeni bugün 23.gün benim dikişlerin tamamı düşmüş bugün.ama hala içi kıpkırmızı.daha 1 hafta olmuş acıması normal.

Selam kizlar

Dogumdan sonra dogru duzgun giremedim. Bu surecte dogum yapan herkesin gozuaydin. Dogurmayan kaldiysa onlarada saglikli dogumlar dilerim.

bebisler duzene girmeden bize rahat yok. Gunesimin kirki cikmasina cok az kaldi.
Surekli gaz sancisi cekiyoruz. Eminim hepinizde ayni sorun vardir. Birde sutum cok yok arada mama veriyorum. Golden goah diye bir keci sütümamasi var iyi diyorlar ama nede olsa mama yani sutun yerini tutmaz.

Kilolar ne alemde kizlar ben 20 kilo almistin 10 gitti 10 yapisti nasil vercem bilmem.:KK17:
Herkesi cok opuyoruz teyzeleri. :KK36:
bizde 26 günlük olduk hala sütüm yetmiyor bende mama veriyorum günde 2 kere makina ile şaşıyorum birde bol bol börülce giyiyorum biraz daha arttı sütüm sma hala yeterli değil bu arada ben 8 kilo almıştım doğumdan sonra ki hafta 9 kilo verdim ama bnmki üzüntüden sutumde o yüzden gitti zaten kiloyu takma kafana cnm rabbim evlatlarımıza can sağlığı versin gerisi mühim değil

Slm kızlar iyi geceler. Bana kızmayın nolur ancak girebiliyorum 16mayıs ptesi günü normal dogumla mira yı kucağıma aldim. Ogün dr kontrolün vardı saat 10da kontrolde 2cm acilmam ve suyumun azaldığını öğrendim ogün drum nöbetçi idi beni eve göndermedi yatis verdi evim 5dk mesafede olduğundan ebeden zorla izin aldım eve geldim bi duş aldım annemleri aradım çantamı aldım evi bi gözden geçirdim hst neye 11de giriş yaptım saat 7ye kadar sanci+doğum odasında yürüdüm dolaştım sancim yoktu saat 19.00da en düşük dozda suni sancı verdiler ki acilmam ancak 3,5cm idi ben yine saat 8ekadar iyiydim sonra sancim başladı acaip terledim girdim bi duş aldım çok iyi geldi bikac kez istifra ettim bunlar sancimi ilerletmis saat 21.30da 9,5cm acilmam olmustu dr geldiğinde bebein başı gözüküyor dedi üç ikinmada aldım kusumu kucağıma her sancı geldiğinde derin nefes alıp verdim hic yormadi bu beni sakin tuttu. Mira saat 21.50de dünyaya acti gozlerini 3.120kg 49cm doğdu :) Allah isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu.

Selaam kizlarr.
Cokk sukur cuma gunu oglen kizcemi evimize getirdik. Yogunluktan degilde teknolojik sıkıntidan dolayi bi turlu yazamadim size.
Kizimin eve gelmesine ennn cok abisi sevindi.
Beni o kadar mutlu ettiki alikaan ona baktikca icim titriyor.
Anne defne cok guzel anne ben defneyi cok swviyorum deyip duruyor.
Birde nasil panik azicik oksursun defne anne ne oldu defneye bisey mi oldu diye panikliyor gelip sirtina vuruyor.
Nasil hasretmis meger. Hem defne ye hemde benim evde olmama.
Cok sukur bugunumuze.
Rabbim kimseyi evladiyla sinamasin. Cok kiymetli onlar.
Cocuklarimiz saglikla mutlulukla buyusunler insallah
Bu da kucuk abi askim oglum alikaan imla minnak kizcvem defnem FB_IMG_1464469814884.webp

Kızlar benim kızım sürekli emek istio. Ebe ye sordum daha 1 günlük olduğu için 5 dk da biter sütün geri kalanını keyif yapar dsi. ki ole yapio uyuya uyuya emio. Ayırıncada aglio meme ario ağzı elini emmeye calisio annemle kV de de doymadi bi daaa emzir diolar. Şimdiden göğüsleri çok acidi. Boşuna keyif yapcak die yara olsun istemiorum. Sizin bebekleriniz ne kadar duruo memede. Biraz önce 25 dk durdu kV hala emzir doymadi die bana verio.
Egrr emdighinde sutyun geldiyse ve ictiyse 20 dk da doyar canim bebisin. Cok uzun tutma bence. Brbrklet sadece ac oldugu icin emmek istemez. Mesela gazi cikmadiysa rahatlama ihtiyaci icin yine emmek ister. Kakasibi yapamadiysa karni agriyorsa yine emmek ister. Emmek onlar rahatlama sekli. Ama doydugu halde emmesi dha cok gaz sancisi karin agrisi yasamasiba sebep olur. Emme ihtiyaci icin emzik kullan bencve canim. Birde bi gogsunden emzirdin digerine geciriceksin ya once gazini cikar ve cikardigindan emin ol. Eger doymadiysa diger gogsunu alir. 10 dk kadar emince yine doyar yine gazini cikar. Rahatlatyinca emmek istemez zaten. Ben elimin ustune yatirarak gazini cikariyorum karnina hafif baski olunca gazini cok kolay cikariyuor

Selaam kizlarr.
Cokk sukur cuma gunu oglen kizcemi evimize getirdik. Yogunluktan degilde teknolojik sıkıntidan dolayi bi turlu yazamadim size.
Kizimin eve gelmesine ennn cok abisi sevindi.
Beni o kadar mutlu ettiki alikaan ona baktikca icim titriyor.
Anne defne cok guzel anne ben defneyi cok swviyorum deyip duruyor.
Birde nasil panik azicik oksursun defne anne ne oldu defneye bisey mi oldu diye panikliyor gelip sirtina vuruyor.
Nasil hasretmis meger. Hem defne ye hemde benim evde olmama.
Cok sukur bugunumuze.
Rabbim kimseyi evladiyla sinamasin. Cok kiymetli onlar.
Cocuklarimiz saglikla mutlulukla buyusunler insallah
Bu da kucuk abi askim oglum alikaan imla minnak kizcvem defnemEki Görüntüle 1839347
Canımm çok güzel bir foto bayıldım onlara rabbim ellele mutlu günlerini göstersin gözünüz aydın

Kızlar bebeğimi hasta etmişim hırıltılıydi Dr iyi bakmazsak hastaneye yatırım dedi .ben çok kötü bi anneyim geçen hafta pişik yaptım bu hafta böyle .
Canim neden kotu anne olasin. Olur boyle seyler. Dr da ne kadar kotu kalpli bi insanmis.
Pisik olmamasi icin poposunu temizledikten sonra mutlaka kurula. Hic kreme ihtiyacin olmaz o zmaan.
Birde hirilti icin baska bi dr la daha gorus. O cocuk dr una bi daha gitme bence

Back